[其它更多] MegaUpload人品爆发?竟然唔使输入验证码

GavinDX 发布于2011-1-17 15:04 4687 次浏览 56 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2011-1-17 16:38:20 | 显示全部楼层
来个系上世纪的事了

梦之星际 发表于 2011-1-17 16:55:31 | 显示全部楼层
几个月前的事了,刚改版后还可以同时下载几个文件,可惜好景不长

GavinDX 发表于 2011-1-17 17:21:30 | 显示全部楼层
几个月前的事了,刚改版后还可以同时下载几个文件,可惜好景不长9 L" K, Z* {9 x6 a& Z
梦之星际 发表于 2011-1-17 16:55

0 r  V. c; L! i2 Z: G# |# I同时下载咁好野?我一直都系单文件并且单线程。

小比xD 发表于 2011-1-17 17:51:39 | 显示全部楼层
用jdownloader先下到, 一般都冇理到…
  h- I, l$ n5 ~不過我想知係咪一日得3次下載8 Q9 P% {4 E1 d& f: [, [
Hatsuki 发表于 2011-1-17 15:56
4 c/ F- G! y: j$ k9 B

& A# D) S. v% E+ G  U9 s; f& g
    香港既同志都吾知佢點解要封香港既IP-,-有無人知@_@/

inber 发表于 2011-1-17 17:52:23 | 显示全部楼层
用jdownloader先下到, 一般都冇理到…
& z; C' ~) c; N& ~* J! |不過我想知係咪一日得3次下載6 K- X. B5 n( g7 U. @  P2 v5 \
Hatsuki 发表于 2011-1-17 15:56

2 x/ ?; d9 s- Z# d
) W% O$ M  J% a& L& y' O7 ?9 ^: j- n0 F: C+ j! `
香港ip一日三次" m2 b7 S* l0 W
其他無限次

inber 发表于 2011-1-17 17:54:06 | 显示全部楼层
香港既同志都吾知佢點解要封香港既IP-,-有無人知@_@/
& S1 E9 c3 D' A# J2 d/ M小比xD 发表于 2011-1-17 17:51
7 s  U/ X+ x+ D4 i& v# Z- d$ L- S: ]9 t: [

& z5 i$ H+ k( e9 x9 J: w
7 q9 S9 d8 k# _! q, W聽講話(只系聽講)2 g4 g6 G5 {) r( p# f; c
香港人大識得刷分
! j0 ]( ~6 Z9 I9 b- ^所以封左我地

小比xD 发表于 2011-1-17 17:55:33 | 显示全部楼层
我呢边似乎冇咁嘅限制喔9 {# z* @$ x  x( x9 L) l
BTW:睇你签名先知,TVB出左Working!!嘅粤语版?
+ X# K1 L' {7 M8 l1 cGavinDX 发表于 2011-1-17 16:09

- C; @& ~: K2 M* e8 x0 d+ A. V  }  _

- ~: _4 a* m5 c; Z, d    出左一個月到播左4集@_@

小比xD 发表于 2011-1-17 17:55:58 | 显示全部楼层
聽講話(只系聽講)
, W3 Z9 X& T" G* a  G香港人大識得刷分
+ D9 B5 H2 v" q, I所以封左我地
9 ]$ j- X- I5 p. K" Riamaboyandog 发表于 2011-1-17 17:54
, a1 i  ^' F  Q! J
; I) U/ w; |# M" b7 |

e+ }8 e; |* S# F. p/ F: a5 W    刷分吾係度度既人都識既咩btw我吾識/口\

Hatsuki 发表于 2011-1-17 18:17:52 | 显示全部楼层
香港ip一日三次4 e# y# b1 M( s0 X
其他無限次
$ I2 ^  S) Z( j- f1 a/ R/ }iamaboyandog 发表于 2011-1-17 17:52
  j  s2 W+ o: D* g  m% @

3 R5 ]  D" ^8 e' h) w
9 {" y' M# ]7 C2 o8 l1 f    原來係咁, 唔怪得我之前用無界瀏覽個陣可以無限下載 (不過次次去到中途就斷左線, 我X!5 a5 C; T# ?( d4 b. N6 g; m8 c5 d
不過用浮動IP, 斷一次線就可以再下載多3次 (係就係麻煩啲-_-")

inber 发表于 2011-1-17 19:04:54 | 显示全部楼层
原來係咁, 唔怪得我之前用無界瀏覽個陣可以無限下載 (不過次次去到中途就斷左線, 我X!  {4 B5 J9 X. y3 A- K' u# u* O4 B
不過用浮 ...
6 O* F, A+ C  G8 m) ^& F  ]; UHatsuki 发表于 2011-1-17 18:17

c9 ?0 Z. m, q  @$ G- W" s% n
% k. Z+ ^" J/ c/ ^- ?+ P, P! C0 P5 R, g& e: c. P6 i9 M* K
我都系浮動

最爱粤语 发表于 2011-1-17 19:05:22 | 显示全部楼层
现在都不用megaupload了。用其他下了

Calvadoc 发表于 2011-1-17 19:18:18 | 显示全部楼层
难道是改版了?