[动漫周边] 唔知大家有没后悔细个果时没买过D粤语配音既VCD呢?

koity 发布于2011-3-19 12:01 5656 次浏览 69 位用户参与讨论     [复制分享主题]
twinssam 发表于 2011-3-25 09:57:23 | 显示全部楼层
想买,但我记得都不清晰的

未来 发表于 2011-3-25 22:28:14 | 显示全部楼层
我都是上网下来看,不过好小是粤语的。

koity 发表于 2011-3-26 08:10:51 | 显示全部楼层
真是佩服以前D人录电视既动漫放上网~~

eegbook 发表于 2011-3-26 13:07:50 | 显示全部楼层
我都是上网下来看,不过好小是粤语的。5 S4 f# I5 o  r: W+ f9 G4 ^8 I  Z  G
未来 发表于 2011-3-25 22:28

0 ^, J5 r2 e- y$ _+ H. U' H3 X' M2 d

% F2 C! k7 r, Q! B' @' R8 _  h% q2 M    咁你黎到呢度,就有福气啦~~~

koity 发表于 2011-3-26 18:04:31 | 显示全部楼层
呢度D人个个电脑技术都感好,唔知学生多定已经工作既人多呢?

未来 发表于 2011-3-26 18:24:53 | 显示全部楼层
回复 40# eegbook ) ]  w0 w9 T3 c$ S

f' R% N' G  R2 P: p1 h! G# b+ ~( ^" ^$ p0 ]  k5 e7 v
   我以前有个号的,不过那时不能带电脑,好小上啊!就唔记得左那,
; Y1 I8 ]* z. w现在得闲D就再上来找下D粤语卡通看看。

eegbook 发表于 2011-3-26 20:34:31 | 显示全部楼层
回复  eegbook
: Q* n6 d& n/ {/ ^. u
% |- m1 y! ~) ]  t
" a) N7 ^% }& p/ H, k7 P   我以前有个号的,不过那时不能带电脑,好小上啊!就唔记得左那,
- i; r. i; G0 g6 C/ A0 }5 t现在得闲D就再上 ...5 w7 U) ]3 A; k( _8 f
未来 发表于 2011-3-26 18:24

: F7 x$ S1 G3 V7 _2 a+ @! A% q/ A2 Y' C  B& v, L0 r
) e. i3 h/ w$ H
    我同你一样情况。我老早之前都有个号,不过,都系唔记得咗。

未来 发表于 2011-3-26 22:18:00 | 显示全部楼层
回复 43# eegbook
' L% ]# b! A! h5 \- y; h' J2 Q
$ Y# {4 I4 X9 b, Z" X" I, v; k- g& I4 ?/ v. x0 ~7 Z3 ~
    哈哈。。。都是过来人啊!

kawayi 发表于 2011-3-26 22:24:51 | 显示全部楼层
好后悔啊

eegbook 发表于 2011-3-26 23:53:53 | 显示全部楼层
好后悔啊  ?/ f  F5 l8 E7 P4 o" y$ R+ W
kawayi 发表于 2011-3-26 22:24

) {2 W6 I- E7 Q- ^7 f+ Z1 H$ v% g5 a8 A/ ]* H3 h

$ A, U( `( W& w% D/ y7 _* c    你好哦,欢迎加入呢个大家庭。

ngyan1600 发表于 2011-3-27 10:03:39 | 显示全部楼层
有,我後悔買唔齊一套天空戰記

ngyan1600 发表于 2011-3-27 10:07:54 | 显示全部楼层
就是,最多都系三集, 爱子的好像一碟一集6 {" |6 W; o; X& Z# ]. r
wjr5200 发表于 2011-3-22 18:48

9 W6 I( T  ~5 ^  K  j% `5 j3 n/ @% H% n" H9 a
7 ^1 P& ^: g9 }9 Y  d; _% i
    愛子...只有龍珠gt既小子篇,美戰系列,同地獄老師1~6集係一碟兩集.....其他片都係一碟一集...好呃錢(所以汁左囉)