边个有反斗剑神嘅字幕啊?

kyo1983 发布于2011-2-7 21:28 3718 次浏览 34 位用户参与讨论     [复制分享主题]
panzcheng 发表于 2011-2-7 23:58:09 | 显示全部楼层
我宜家down紧嘅RMVB版本,唔知道会唔会有字幕,如果有,应该有高手可以将字幕提取出来 ?. x+ {: B( C5 M' I9 A( A2 m+ n9 }1 W
kyo1983 发表于 2011-2-7 23:51
3 x% r) U. X1 B/ m

5 l3 d& e- K3 W, k3 T! M' v) U3 j9 y! x7 X$ v- S! {# z- D
    RMVB!!人手提取就得~~ (抄)。

help6288 发表于 2011-2-8 01:18:36 | 显示全部楼层
我宜家down紧嘅RMVB版本,唔知道会唔会有字幕,如果有,应该有高手可以将字幕提取出来 ?
8 u/ V; a% C) W% dkyo1983 发表于 2011-2-7 23:51

, r& B3 L( w/ s  Y0 b& Z: \* H; J
. q4 ?$ H7 g/ Y3 G# c/ G, H
    你果套應該就係普通話版...5係rmvb....係rm

基拉杰特 发表于 2011-2-8 08:40:41 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
, C- \9 a% D0 o1 q8 z3 H* }4 D, Z+ c5 O( P8 U% v# y0 G, ~7 U7 T( [: k

, C# Q5 F  U; s" @, U    话说漫步最近做沙发党,搞到我地无淡好食!!
* R3 e0 l. `" L; d: _# u! V小c 发表于 2011-2-7 21:52

" Z/ \, O. v0 U  i0 Z+ r+ s8 X+ Z( ?5 t5 R- r
( ~8 ]4 w) c) {- B3 u1 ]" B
    我地是指边个?

guyoushi 发表于 2011-2-8 08:56:02 | 显示全部楼层
正在下,希望有啊

小c 发表于 2011-2-8 11:22:58 | 显示全部楼层
回复 15# 基拉杰特 ( f2 g) c( Q2 h
' S9 F/ V, f9 e6 B# U

) F: b. H  W2 Q* [1 T) e1 ?    就算无左我,仲有千千万万个我!!

基拉杰特 发表于 2011-2-8 11:25:15 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特
* s# ?: {$ L; _0 D2 s. z9 q; U2 F) W2 a6 C+ T1 c) T' N
- P2 ]7 J% J9 d# O# r
    就算无左我,仲有千千万万个我!!
) h0 C- F3 N5 E) P) n5 \( P) R2 B; }" H小c 发表于 2011-2-8 11:22

0 o! V0 I, l9 x9 T# W
% C/ Y4 d  b/ h5 y4 M$ O, ?! P: R- x
    沙发都是浮云

Batcat 发表于 2011-2-8 16:50:10 | 显示全部楼层
字幕系有!!不過要自己手抄!!論壇度有發過類似既貼了!!

火中君 发表于 2011-2-8 17:22:06 | 显示全部楼层
我都想要啊,宜家得片源。。。。

chakfung2 发表于 2011-2-8 19:00:19 | 显示全部楼层
聽日語,由唔明聽到明咪得囉~(霧)

kyo1983 发表于 2011-2-8 23:53:01 | 显示全部楼层
回复 14# help6288 1 ?5 M8 t8 J" t6 |6 k; f8 A
; u" l- I4 S; P: ?  R

. e) _) W* k/ y7 [# M7 A1 J    咁就唔清楚了,事关我仲未down完

kyo1983 发表于 2011-2-8 23:53:44 | 显示全部楼层
回复 13# panzcheng 6 [9 @) p7 M' C$ s- M, O6 A) l
. O9 @  h. j# w
+ _  I1 f/ L4 \- I- J- o2 H
    哦?我记得以前好似系有软件可以做到呢种效果的,不过太长时间无接触了都out晒了

kyo1983 发表于 2011-2-8 23:54:34 | 显示全部楼层
字幕系有!!不過要自己手抄!!論壇度有發過類似既貼了!!. j: B- {! Y! ?
Batcat 发表于 2011-2-8 16:50
: j7 G  s4 t! o  {

1 ]) A0 ^& o* {) K" P* A' _- U7 t8 N" x0 {" U4 t
    有无相关嘅贴嘅地址呢?