[艺术创意] 绝对看花你的眼,立体画啊。

golify 发布于2011-6-21 13:08 1499 次浏览 14 位用户参与讨论   [复制分享主题]
来吧,不怕老年得白内障的就慢慢观赏吧。在电脑看这个真是十分的伤眼,个人感受。 62.jpg 7 s8 e  D9 s0 l4 f
610.jpg / D9 ^2 [: B7 i, u4 J" Y' m! f
, y5 n# {- |4 d: [
7 R- p" u- G; u7 ~% P( K( P
1839682_994961.jpg $ w% u$ c$ r1 Z  S( \
0 k! {) ^) y! i# M
2005111654342000.gif ' _' e+ ?7 o& ?4 M/ \+ q1 W) |  @
# L2 s% l7 G& h. f  M4 s- p1 q
2005111654488000.jpg   i3 \( Q  a) n% O5 `7 x
4 z* ~. ^) m( H- S3 {4 ^) n7 f* T
2005111654848999.jpg 2 y9 o  X, ]: S# F
: g9 X. j: L. N5 D$ C! d
( S4 h8 P+ s& B9 U
  |, A6 F; u6 n" m5 U$ g. `8 M0 _ 200641901142352710.jpg & e4 r3 q4 _* C) N$ O$ _, p
) j- n, G0 G  x$ R

评分

iamaboyandog -4 -9 -1 [发帖要求]每用户每48小时只准在本版开 ...

已有(14)人评论

chrisrex 发表于 2011-6-21 13:18:31 | 显示全部楼层
觉得系品质低到睇到眼花...........

golify 发表于 2011-6-21 13:20:04 | 显示全部楼层
觉得系品质低到睇到眼花...........  i" d$ A# u, R
chrisrex 发表于 2011-6-21 13:18

! d, m5 f# y- M' o3 Z) D0 z. \9 x0 d; Y
5 p9 ~! ]: h. q* S- c! E1 @! D7 h
   超三你真系睇啊,睇到几幅啊?我以前就真系睇到眼花。

help6288 发表于 2011-6-21 15:30:50 | 显示全部楼层
立體圖沒啥特色...看厭了

HARO-哈罗 发表于 2011-6-21 16:13:06 | 显示全部楼层
唔觉有咩啊,无眼花,也都体悟出有咩特别啊.......

kevinchan 发表于 2011-6-21 20:19:16 | 显示全部楼层
睇完嘞,no feeling

cao0422c 发表于 2011-6-21 21:51:43 | 显示全部楼层
眼花??一直拉落嚟咁睇就会..一幅一幅慢慢嚟又点会呢?

FAlelouch 发表于 2011-6-22 09:15:13 | 显示全部楼层
全部看完了,但是啥事都没发生……我完全不眼花啊……

tornami 发表于 2011-6-22 19:34:42 | 显示全部楼层
眼无花,但是好晕。。。。。。。。。。。。。。。。

千夏 发表于 2011-6-22 20:31:32 | 显示全部楼层
确实有点儿

千夏 发表于 2011-6-22 20:32:36 | 显示全部楼层
确实有点儿

garyma0620 发表于 2011-6-27 14:40:27 | 显示全部楼层
唔觉有咩眼花

12下一页