[粤语动画] 希望有人上传乱马2/1粤语版全集到115就好喇

ET0-0 发布于2011-7-3 19:52 5196 次浏览 50 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
inber 发表于 2011-7-3 22:24:24 | 显示全部楼层
系,有問題嗎  i. z' r3 p& e2 O4 n( Q+ ^
漫步雲端 发表于 2011-7-3 22:22

3 B+ V% [1 f+ W0 L5 ~) [5 J; ^$ u( c- K7 Z, Z" Y% b1 W

" J3 x8 O2 F' \5 Q0 v無問題

漫步雲端 发表于 2011-7-3 22:26:34 | 显示全部楼层
無問題
5 k8 a* a% O' x" p: \4 ^inber 发表于 2011-7-3 22:24

- t' N# p/ c( Z1 o  g. D4 R2 j( p0 j) E2 E! ]! m
9 b5 P+ o: X; `5 q* l/ d
    2 U; ~% k! F, r4 |
咁就好啦

aaron81 发表于 2011-7-3 22:39:31 | 显示全部楼层
这个我没有下载过,只能帮顶下!

ksisibi 发表于 2011-7-3 23:59:49 | 显示全部楼层
我有一套啊,不过上传网速不给,无能为力

FeTale 发表于 2011-7-4 00:19:10 | 显示全部楼层
要求仅日语就好,mkv收藏版。

eegbook 发表于 2011-7-4 03:53:11 | 显示全部楼层
我都非常地期待中呢。楼主,支持你。

kevinchan 发表于 2011-7-4 08:54:15 | 显示全部楼层
有两个大水管喺度玩嘢,路过算数

ET0-0 发表于 2011-7-4 09:39:20 | 显示全部楼层
回复 24# inber
2 w" e# U/ |& ~5 I, t
3 n0 N* b. Y9 j, x8 p* H" A3 I7 z3 B6 }- x' X$ n
    有就发上黎喇  好野大家分享嘛   唔好受埋晒 独吃难肥啊

inber 发表于 2011-7-4 10:04:34 | 显示全部楼层
回复  inber 6 N/ l. x4 x) o
- l  X: ]* f( r$ S; r7 v

- v: F  p( g$ M: }8 i5 a0 Q    有就发上黎喇  好野大家分享嘛   唔好受埋晒 独吃难肥啊
! K* f3 l! g2 v5 s: f. U% d* pET0-0 发表于 2011-7-4 09:39

" J5 G6 n2 W) [1 D' H2 g+ j$ W& t9 c( p& K* h* `* y' \: C; b

5 K$ i% H& M, i" a8 Q# o有不過系MU度7 Q& |* Y# R4 t: x
6 K4 g' m2 d' M6 w
己經分享左出黎
. |/ M, `% G8 u: S9 {0 p硬盤的己刪$ k4 t4 _- f8 e& r
唔想重下再上傳115

ET0-0 发表于 2011-7-4 10:09:51 | 显示全部楼层
回复 32# inber
* W2 N3 t! U3 i  F2 ?6 d
. d& G) i6 w: k, y- p( ~3 ~; k
7 E  o5 `+ J! l; g/ X0 L' E) @   甘你比MU下载地址都可以 另外点解这2日我D星梦唔岩数呢 少佐700

inber 发表于 2011-7-4 10:12:53 | 显示全部楼层
回复  inber ( [4 B, s1 z$ ~1 Y& e: b

- c8 m' }1 W6 E
, n: Y1 T+ v  Y4 U+ X) n* d   甘你比MU下载地址都可以 另外点解这2日我D星梦唔岩数呢 少佐700/ a. S3 p6 y% ]
ET0-0 发表于 2011-7-4 10:09
1 I' G  F- i& e2 Q; q9 z. R( |" I

9 I( K% X% g1 A
* @# A% c  @0 D& |* ]咁得啦,我做最佳回答都得啦(如果無人比115就我就最佳回答吧 )5 H0 Q0 _$ Y  P2 ~' |8 j
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-71703-1-1.html5 P; c1 K  A  t2 I$ X4 w/ }9 B
, ]3 e) Q! f+ Q8 O6 n
星夢少左$ k8 ?9 f3 A/ E
去咨詢區問K社吧

xjiegogj3 发表于 2011-7-4 13:03:29 | 显示全部楼层
只有日语版的爱莫能助