星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[粤语动画] 求机动武斗传嘅TVB粤语~

swbisai113 发布于2011-3-26 22:09 3851 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
20社区币
求机动武斗传嘅TVB粤语~有字幕嘅就最好~~我揾咗好耐都无~~各位帮帮手~~

已有(26)人评论

inber 发表于 2011-3-26 22:18:23 | 显示全部楼层
我都想要全集) V' y! ^6 P0 B& U, P$ \  ~* H
可惜無! r* F: K; ?( W8 z
0 [/ z4 Y- j8 p6 B( g
youtube好似有一少部分(一集都唔夠)的粵語
) s8 k3 ^) c; n9 l$ @& t& U- O希望我無記錯

梦之星际 发表于 2011-3-26 22:25:50 | 显示全部楼层
我都想睇翻的呢,求好心人分享

kawayi 发表于 2011-3-26 22:31:36 | 显示全部楼层
系god高达么

エツクス 发表于 2011-3-26 22:37:43 | 显示全部楼层
同求人士再来一个

Ling1988 发表于 2011-3-26 23:20:25 | 显示全部楼层
有都私藏啦!甘稀有野邊鬼個會同您共享

faailou 发表于 2011-3-27 00:21:12 | 显示全部楼层
同求,玩完G世纪觉得机动武神传嘅BGM好正

swbisai113 发表于 2011-3-27 01:13:06 | 显示全部楼层
有都私藏啦!甘稀有野邊鬼個會同您共享: e& K7 b. [$ u
Ling1988 发表于 2011-3-26 23:20
( B; [4 D# L/ N, Y' m' i

, C3 s! E2 o, b% F* r" T8 x
+ W1 F/ A: ^  K) d1 e$ X    唔好咁队我先得噶~~有好嘢要一齐分享先得噶嘛~

门之一方 发表于 2011-3-27 10:51:09 | 显示全部楼层
传说中当年的一把大火系米将TVB的高达WXG三部野全部烧晒了……

七咲逢 发表于 2011-3-27 11:12:32 | 显示全部楼层
传说中当年的一把大火系米将TVB的高达WXG三部野全部烧晒了……0 ^+ W! O. P% R' [' {
门之一方 发表于 2011-3-27 10:51

4 ]2 w: x' g* p
3 k4 e* \: @( B1 @) f# i
/ B& M0 ]' f: o/ T4 H8 x3 ]' e    你甘清楚唔通系你放既??

zhzhanght 发表于 2011-3-27 13:03:49 | 显示全部楼层
之前找了很久
* [4 y* j! O4 D: @' Z# Z但是最后还是看原版

梦之星际 发表于 2011-3-27 13:25:44 | 显示全部楼层
传说中当年的一把大火系米将TVB的高达WXG三部野全部烧晒了……  d+ J- O. s) G0 g
门之一方 发表于 2011-3-27 10:51
8 D# v% p# M: \  p, }* G6 X. s

0 b5 M( J; H2 i/ ~3 D% K
9 M4 [  \9 `, M  有无大火啊,都要睇日本个边比唔比你播的呢

123下一页