[其它更多] 唔知道有唔无人知道边个网盘支持离线电驴噶

h2o2 发布于2011-7-6 09:14 2835 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]

) o6 G$ K, E4 M$ e我发现电驴系等资源提供方开机时候先至有速度噶 但系我唔可能一日24小时企道   
5 P3 s8 M3 s% W5 [0 I  所以请教一下提他有唔无人知道可以帮我一下            

已有(28)人评论

h2o2 发表于 2011-7-6 09:17:04 | 显示全部楼层
期待啊 唔知有唔无 不过我到唔点有希望啦

by.iceb 发表于 2011-7-6 10:51:08 | 显示全部楼层
lixian.vip.xunlei.com

h2o2 发表于 2011-7-6 10:56:52 | 显示全部楼层
lixian.vip.xunlei.com. \4 F2 b) r" S/ c  w1 C6 X" N
by.iceb 发表于 2011-7-6 10:51
9 P# Z* ]; h5 b' c% B/ h' A
: Z0 y2 c; J2 L  G
& Q0 k  A4 ~* V2 Q! i4 X6 N5 D
    又系迅雷啊 我唔无兴趣啦 又唔系咩好紧要噶资源 (有唔无其他噶 )小弟我感激万分啊

qumjl 发表于 2011-7-6 11:26:53 | 显示全部楼层
其实我都话系迅雷离线....

HKM@MYC 发表于 2011-7-6 11:32:34 | 显示全部楼层
论坛里面好似有讲啊,楼主自己搵下

ruiqukq 发表于 2011-7-6 11:39:10 | 显示全部楼层
其实呢,唔一定要提供方上线才有得下,互相之间系互下的

kevinchan 发表于 2011-7-6 13:47:55 | 显示全部楼层
除咗迅雷离线,真係唔知可以用乜+ O3 H. R# d! ]5 a
不如你试下用呢个http://fetch.io/file/

kental 发表于 2011-7-6 16:06:32 | 显示全部楼层
有D电驴资源迅雷都极难秒哇!就好似最终幻想U疾风境界

chanwm123 发表于 2011-7-6 19:41:32 | 显示全部楼层
回复 8# kevinchan
5 Y& C* i9 v- s% o& _5 ?& w: H' |. T
4 I8 t5 p3 x; ~+ w& Z& a$ T渣雷好吸血呢~

kevinchan 发表于 2011-7-6 19:51:49 | 显示全部楼层
回复  kevinchan ( \8 [  {$ F! E) W8 {$ a
8 \1 E1 A+ j2 ]; I. ]+ ^$ r
渣雷好吸血呢~
. p2 x2 D4 s$ z7 H8 z* w3 i. nchanwm123 发表于 2011-7-6 19:41
( R' O; @. P$ i# T6 X0 ~

: g' a9 C  P( o+ n' N! `
" w/ B9 l" D, I7 k, q( G7 V    实在冇办法先用,真係好多人用

chanwm123 发表于 2011-7-6 21:37:54 | 显示全部楼层
回复 11# kevinchan
( X2 F  R) S3 T% g8 U4 L* {" S, Q
+ k! P; }& T/ w4 s* [$ P. w' t1 e  ?- q0 H* Y' @
    所以咪搞到咁多死連囉~

123下一页