[其它更多] [原创分流]机动战士特种命运 txb单粤 dvdrip

chrisrex 发布于2011-2-17 23:44 8642 次浏览 89 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:11:15 | 显示全部楼层
多谢漫步兄,加得咁多咁爽手
) k; X1 t; z6 d  ]8 X% |* p) Mchrisrex 发表于 2011-2-17 23:50

' B; {* ^5 E  E& R* [+ S5 M( }6 J: R& ?, ^9 \4 `. Y# k
! }3 g/ K2 V2 U) _4 \
    ! K+ T4 [& a. l. B
13G咁大,加多d應該嘅" \9 G1 n; [. Q& ]
好羡慕大水管的說

mcnynbajay 发表于 2011-2-18 00:15:40 | 显示全部楼层
13G咁大,加多d應該嘅; L& ~6 W6 C- s0 [5 {9 c" u* l
好羡慕大水管的說
: w5 |3 Z9 x/ {1 s' [, X. l漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:11
# }+ H: T0 P$ b: _7 s! e. t8 q& D
! c" k4 G. T2 m% b7 U9 K9 T* U
" m  g7 c: W" h8 b0 D* b6 j
    %>_<% ,睇翻D貼,我放了咁多貼,仲有海賊王無人加分,過了咁耐~~俾人無視太耐了!

123sai 发表于 2011-2-18 00:21:15 | 显示全部楼层
搵到就好啦

漫步雲端 发表于 2011-2-18 00:23:08 | 显示全部楼层
%>_* x1 H2 Z* d9 k% X: B
mcnynbajay 发表于 2011-2-18 00:15

4 R  Q- t2 [3 C4 l
: }0 v; n! M7 p. X+ q
6 A. x# x) T$ f    7 W. G% p: l/ t
OK,我識做了

chrisrex 发表于 2011-2-18 00:30:09 | 显示全部楼层
果然系涼宮控喔~~哩句,明顯系KEN的金句了~~出自涼宮春日的阿虛的!!% `$ h5 K4 [  b4 C% x4 w' v: q  O

9 S. w# v  |- U+ N- _0 h8 [" K$ U. O
- c: o3 s4 D: y" c

. |( {9 o" s" `路過支持下超三, ..." o. M: _1 C2 `8 ~  R: o- E
mcnynbajay 发表于 2011/2/18 12:04 AM
9 t7 k' E6 _+ P( w" U" x5 r

6 ?7 @: ~1 V6 |. X$ H0 R/ {. H& d9 \. ~6 k7 E1 i2 S6 s
    唔知係咪flyger合嘅呢,你睇下原帖,喺最顶顶嗰度

Batcat 发表于 2011-2-18 00:30:28 | 显示全部楼层
果然系涼宮控喔~~哩句,明顯系KEN的金句了~~出自涼宮春日的阿虛的!!
% _4 R& L7 h. d" P+ u
% M' O) m  M! j: a  N% G# B+ J4 Q: J  T

0 O" X' N3 U- A; g, ]
6 d7 j5 ^# Q/ K路過支持下超三, ..." R: Q5 C, o; _+ @" U: F. i" u# h) f
mcnynbajay 发表于 2011-2-18 00:04

* @0 j( e4 J  o2 ]3 `$ e( X, O, u9 Y+ w. O
  `: w5 Q5 Y4 T) ~
   傑兄果然醒目!!超三甘都 睇唔出!!

chrisrex 发表于 2011-2-18 00:31:51 | 显示全部楼层
13G咁大,加多d應該嘅0 |% s& J7 \/ y# H; |
好羡慕大水管的說
/ y' O" W# @! z& S9 t/ I7 ~6 m漫步雲端 发表于 2011/2/18 12:11 AM

: ~8 a* i' @( |( G# `: B
2 j# u  r/ P" B2 W6 \: L0 @4 W3 B$ E  U$ A) m; ?
    上传咗4日4夜仲大水管,原来我想上传分发网站&#13774;,即係1分n网盘,不过有几集冇咗上传地址,咁唯有斋发mu嘅算了

chrisrex 发表于 2011-2-18 00:32:55 | 显示全部楼层
傑兄果然醒目!!超三甘都 睇唔出!!
5 T, l0 J* s/ T* V7 UBatcat 发表于 2011/2/18 12:30 AM

8 e0 G+ w2 K0 h0 l( {" c+ O7 X/ h2 m$ J% }" J; f  @; O
/ L: ~+ u  v( M. R% E) W: ]) W
    凉宫仲未做完,人哋仲未开始睇凉宫

Batcat 发表于 2011-2-18 00:37:13 | 显示全部楼层
凉宫仲未做完,人哋仲未开始睇凉宫3 Y. D% b, I9 ~' d  a
chrisrex 发表于 2011-2-18 00:32

, Z1 z7 E1 P# B" [- C- v) c! {4 w* Y) N' |! f9 `
唔知點解我今日好唔順你!!

lovepx 发表于 2011-2-18 00:54:05 | 显示全部楼层
即系哩贴有咩姐?

timaousi 发表于 2011-2-18 00:58:22 | 显示全部楼层
點都要支持下嘅~雖然系純支持~

天使之风 发表于 2011-2-18 01:01:20 | 显示全部楼层
路过踩一下,米空间收。。纠结~~