跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语电视] [經典日劇][一公升眼淚 One.Litre.of.Tears][HDTVrip][校正音軌1-11集 完]

mcnynbajay 发布于2011-4-22 00:14 6003 次浏览 47 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
Kiver 发表于 2011-4-22 08:32:58 | 显示全部楼层
野片源我都仲系度啊`~~

平常心 发表于 2011-4-22 09:05:32 | 显示全部楼层
我同老杰口味分别不大,感谢.

noriko 发表于 2011-4-22 09:23:32 | 显示全部楼层
呢套戏好好睇呀 当时都有追呀 女主角几靓

无双MR 发表于 2011-4-22 11:07:46 | 显示全部楼层
没看过,进来捧捧场~

Milanor 发表于 2011-4-22 12:24:53 | 显示全部楼层
来收片源% f: A+ R& G% M; ~4 S
看看怎样的~~

315xm 发表于 2011-4-22 12:53:56 | 显示全部楼层
女主角啊,一成名就变坏了……

asd123456 发表于 2011-4-22 14:43:14 | 显示全部楼层
系米睇到喊噶片啊?????3 p8 l+ k! q8 T% X3 M9 A+ a
& F0 m- g2 o7 j

2 M  h7 r+ p3 g5 [  我到时单黎睇下先..

noriko 发表于 2011-4-22 15:36:48 | 显示全部楼层
系米睇到喊噶片啊?????
, t. L* S) K/ C8 @1 K, v& D, u
5 Q$ R6 l5 f* `0 g3 l  P) k7 m) y0 m/ `8 C8 c
  我到时单黎睇下先..
3 n$ x/ m1 O2 }asd123456 发表于 2011-4-22 14:43
5 E, V9 r& @: K) ~

7 J0 X6 ]9 W9 J/ o9 T, C& ]. r( ^& V; _) d# L
    睇下你米知道系咪会睇到喊咯

habi 发表于 2011-4-22 16:08:20 | 显示全部楼层
請樓主連載吧, 我好像只有日語低清版9 S0 c: K5 O% \3 o$ ?
3 H% Q: h6 d' [6 a9 B) K$ L
真想看看tbb又刪剪了多少

mcnynbajay 发表于 2011-4-22 16:53:09 | 显示全部楼层
感謝K社的熱情幫助!全集1-11集全部放出~~SP系2年后播的~~TVB無引進的!  {% S+ W% m" \$ p0 ^: ~/ k! i

% Z1 ~- J, f( g$ o8 m9 R而電車男呢~~都系等有愛之人,幫手分流片源嘅話,或等某人分流果陣,先帖出校正音軌了!) Q* Y0 g- O1 I1 p6 L2 q
3 P5 ]- K  c  W. e- _# ^. {
上載片源太食力~~無人要,迎來沉重打擊!

平常心 发表于 2011-4-22 17:58:33 | 显示全部楼层
老杰,你真有心,下一部电车男等你,我同超三再一次一次跪求中,# }# r8 d/ l' _
为咗一公升眼沮,我等到流咗一百公升眼泪.

mcnynbajay 发表于 2011-4-22 18:03:24 | 显示全部楼层
老杰,你真有心,下一部电车男等你,我同超三再一次一次跪求中,
8 z% S1 [/ C5 n为咗一公升眼沮,我等到流咗一百公升眼泪.[em3 ..." x  C7 w/ m# \7 v' m' k
平常心 发表于 2011-4-22 17:58

- l+ [( Z  G! }: H
4 }/ t* F( |& r# [哎~~你好假了~~紙上談兵~~一D實際行動都無~~最討厭人地用乜所謂“跪求”,你點跪俾我睇了?我點都睇唔到你誠意了,好假……
! Z2 K0 D9 D8 i$ i6 \( N5 N
1 a9 s/ `( [+ I& y$ @& m; a0 Z再加上,超三,由頭到尾,都無親自,話自己想要,當然亦無否認了!咪扯埋佢落水了~~/ K5 S+ L( ^6 b. j" \$ U
& _. b# H4 m# Y, b/ B

! Z" ]/ s; G5 n1 `' b# t  c信你先奇……~~~~~