[其它更多] [hdj][彩雲國物語2(重播版][01~18][日粵雙語][480,720,1080p]

ngyan1600 发布于2011-2-12 20:26 4920 次浏览 47 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-2-12 21:10:18 | 显示全部楼层
好清啊仲清過我個合成版希望早日更新完畢全集攞走

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:30:58 | 显示全部楼层
好清啊仲清過我個合成版希望早日更新完畢全集攞走
# L: B/ K- j% {# J: a漫步雲端 发表于 2011-2-12 21:10

+ ^$ ^4 h& {/ h! m2 a$ S
! d# A% ^! ]1 d( V; ^9 b: f8 }3 {0 `0 A/ G- r( F) K
    乜你都有收到某DVDRIP咩?  HDTV唔嬲都會清過DVDRIP了6 h/ s- J$ B+ |7 p9 [7 `" W

4 c% I7 ?( H% w: v合到邊幾集了?我都希望你放出來了,最好系第一輯,聽講CUT得多喔!

alam 发表于 2011-2-12 22:44:15 | 显示全部楼层
彩雲國物語2HD, very good, thank you very much!

lovepx 发表于 2011-2-12 22:51:15 | 显示全部楼层
乜你都有收到某DVDRIP咩?  HDTV唔嬲都會清過DVDRIP了
2 ^3 h( i8 Q( m, `8 O2 g: J# @& E$ O) X- r
合到邊幾集了?我都希望你放出 ...4 [: N4 g% p1 K9 d" [1 c
mcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:30

e' e  l( L; r: a' b( m
; p% L; f( d' V9 q  r0 R0 m) x: f/ c
    我放假前都啱啱下完2季..记得1600嘅第一季差5集 叫漫步放音频益我地

lovepx 发表于 2011-2-12 22:52:22 | 显示全部楼层
回复 10# ngyan1600 ! B8 U' F7 b. T9 V9 `# k1 {5 x( G( ^9 x# |
5 s0 f: ~  j2 c$ u& [& _& d( U7 R

& B( x5 i5 B7 Z: d) C    问下1600,独家试爱有冇录影高清版??TVB重播过??..我大爱啊

漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:07:00 | 显示全部楼层
乜你都有收到某DVDRIP咩?  HDTV唔嬲都會清過DVDRIP了% [: m! {2 ]. L' P/ `$ `
* y; Y1 F' A8 q" J2 j
合到邊幾集了?我都希望你放出 ...
: ]  b. I* }# t5 d8 t) G! \mcnynbajay 发表于 2011-2-12 21:30
' T7 b, o2 w, |& p# C

8 K' W, x, S3 I# v) F) c
$ z- f  E+ M+ ~3 c' m   
! t, g1 B# q* q點解呢個回覆沒提示?我用SHARE上嘅HDTV-720p啫 都有少量1080p
5 _+ q$ D- C( r7 @我兩已季合完仲刻埋DVD添= = 唔諗放囖...自己獨食  網絡資源有限上傳唔到咁多野

ngyan1600 发表于 2011-2-12 23:08:39 | 显示全部楼层
回复  ngyan1600 7 w' @2 D% V  A
& r4 U4 ]/ X4 F  ~

* p, q6 @4 M' \' o2 w! U    问下1600,独家试爱有冇录影高清版??TVB重播过??..我大爱啊8 V4 b9 X, x+ y: Q
lovepx 发表于 2011-2-12 22:52

) M4 ~3 u, y3 T: [
3 }" X" m% i3 M6 w無呀......乜黎?

ngyan1600 发表于 2011-2-12 23:10:26 | 显示全部楼层
好遺憾...唔知乜事第一季第36集唔見左條音頻....所以第36集應該唔會發出,而之芽無發既以經同而家呢兩集一次過上傀mu中
: A0 }( S. z7 i+ I% V, n等上傳完,第一季的會在第一季的帖子中更新

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 23:15:01 | 显示全部楼层
點解呢個回覆沒提示?我用SHARE上嘅HDTV-720p啫 都有少量1080p
0 G( J. G* p! K: x5 u2 O2 m! j9 G我兩已季合完仲刻埋DVD添= =  ...4 \. y6 S( x: `2 }: U
漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:07

# w# ?0 t6 _' H- f) c6 ~" E點知你了~~' k' ?6 C9 J' C. |

' o6 x( S+ b' I  F    都會有HDTV了~~識用SHARE真系好了~~
  n. h$ o. W# H( h0 v) K) ~1 `9 k
3 C' L: x7 {) Q' [: C' F3 c# p 獨食難肥了~~我強烈抗議了~~ 唔系唔放過你……

漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:18:51 | 显示全部楼层
點知你了~~
$ g5 T' L/ p( _/ Z
! W, a4 k; ^9 w. v7 I' h     都會有HDTV了~~識用SHARE真系好了~~  G6 |0 k( @/ b. n5 w0 T
: ^% U- ?) _+ Z) }) D5 n7 b( ]
獨食難肥了~~我強烈抗議了~~[em ...1 Z* J0 }8 M; w, }
mcnynbajay 发表于 2011-2-12 23:15

. J: z( U2 g5 k: l/ I0 X9 \, P9 M' U( g! w( l7 r8 b- D

- A/ j* z/ y' e/ [, y: k; |* |      y; V: c2 I1 ?" {0 |
唔放過我?好驚啊
, J: {9 h  U8 d9 S  K2 s7 O0 j- w) D0 j. U$ e$ m# v. |6 n
SHARE咪同PD差不多,資源方面系多過PD好多

mcnynbajay 发表于 2011-2-12 23:29:06 | 显示全部楼层
唔放過我?好驚啊3 |* f/ N) S" W2 j# Y
6 `7 v& r, n% ?, X. M
SHARE咪同PD差不多,資源方面系多過PD好多
0 k+ C9 \& ]6 {: V; S; I漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:18
: d- ^' h& N, \+ |; Y. \

. Q5 F# s7 o' g$ e
' m. g' g* B) X9 x) \! H& g    你響單位明明系大水喉~~我梗唔放過你了,竟然同我講網絡資源有限喔~~! D, a; j9 {* [: ]1 r
7 @" P" x* g. i" a+ H* I4 ]/ ]* m* s
PD易用好多的~~~share都仲未識分顏色區別,同埋好難連到節點同搜索好困難!

漫步雲端 发表于 2011-2-12 23:40:23 | 显示全部楼层
你響單位明明系大水喉~~我梗唔放過你了,竟然同我講網絡資源有限喔~~
) r: E& d5 g) v0 ]/ q$ e. U0 `5 h# ?1 [) V3 X
PD易用好多的~~ ...
7 _$ _5 @2 s7 D& |3 z! X, \5 Gmcnynbajay 发表于 2011-2-12 23:29
$ f4 E7 Z2 Y9 i) B1 m2 x
) R$ G4 D( M, X% t+ i( }6 g9 S8 _

: L1 \+ \& _. I8 \0 n   
# k: _8 e5 ?5 Z0 }& z; s5 h上次咪講過單位而家嚴禁公網私用...我上傳嘅野全部系系屋企上傳架- C. _! @9 |( ?7 }1 }  z) ^+ ^
SHARE你未搵到佢個要門啫,不過d冷門資源真系幾難連