[其它更多] 停止使用

HKM@MYC 发布于2011-4-2 18:25 4524 次浏览 41 位用户参与讨论     [复制分享主题]
请社长或者管理员,停止HKM@MYC呢个帐号,本人要求我既号,唔想再用,费事比人话点点,论坛有D人好巴闭

已有(41)人评论

yqt 发表于 2011-4-2 18:26:50 | 显示全部楼层
。。。。冇野讲

inber 发表于 2011-4-2 18:32:42 | 显示全部楼层
逃避唔系辦法
- E) p3 Q: ]! [0 {& [要好好的面對
& j8 P. t8 V0 \1 w等店長來開解你吧

基拉杰特 发表于 2011-4-2 18:34:34 | 显示全部楼层
多此一举,以后永远不要再进论坛就行啦!没事找事做

235795561 发表于 2011-4-2 18:36:27 | 显示全部楼层
组织噶人出黎辣

inber 发表于 2011-4-2 18:37:56 | 显示全部楼层
组织噶人出黎辣' W( X/ `. `$ I: _+ l- Z& W/ U: n
235795561 发表于 2011-4-2 18:36
3 s/ @5 v- Z. V1 {
8 n1 t5 d/ A9 `
3 I3 ^) D! K3 B; R: }4 \6 N! O
講得好啊 ' ]9 D  f4 p* J' n- x) N" d
好鐘意你呢句

timaousi 发表于 2011-4-2 18:46:12 | 显示全部楼层
唔洗甘偏激~你做翻你自己未得咯~該做乜嘢嘅就去做乜嘢~就算你換左帳號~到時俾人認得翻你甘未一樣~冇意義~

漫步雲端 发表于 2011-4-2 18:46:18 | 显示全部楼层
我來睇戲的

Hatsuki 发表于 2011-4-2 18:55:49 | 显示全部楼层
前排圍觀

Ling1988 发表于 2011-4-2 19:18:15 | 显示全部楼层
雖然唔清楚是咩情況!但您呢種無事穩事搞,仲是要大果種
7 i6 |! R8 w! i( ]5 D) f0 _
& T- A3 d3 l: }: V個人相當唔支持!去留都是你個人問題無需甘小題目大造8 n2 @  k0 k; Q% h* w2 r$ Q  Q
2 u& @! R; e6 f1 b; G' P' H
世界唔是因您而轉的

ConvoyChan 发表于 2011-4-2 19:20:10 | 显示全部楼层
哎哟 冇你的绝版资源上传到115支持 点成事啊
& d4 j) H; O6 c! ]2 t7 U) k想删号而已 使乜系度条草裙舞
* ]% @6 p* q% Y( d& x( J5 ~" e高调的 乱发帖 不停骂人就可以了10分钟马上起效
- _' e* L1 k, T% S低调的 乱改个邮箱 乱改个长密码 搞定  E0 K$ J# l8 x: k  c7 p8 w. v
我又再次放长双眼看下系咪真系5用哩个号先

jinguang 发表于 2011-4-2 19:54:42 | 显示全部楼层
我都觉得你不喜欢这个号干脆就不用吧,或者注册个新马甲。

1234下一页