[社区发布] [轉貼][原創]數碼傳動戰士(電童)1-38粵語合成版[更新完]

漫漫长路 发布于2011-2-5 15:27 7902 次浏览 92 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫漫长路 发表于 2011-2-5 17:01:46 | 显示全部楼层
是啊!除佐17集日語字幕外.......

漫漫长路 发表于 2011-2-5 17:03:28 | 显示全部楼层
依家上傳緊MU空間!........

eegbook 发表于 2011-2-5 17:10:21 | 显示全部楼层
电童好正斗哦。

jmlee 发表于 2011-2-5 18:37:31 | 显示全部楼层
唔错,又继续更新了.....

chakfung2 发表于 2011-2-5 21:04:08 | 显示全部楼层
電童可是一好作品~
. D! ~3 Z" _$ J* A4 a' X2 E& L有粵語更正

mcnynbajay 发表于 2011-2-5 21:39:44 | 显示全部楼层
7 ?: O  h- a9 h  U
漫漫長路?哩位仁兄的印象中同 “ 漫步”兄有個漫字
" D, o' P; A/ E記得你曾搞過《守護甜心》《FA》?7 s; L7 I$ {5 T$ Z, D

2 E) E  B+ v% u4 m  [哩套電童,我都系U2拖了片源的~~等待好心人發埋外掛式音軌了~~~(上載拖慢了下載進度)

Ace0210 发表于 2011-2-5 22:19:45 | 显示全部楼层
呢部野我刻左disc了- U  `) D. ~% j$ b

漫漫长路 发表于 2011-2-5 22:38:40 | 显示全部楼层
如果有迷《機動武鬥傳G髙達》粵語就超经典啊?...........

漫步雲端 发表于 2011-2-5 23:24:28 | 显示全部楼层
漫漫長路?哩位仁兄的印象中同 “ 漫步”兄有個漫字
) @0 L( D: T' P) I  M記得你曾搞過《守護甜心》《FA》?  b8 z% v" g. R0 V' C
3 Q% B: T% I" f8 F8 c
哩套電 ...# y" q2 H& s6 g) x/ D4 O
mcnynbajay 发表于 2011-2-5 21:39
& A5 x8 a; |1 Y  _, o

$ i) ]9 F" r9 x' q6 @, _( R) K3 |9 l6 ^$ H0 V: a, R6 ^4 H% V
    , s0 |3 ^  `1 H
有個漫字嘅人多得是啦,點解就只會諗起我
! t0 w) q# P; h* [: E講起守護甜心,d字幕得未?I版已經上傳好合成版了$ t7 ~% h9 j% w6 g$ w* U
等埋字幕添就可以收得工

vskenying 发表于 2011-2-5 23:46:02 | 显示全部楼层
截图重复了,有点蒙哦。

chrisrex 发表于 2011-2-5 23:51:12 | 显示全部楼层
留名支持,排队下载

mcnynbajay 发表于 2011-2-6 00:16:40 | 显示全部楼层
* A& v* E, a9 \7 V8 F
有個漫字嘅人多得是啦,點解就只會諗起我
) V6 ?! }$ `: d+ x8 [講起守護甜心,d字幕得未?I版已經上傳好合 ...
/ X- z: ~  r% c$ C, w+ S漫步雲端 发表于 2011-2-5 23:24
  J2 o) w, |/ A2 K

6 j, s$ l' i( p5 W5 F, r& r
4 V, N! _& r3 _  a5 b    而家活躍的合成人士當中,包括你,仲有文學基,小C,聰聰等等的~~當然會諗你嘅了有“漫”字嘅人~~; p$ N0 B  J1 m) \1 f% t
唔好意思,我哩排全副心機放曬系《海賊王》度,所以其他動畫都擱置左~~,你俾多我一兩日過我了~~  d1 z3 @: X4 o6 _9 _$ M9 \: l
唔系仲有第1輯嘅咩?邊有甘快收得工了~~
/ ?  F% d& ?" C1 d% K: P- g  D2 f9 f& [/ Z( k. {
PS:漏左講添~~咪話我無提醒你了~~記得聽日錄《機靈小和尚》了~~~