[粤语动画] 求唱K小魚仙第1&第2季 TVB録映版

chanwm123 发布于2011-1-16 16:33 6316 次浏览 64 位用户参与讨论     [复制分享主题]
z135z135 发表于 2011-1-17 22:32:02 | 显示全部楼层
回复 60# chanwm123
6 y5 d: G7 {# k- P
% y3 Y' }5 K& P7 P$ U
1 p4 p6 u* `; s8 Q9 j) r9 j    你睇宜家都知啦,先得60贴回,虽然这或者不能绝对说明,或者等K社,睇睇距会五会发咯,不过我念就算发,都如以往一样,好散,要逐个点,而且貌似下载噶速度一般般,睇睇点咯

inber 发表于 2011-1-18 08:54:53 | 显示全部楼层
回复  chanwm123
& k9 S+ C: y; V+ l& g) q8 z8 q2 R9 B) ]7 e

7 V( d0 p+ B' `    你睇宜家都知啦,先得60贴回,虽然这或者不能绝对说明,或者等K社,睇睇距会五会 ...
' |7 I8 h# v, e, f& Bz135z135 发表于 2011-1-17 22:32

; V% d, S' {! ~- O6 _0 Q) C" A# r. Y0 N
0 H% [, @1 U6 l* E2 M( l
你又知K社有?0 U, @  n+ w8 b; J0 i% |
你好似好資深咁啵
; C- R& v- w# t( p5 J其實K社有咩動畫系手
7 N3 {) X0 x6 i) v( R& A4 X我一樣都唔知

z135z135 发表于 2011-1-18 21:43:07 | 显示全部楼层
回复 62# iamaboyandog & v3 b; }' S8 D, J
; y: C4 _2 Y: ]4 [3 s

" p' a6 j8 c2 f3 m' ?8 z# y    没啊,甘一般来讲,K社甘强大,所以我相信距会有甘咯,一睇就知我系新手啦,先注册没几耐,

inber 发表于 2011-1-23 19:12:04 | 显示全部楼层
回复 1# chanwm123 * X- X, |9 t, ^* q+ o
2 V% `8 t7 g6 i! g

+ E7 g0 R- s! t咁耐都未解決?
/ I# I: {5 H* g漫步個個得唔得?

chanwm123 发表于 2011-1-23 22:25:47 | 显示全部楼层
回复 64# iamaboyandog & G$ M+ J# S& A1 _, ^, ~( W7 r
4 ~3 ~9 Y( _2 h% V0 C- ~6 S! D$ b
未有時間下