[真人特摄] [原創][奇蹟少女KOBATO][J2足本版重合][HDTV 1080p][共24集完](補115)

漫步雲端 发布于2011-1-3 15:48 11784 次浏览 116 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-1-3 18:45:56 | 显示全部楼层
我都來支持下了~~
4 S$ c4 \. y3 L" f2 m  D0 U. `% @6 M% W# u, i3 b# d  \4 U
服左你地兩個了,無論去到邊,都互贊對方的
5 I- P1 I  w3 M& n0 M6 [
9 f! s2 H* S6 \9 f顧住煲片同吹水,連載哩部都忘記左著手搞添# G6 M/ @( }/ i# c  B

" N+ ^# I& I0 b" d8 ~其實,我等緊HTK兄或幽助更新的,放出外掛字幕我先更新的~~
: ~" j# y" Q6 ]5 T- t3 z8 M; l3 e4 i5 h! c
好在你的片源系MU的,我的115的,自然,雖然個鏈接失效曬,我有收藏到的,無問題的  v0 Y% L5 w, x  C, ]
& q, }$ Q4 U( X! `( W6 K
系呢,有無外掛TVB字幕了?還有,幽助新一年,無乜動靜的?四驅小子,同少年激突無放出的?

kamisa 发表于 2011-1-3 19:32:48 | 显示全部楼层
支持你啊,漫步,还有多谢发布啊

Hatsuki 发表于 2011-1-3 19:58:56 | 显示全部楼层
又有新版本,支持支持% Y+ l( l2 e8 v+ ~  k
8 I8 [2 p$ }+ Q( S+ D; i
我都來支持下了~~, z9 b& ^2 J6 K; d" t+ @' ?8 [# N- Y5 @3 ~

2 z' r( U7 m4 Q. Y' V" \1 A服左你地兩個了,無論去到邊,都互贊對方的
- B6 p4 _7 P' k2 }0 h* y& j- c0 z! @- P$ u. t. C7 D
顧住煲片同吹水,連載哩部都忘記左著手 ...: G# f& p2 l- l5 }" o
mcnynbajay 发表于 2011-1-3 18:45
- w. n* z8 Y# u- s* Q. i
4 j) ^5 N4 E. |- M; L6 A* A4 D. [
剛才發咗字幕了

ttsti 发表于 2011-1-3 20:17:18 | 显示全部楼层
115过佐期,拖MU慢到呕啊!

as499383231 发表于 2011-1-3 20:51:25 | 显示全部楼层
多谢楼主,分享

漫步雲端 发表于 2011-1-3 21:30:16 | 显示全部楼层
我都來支持下了~~
: ?5 B) @- ~& ], A5 ^4 p$ S& Z3 M2 z
服左你地兩個了,無論去到邊,都互贊對方的) U5 D# ?7 P0 p% J  Y; z) v1 E
5 R8 {$ X6 ]" L7 j* x: J
顧住煲片同吹水,連載哩部都忘記左著手 ...
7 z( N, ]: _. O3 wmcnynbajay 发表于 2011-1-3 18:45
' n6 i2 T' X# ]2 k4 M6 V) y: s
0 A$ U! h4 M8 t+ K! ^) [

5 H) ^+ q3 n( P" }( {1 G( f4 \   
0 k6 ~: I. t0 S7 |% T系佢過於謙虛啫,唔受讚咪搞到推來推去囖4 v: Z* T8 ~* k  C/ t5 J2 K% v/ X
第2集我都系昨晚先搞掂 邊合邊睇咁,片源好彩我都趕到尾班車系115半日拖完...我而家下載MU非常慢
8 B9 d# Y: k, i6 b! U' h你講個兩套動畫我沒乜愛,所以都沒問過佢

lovepx 发表于 2011-1-3 22:42:18 | 显示全部楼层
支持漫步兄!!

Ace0210 发表于 2011-1-4 00:07:10 | 显示全部楼层
字幕都要付件; b  f/ @# l- R* z7 E, {
又要用11星夢! [- r, X2 R* r" s, R; `. j
1140-1080!!!!

huang 发表于 2011-1-5 11:27:52 | 显示全部楼层
鸟来看看的

setvet 发表于 2011-1-5 18:27:44 | 显示全部楼层
睇过录影版的第一集,感觉小鸠配得都几好!!!

wuchaojin 发表于 2011-1-8 01:01:39 | 显示全部楼层
好复杂啊?????

lesswind 发表于 2011-1-9 12:02:20 | 显示全部楼层
多謝都不成了6 r- @7 ^/ ~# ?( @1 P. A$ H1 Y! Z: l; |$ [
加油~

评分

iamaboyandog -16 copy