[粤漫动画] Fate stay night劇場版 (粵語)

wulove 发布于2011-3-19 13:42 9759 次浏览 94 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
エツクス 发表于 2011-3-19 15:11:17 | 显示全部楼层
多谢楼主分享!' Y* y7 I/ t" v; l
之前睇过下日文版,睇上去剧情变佐几多下

guanriru123 发表于 2011-3-19 15:14:19 | 显示全部楼层
谢谢 楼主分享

chrisrex 发表于 2011-3-19 15:26:06 | 显示全部楼层
正吖正吖,有机会分流下先

谁明我心 发表于 2011-3-19 15:46:43 | 显示全部楼层
多谢楼主分享!
% C. G" ~7 }& D* d0 Z之前睇过下日文版,睇上去剧情变佐几多下- i/ Q( k- k% c6 K( a* _! l
エツクス 发表于 2011-3-19 15:11
- _  E2 ~' o" C7 |9 C
2 A1 i7 I4 R5 W. ?

T. N" a4 V# Z/ [/ t& N8 K    剧情完全唔同咗,剧场版女主系凛,不过被人剪咗好多睇唔出

基拉杰特 发表于 2011-3-19 16:43:23 | 显示全部楼层
可不可以抽个音频出来

QQ车 发表于 2011-3-19 16:46:10 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
0 e- \% o' R* L3 I% w$ R
' f  q( i2 N6 }! M& _更係自己合啦................. 不過諗住放480p(5xxMB) 定係720p 好(1.8G)* q" c9 D4 m& F6 S6 F( ~
其實睇 ...
4 P  P% Z+ S) o) }wulove 发表于 2011-3-19 14:50

# z& x$ s; D0 W( Y0 i$ i% L3 `& ~& Y+ z8 R$ e7 n. c1 D; I& ?
0 }# R; z: D1 U* p: S! E
    放480P可以啦,720P太大了吧.

广州田鸡佬 发表于 2011-3-19 16:57:46 | 显示全部楼层
下载落黎睇睇先 5该楼主

kidhitomi 发表于 2011-3-19 17:17:26 | 显示全部楼层
剧场版未睇过
$ {' K# P/ b9 @, J& b2 o  C" K有粤语都唔错
0 N* G  B4 \8 \8 l- f得闲再算了

Batcat 发表于 2011-3-19 17:45:40 | 显示全部楼层
其实我想问问,fate tv版粤语配音如何
. D. v: m% X% W0 G% W4 r; b2 T$ Yby.iceb 发表于 2011-3-19 14:57

: [3 {1 i/ R/ K7 S: t( q$ N: L3 a7 w1 [5 j6 M' H) n' E5 t

7 v0 J/ J2 R+ G! P4 c   tv还是配得可以的!!不过就未听过剧场版配音了(我都 依家先知有粤配)

by.iceb 发表于 2011-3-19 18:15:55 | 显示全部楼层
我雖然睇過+ U  }$ v( n1 J* T$ _; Y$ x( a
但唔識下評語
* S: z, i8 K; z- i- o1 G4 biamaboyandog 发表于 2011-3-19 15:04
* c! g) m5 X1 N9 v3 H0 I6 v; P. n# e
# ~0 X0 h/ E; C4 D8 t4 H+ A
' a4 e5 I  w% r* @. Z' m
    我觉得配得唔会觉得违和已经几成功了
- @# {# n* m( R. @: h1 Y8 R: s/ c& M: q; ]  V
睇batcat咁讲,好似仲可以?

inber 发表于 2011-3-19 18:19:32 | 显示全部楼层
我觉得配得唔会觉得违和已经几成功了 # v+ c7 Q' U& q- i7 `
2 L; H; n- V  C4 R; ^' A; q6 D
睇batcat咁讲,好似仲可以?
/ p) v& [  X1 ]( u4 r8 Gby.iceb 发表于 2011-3-19 18:15

0 m, Z7 Z: @8 q+ L1 i/ l, i
6 j6 `1 S( g, Q5 Y* U  D# F' t: ?8 p  y3 L6 K4 J
嗯,我都覺得幾好8 r2 Z1 ^4 V! K. O* Y, I
你睇一集聽聽吧

inber 发表于 2011-3-19 18:20:47 | 显示全部楼层
可不可以抽个音频出来
- B3 E- r3 A, ]0 O基拉杰特 发表于 2011-3-19 16:43

R2 i7 m% e6 S+ J
$ R& w5 W; r4 k2 ]3 {# n; W: z- E8 R; s) N. H- ]
樓主都唔一定下載曬: H0 G7 R" R* P, D7 ]
因為粒種系今日& h. L/ a1 J: P2 Q! ?7 e" i
原創人唔系樓主