[软件应用] 請問大家有無用115優蛋2.0一點任何野都彈出錯誤提示呢個問題?

Ling1988 发布于2011-2-20 03:43 2589 次浏览 26 位用户参与讨论     [复制分享主题]
- H7 P! g+ C, W( x% C* g0 U% x3 u
! p" T9 i" L9 I8 b如題!有無知其原因朋友,麻煩彈聲一下,真是好煩人/ T( y6 X$ }5 ]8 F  K* L) w  s
. g5 ?$ D2 I- h) ]$ | 02.jpg & }+ Z( a4 L7 p

1 h! O8 D8 O! R( X- K! P
) ^% L1 h% n) J9 z3 V# T- C% U  n百度過都唔知是咩原因,

相关帖子

已有(26)人评论

Ling1988 发表于 2011-2-20 04:41:55 | 显示全部楼层
放棄2.0了!已經用番以前版,可以無視呢個問題

panzcheng 发表于 2011-2-20 07:08:29 | 显示全部楼层
我試過~~幾次了!!唔知咩事呢!!我仲怕下落黎D文件會有問題!!

inber 发表于 2011-2-20 08:05:20 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-2-20 11:10 编辑 # v2 b5 F& I' S: C
) n: x5 U7 P8 K* b9 d% e
照睇黎; Z' q* R1 K! \* ]) M3 k8 O
我個方法系唔得的

chanwm123 发表于 2011-2-20 08:23:21 | 显示全部楼层
# V$ y  e  D7 b# F0 `5 X6 i) Q) d6 F, L# d" q3 l
回复 4# iamaboyandog
+ B4 B# z! r5 l: A' \% Q2 o7 F! n3 q5 U. O; ?' E3 o% G
應該唔關事,
# z4 S" i" X# K5 G/ w1 S我唔使將顯示語言轉做簡體都用到
: C" e2 u3 S. u不過我係用Windows 7既,或者同XP唔同掛 !

inber 发表于 2011-2-20 08:41:04 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
# g8 l0 A4 V4 S% l1 i' H+ Q
& o/ k* o8 A& Z7 n6 o' y6 f" y應該唔關事,
- T3 ]5 x8 `& \; c2 {) k我唔使將顯示語言轉做簡體都用到+ x) g, S3 n+ v; L. r
不過我係用Windows 7既,或者同XP唔 ...
: I- D# {9 B5 u. f, h" [5 g$ ichanwm123 发表于 2011-2-20 08:23
: ^" v1 ]- ?9 D1 _5 I
0 ~) f, w: G% z9 q$ u( R8 H" P
+ w4 ?+ |' @  Z* T( Q
你有無試過將& R7 f: q* R$ t- |
1.一個文上傳比佢傳少少3 C; b+ n. n$ a% y, D
2.完全關閉優蛋
. l0 j% r  B5 e) O5 D3.再上傳埋餘下個D+ u8 S) z6 x7 u, F$ k
* v! r5 y" }4 j. j9 H
用少少時間做下呢個實驗
5 l' z/ c& S8 ]( W7 Y5 P, a9 _  o睇下會唔會彈

guyoushi 发表于 2011-2-20 09:06:19 | 显示全部楼层
未遇到过,所以不好意思啦

基拉杰特 发表于 2011-2-20 09:49:56 | 显示全部楼层
原来优蛋可以用啦,我还以为人间蒸发了

ConvoyChan 发表于 2011-2-20 10:20:35 | 显示全部楼层
对于115既大文件 我会选择 晚上用白马下

kidhitomi 发表于 2011-2-20 10:48:14 | 显示全部楼层
遇过呢啲事9 Z* g# I4 t7 _9 t9 w( z; t
有次直情死开都开唔到,重装都唔得  V* h0 G* f$ ^3 e) d
呢几日都遇到一 两次 但又好似无事咁?

chanwm123 发表于 2011-2-20 10:59:54 | 显示全部楼层
本帖最后由 chanwm123 于 2011-2-20 11:01 编辑 3 T8 N. s" @) _* V# ~1 C5 O7 O
5 g* O9 g5 Y$ `$ ]
回复 6# iamaboyandog
% A% T3 [6 N: _' s
0 s0 L; z* t* v+ L你3個問題我經常咁做啦,無問題喎

inber 发表于 2011-2-20 11:01:53 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog   \! D: j) z' o

( r9 z2 z- o. C) r/ R4 u8 {2 @經常咁做啦,無問題喎
$ Z7 V7 [9 G9 t0 J0 [& b+ J+ X4 xchanwm123 发表于 2011-2-20 10:59

- m! ~" w, W0 ~: `' G; y6 B# U
! z5 }7 x9 {2 ]! w& r
$ A% F( V' \% v8 x/ f) f咁我就唔知點解了

123下一页