[其它更多] 睇高清 嘅神器【播放器】。。。

袁美 发布于2011-1-30 19:28 6658 次浏览 72 位用户参与讨论     [复制分享主题]
1、Splayer 射手播放器
  C  \5 f. V- x- p1、Mplayer& S. G7 M6 E9 K$ H% v1 U
3、Potplayer
1 Q' K) U1 M1 b6 N2 e/ B% h0 N: b以上 3 款播放器 结合 Win7各玻璃化效果。。。睇高清冇 得顶!!!" c. K  p. S4 Q% @2 p6 i
截图如下:1、 1.png 3 I0 t1 U: g! F( z* _/ F
. B. l2 P- ]1 B7 ^8 o/ E. B
                  2、 2.png 9 {1 a2 b) I& H; Q! F- h9 t3 B
+ ?9 ^% W$ j3 v8 s7 Y( ^
                  3、 3.png

已有(72)人评论

袁美 发表于 2011-1-30 19:30:05 | 显示全部楼层
高清档 嘅朋友。。。咪走鸡啦!!!!

基拉杰特 发表于 2011-1-30 19:32:25 | 显示全部楼层
播放器的话我已有KMP了,不知你那三个有什么特点

inber 发表于 2011-1-30 19:36:23 | 显示全部楼层
播放器的话我已有KMP了,不知你那三个有什么特点
2 s6 g; }5 K5 t# r* m% y4 l2 f* v基拉杰特 发表于 2011-1-30 19:32

- y$ H* ]: W( m; u
: A, c3 A) h( o  `
8 `- O; s) z1 X! d; ~  ]2 o( c佢學得你多% U  y# H7 q( j
成日都自己坐左沙發
: E) x+ H/ S0 Z$ V+ V+ O  Y3 y) P8 A0 g- m3 c% I/ d
樓主:
- N+ J3 x2 s& ^( Q3個我都無用過& ]! ?. P6 @' l! i2 t0 d8 y
第一個有聽過個名

chrisrex 发表于 2011-1-30 19:36:39 | 显示全部楼层
+1,同领导一样

基拉杰特 发表于 2011-1-30 19:37:48 | 显示全部楼层
佢學得你多
/ _' o* v; d, r成日都自己坐左沙發
' [2 i. Z  H' d3 Y, o/ ?# j2 N/ P' ]5 y
樓主:4 G  Q2 [8 b& h' a4 a  ]
3個我都無用過
# r$ o- @3 b. V! c4 D5 G第一個有聽過個名
' K- R/ Y( h1 _( M0 liamaboyandog 发表于 2011-1-30 19:36
$ E8 [4 Q' k+ i2 K

3 r) e, H. M' D! ^1 N4 t; b  C; |. s4 O. ]( o2 v
    不要什么都扯在我身上

inber 发表于 2011-1-30 19:39:21 | 显示全部楼层
不要什么都扯在我身上
' r" J: X9 \1 v# J9 n基拉杰特 发表于 2011-1-30 19:37

0 X- J9 \7 C- i: w+ p
/ j: h7 y! y5 V9 O6 a8 Y! {+ w6 S) c$ d8 m* f( `: |9 |  Z, G
系..系
5 e. x  u. m5 B6 ]) q, z6 ^點解次次講親你都比你發現

gulliver 发表于 2011-1-30 19:46:23 | 显示全部楼层
Potplayer呢个我用紧~好唔错~不过唔更新拉~太可惜了~: F3 b0 f- b3 a# W" k* a
不过距功能都几全~由其系快进果到~系唔使=架~

基拉杰特 发表于 2011-1-30 19:58:24 | 显示全部楼层
系..系 0 \4 g0 q: q* p% h8 y
點解次次講親你都比你發現
% F) p' z' J) d" k( g; iiamaboyandog 发表于 2011-1-30 19:39
$ T9 }/ p2 Z# j# e3 y5 L% a

8 P! t6 J) I0 y$ Q
9 t( i6 R9 x4 J+ u+ s5 K( ]9 G. V    这个是能力

mcnynbajay 发表于 2011-1-30 20:07:20 | 显示全部楼层
本帖最后由 mcnynbajay 于 2011-1-30 20:08 编辑 # i) |9 P2 j/ @7 h% j4 |# R  C

. X% N) @/ r. P! z& _! V8 ^9 w8 A6 A3 D2 J0 Q- X' s0 ^
我繼續支持QQ影音的~~唔經唔覺,由1.0版用到而家有2年了~~
6 l! E6 e& E% }雖然無與WIN7玻璃化結合了~~但夠在有時間顯示結合左+截圖尺寸根據自己電腦分辨率而定+簡單易用~~

chrisrex 发表于 2011-1-30 20:10:11 | 显示全部楼层
Potplayer呢个我用紧~好唔错~不过唔更新拉~太可惜了~% f! ~. U+ n+ i+ g( j  n  M/ @! e
不过距功能都几全~由其系快进果到~系唔使=架~; w. V" X# N" A- `' X* n( T/ y  ^  w
gulliver 发表于 2011/1/30 07:46 PM
* j  t2 X  v' l8 j* x2 q

$ U2 u( r/ G6 p; y# n% Y
" _6 _1 C- Q; m    pot唔更新?唔係kmp唔更新咩?

by.iceb 发表于 2011-1-30 20:13:55 | 显示全部楼层
结合 Win7各玻璃化效果...同睇高清有乜关系啊?