[系统应用] [115][奥妮][2001]

gulliver 发布于2011-2-5 15:10 2647 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]
chakfung2 发表于 2011-2-5 18:08:40 | 显示全部楼层
只可以玩舊game的路過~

liangk9527 发表于 2011-2-5 22:12:02 | 显示全部楼层
wonderful Game~~~thank you LZ~~~

gulliver 发表于 2011-2-5 22:42:24 | 显示全部楼层
wonderful Game~~~thank you LZ~~~, |: D; \% X' _+ u8 X/ B% j% U
liangk9527 发表于 2011-2-5 22:12
- y8 M1 v1 j% h

) {) S* b; z' L: t6 L( Z8 ^
1 K0 S+ U+ N0 w7 t/ f2 g% }    唔使客气~

netasa 发表于 2011-2-6 06:49:08 | 显示全部楼层
依个GAME又真係几耐下咯!!! 8 Z6 _- h: |. o. ~% U8 q' ]9 p

$ P& p1 c8 K, }/ O/ i3 U* r- U我想问係米硬盘版定係光碟版? 要唔要用免CD补丁?!

无双MR 发表于 2011-2-6 10:51:02 | 显示全部楼层
以前有买过这款游戏,后来因客观的问题就把游戏碟弄部见咯。

gulliver 发表于 2011-2-7 12:52:21 | 显示全部楼层
依个GAME又真係几耐下咯!!! + |9 s0 F+ |! k4 O7 M1 T0 t
, p+ I" u; N& ~- W
我想问係米硬盘版定係光碟版? 要唔要用免CD补丁?!
& X7 |) r$ J$ j$ {. O# d2 M# Rnetasa 发表于 2011-2-6 06:49
8 f7 m+ y; k. D" f+ C  U% n8 z

7 v& E' ^6 W2 [8 d( `- s! N9 q, Y4 R9 A( H# r7 v9 c3 z/ I
    硬盘版啊~直接装就可以玩架拉~

gulliver 发表于 2011-2-7 12:53:59 | 显示全部楼层
以前有买过这款游戏,后来因客观的问题就把游戏碟弄部见咯。
" T" N$ \6 q4 w无双MR 发表于 2011-2-6 10:51

: S, K" f' J( g9 u7 [7 ?! }. ~) g( S$ ~4 ~* e

* I% m! s0 z' o0 ^& C- q5 P: b    其实呢呢只游戏几唔错架~如果间公司无倒架哇~实会在出~不过可惜啊~

mrdb 发表于 2011-2-10 18:26:03 | 显示全部楼层
都唔错啊~不过最近都无玩单机……

rellik 发表于 2011-2-11 13:35:26 | 显示全部楼层
安佐之后唔知会有几大

gulliver 发表于 2011-2-11 14:02:03 | 显示全部楼层
安佐之后唔知会有几大7 ]# Z7 `9 T$ c* b1 Z& S
rellik 发表于 2011-2-11 13:35
( `' h5 x2 d& S# O1 |2 S2 N
0 D! E2 I0 G* L1 Y
# r/ \" h: _' f1 Y) F
    有612M左右到~

老威 发表于 2011-2-11 14:10:13 | 显示全部楼层
5错 几好玩噶

gulliver 发表于 2011-2-11 14:22:23 | 显示全部楼层
5错 几好玩噶4 o, i+ {+ E' r, b
老威 发表于 2011-2-11 14:10

) T0 `% k" [6 O& k; |1 p$ c. a5 {6 a* [

) _3 T6 s  x# ~    我都系感话~不过入边D存档唔系好完美~