【MU】龙珠Z 粤语音频(yrj合成版)(1-291)

kevinchan 发布于2011-6-22 14:10 7429 次浏览 80 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-6-22 16:32:21 | 显示全部楼层
你当你发紧梦係啦1 }, u" \. ^$ x7 I+ e+ k9 W
kevinchan 发表于 2011-6-22 15:25

# e; Q, u8 a: `
6 f: a# [* f  L) x& R0 F7 N; f7 A
    明明是现实

漫步雲端 发表于 2011-6-22 16:37:16 | 显示全部楼层
沒人幫雀仔加分

a1006823797 发表于 2011-6-22 17:02:18 | 显示全部楼层
如果系录制版我就下,合成版纯支持

kevinchan 发表于 2011-6-22 17:02:20 | 显示全部楼层
沒人幫雀仔加分' O& [+ ]; G$ n- _$ }# _9 z
漫步雲端 发表于 2011-6-22 16:37

1 j: R5 ^' k( n+ k) E2 }" G0 z
- O; y1 N3 Q* ]4 c' a! V/ Y
6 B9 _* t" h3 n+ J0 W, n    本来都冇打算发帖咖啦,不过见上传咗畀人哋,顺便发帖啫

漫步雲端 发表于 2011-6-22 17:22:31 | 显示全部楼层
本来都冇打算发帖咖啦,不过见上传咗畀人哋,顺便发帖啫7 y- a6 P) R1 L$ F
kevinchan 发表于 2011-6-22 17:02
3 D/ o( `& k& H1 \& f1 \& z

6 I8 q* Q3 B% ?
5 F6 Q: X7 J9 m! A   
  p: h$ ]* D& Q! g9 [' c咁好人屎 上傳畀邊個

kevinchan 发表于 2011-6-22 17:35:42 | 显示全部楼层
咁好人屎 上傳畀邊個0 H  T. ]& Q( P& h. v( x" M
漫步雲端 发表于 2011-6-22 17:22

# ?( N. n4 {3 M% V5 i
7 J7 J) |- f- _: o$ L& u6 I0 n2 G$ X
5 n" Y4 f: Q* m# f    仲唔信我咁好人?上传畀超三啫

漫步雲端 发表于 2011-6-22 20:12:59 | 显示全部楼层
仲唔信我咁好人?上传畀超三啫
" c" e' e6 D+ H% p6 Qkevinchan 发表于 2011-6-22 17:35
* Z6 @2 r  x2 y" }# f+ Z
, N; s% L: b  p8 E) B* u- |( r
$ a7 s; v6 Y) L  G0 h6 B4 s  u

: x  i4 ?+ c0 Z( s8 @: t. p# H+ f" p超三話畀你每集100星夢 你今次發達了

235600 发表于 2011-6-22 20:21:03 | 显示全部楼层
什么东东啊

kevinchan 发表于 2011-6-22 20:48:30 | 显示全部楼层
超三話畀你每集100星夢 你今次發達了1 b/ Z7 R0 j& m# b3 i
漫步雲端 发表于 2011-6-22 20:12

4 Y+ n# l; w( R/ y8 `
( l+ b1 D, J/ O6 n9 z9 O
; c& F1 \# j' M    漫步仔唔好噏得就噏啵

漫步雲端 发表于 2011-6-22 20:56:13 | 显示全部楼层
漫步仔唔好噏得就噏啵
6 g% W) V2 d8 Q1 n3 ~1 Skevinchan 发表于 2011-6-22 20:48

! M9 g7 f% z- N  p1 G- A, s1 H, K: x* @  R# R6 W# w. T

8 V. I7 x7 m4 \; V" }    + A( E& S) A9 T+ C
我邊有.....

kevinchan 发表于 2011-6-22 20:59:40 | 显示全部楼层
我邊有.....
' J, J) V6 g* L. e! Y漫步雲端 发表于 2011-6-22 20:56
7 c: W- E9 q, K, p

' e6 A1 A! U  I2 H2 D6 J8 C8 s( g0 ]: [
    等我问下超三先,唔係你就知死

asd123456 发表于 2011-6-22 21:30:53 | 显示全部楼层
太大,网速不给力```