[粤语动画] 求 貯金大冒險(1-52集) (2007-2008年版) (500星梦)

wulove 发布于2011-2-7 15:23 2527 次浏览 20 位用户参与讨论   [复制分享主题]
1社区币
之前有冇人有下載 % i/ {( }0 Y: S% e: B4 H% e
保留到E+
  ~) l9 q  K9 G$ ]" K有的話請上傳上黎
3 b" T% T& r5 q! R  ]MU or 115都OK
; }7 p' j' B) D) P+ F
- b2 e  V4 s2 m1 r: U) I$ @8 ^  K8 q希望有人有收藏啦!!!................

已有(20)人评论

小c 发表于 2011-2-7 15:39:23 | 显示全部楼层
我来收钱!! ; }4 U0 ~8 {& {+ V5 S
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

wulove 发表于 2011-2-7 16:24:26 | 显示全部楼层
回复 2# 小c
6 R7 e- _3 k+ B, L5 ]0 Q% e% a: W& L0 s& r' E: U* q

$ K1 E! j# j  w9 _* k( X    呵呵 呢個03年版黎 -- 睇黎你冇錢收囉.............9 b" T* W; Q9 O: k
幫幫手搵07-08年版啦.........最衰d BT 同mu 全部都下唔到

小c 发表于 2011-2-7 16:29:47 | 显示全部楼层
回复 3# wulove ( J- B& u: W' y# d; T# i0 d

5 w( u0 Z2 `: S2 \$ `8 V9 ^8 _0 K7 g" D( r
    那我就不知道了!!

by.iceb 发表于 2011-2-7 16:31:08 | 显示全部楼层
bt离线之类都无希望?

aaron81 发表于 2011-2-7 16:52:09 | 显示全部楼层
这个我无印象,睇来无法帮了!

inber 发表于 2011-2-7 17:09:04 | 显示全部楼层
. F& Q  V( r! B) X& o
私家屋的系03年版?, U9 z  n, F+ d1 ]. _. r0 K' [
見到小C已經知系03年版
" V' L  f. C7 f+ {& U# K! J+ N8 x5 V
唔知03同07,08有咩分別

wulove 发表于 2011-2-7 17:32:18 | 显示全部楼层
回复 7# iamaboyandog
: }  v9 |. w& \
- ]$ V2 ~4 d/ v7 m; Q" I2 f' y( @# d' ~" ^9 h7 \5 N/ G0 U! }) F
    等我答你啦 07 08 年咪清好多囉-.- 呵呵仲洗問既...........

inber 发表于 2011-2-7 17:35:04 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog 1 [* m  @5 I! N, r

7 m% U& h* I  w, M1 B/ m* P  W" p9 n
    等我答你啦 07 08 年咪清好多囉-.- 呵呵仲洗問既...........
! U+ H) S; k8 A! x, Rwulove 发表于 2011-2-7 17:32
2 m" y) c7 y3 r0 W; `

" d& f7 G2 b- Z1 a7 v0 j6 K) Q
" |2 [& C* p; G! F 原來咁簡單# U8 U' z- ~! Y0 v- Y; p8 i7 {6 i# F, z
我重以為07 08會cut少D野...

种子VV 发表于 2011-2-8 19:23:08 | 显示全部楼层
TVB应该系07年先播,咩呢部动画03年有响香港播过咩?

mcnynbajay 发表于 2011-2-8 21:17:22 | 显示全部楼层
原來咁簡單" `) z2 h" }+ A" H$ a+ ~6 n
我重以為07 08會cut少D野...* a* Z; e' W  @4 U1 r
iamaboyandog 发表于 2011-2-7 17:35

' I6 o$ Q6 e6 R" h, ]0 W( C7 e  y  _  Y$ g6 V  Z; Z
哩套野,我講真,無乜點睇過的~~
0 e8 s  f) N6 a不過個名就記住了,哩套系我印象中,岸狗第一次出現粵漫圈子的里程碑
0 B) b8 I' S& l, C8 w. B+ m. i1 |當時岸狗系以BT發佈的~~分流系萬毒的版本,慢慢轉型去空間檔~~~
: T' u' O7 q! t  o8 \3 G- f+ W2 p% a# x% }/ k. M/ @
哩套我亦記得曾系逢周日七點半重播的~~
. g! V$ B# M; h$ c未見有人錄數碼版,都系模擬版本來,一樣咁差,無分別的,我覺得~~

inber 发表于 2011-2-8 22:32:22 | 显示全部楼层
哩套野,我講真,無乜點睇過的~~; m! c- K7 h; \+ }9 o* n
不過個名就記住了,哩套系我印象中,岸狗第一次出現粵漫圈子 ...* {8 d, g; d+ d3 F5 \) f: e4 ]
mcnynbajay 发表于 2011-2-8 21:17
/ M1 u4 ?( q1 N+ z# n( C5 ~  f
9 f; P3 T4 U; L# X  [$ I
呢套野我記得我睇左好多下(唔知系唔系全部了)
& p, @" x+ f8 g+ Q' {03年咁再就有我真系唔知
6 |$ Y! d* B' {3 {: J' ]' }% [/ K0 ?, J: M8 v7 s
on9初頭系發bt,我今日先知
8 H' [6 ?; b- s) }5 j不過系你回我之前就己經知道了<---因無意中睇到藍龍事件得知

12下一页