[其它更多] (永久保留) 叛逆的魯魯修第一季 粵語+J2字幕(BDRIP 720p 完美合成版) (更新完1-25話)

wulove 发布于2010-12-8 13:24 10787 次浏览 103 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-12-9 00:30:40 | 显示全部楼层
jsmc對我來講系下唔到
9 a: T& T/ x% x6 m4 U悲劇

joyy 发表于 2010-12-9 12:02:07 | 显示全部楼层
精益求精 不错 谢谢分享

wulove 发表于 2010-12-9 12:41:34 | 显示全部楼层
jsmc對我來講系下唔到( o4 w* o7 l' z# C: Y
悲劇( W! E$ Y  Y3 E& h! X% c
Ace0210 发表于 2010-12-9 00:30

2 I1 L8 P2 O; b- W8 w
( u5 G. O1 ?2 x7 F! c, \5 [" C  ^' a- {
    點解下載唔到??

sunking 发表于 2010-12-9 12:42:28 | 显示全部楼层
JS好像很大呢 有很多人都常常用那個傳輸

wulove 发表于 2010-12-9 12:47:41 | 显示全部楼层
JS好像很大呢 有很多人都常常用那個傳輸
- M$ x+ f" T* h" U- Tsunking 发表于 2010-12-9 12:42

4 u7 e" l/ ~/ c  ^% {# T/ b3 \
; h1 h6 x, \7 v6 \) x; ~主要係保留時間好.....

wulove 发表于 2010-12-9 12:49:20 | 显示全部楼层
根据实际填就得,不一定要完全一致!" \. B5 i- y8 @
aaron81 发表于 2010-12-8 23:19
5 S0 H/ F7 E9 f; ^) p, y7 O1 F
0 d4 z; P) u% K, K4 [! r
" T& W! l, q/ W, {9 \& q: K
    咁e+個主题 名有冇問題???

aaron81 发表于 2010-12-9 23:16:50 | 显示全部楼层
咁e+個主题 名有冇問題???, g) s# e, x* x0 X# M5 [$ X" r
wulove 发表于 2010-12-9 12:49

# Q* }4 v( H, L: C3 _! }你有心改正就好了!1 j( m, ~: v  Q: C
其实大标题就无问题了,内容最好改下如:
( [; e" J* E( y3 r2 u【影片名稱】:% n& M2 g8 g- W4 y$ ^$ B- c6 u1 z% t& E. l
【影片集數】:9 z. G- [' U. `9 _; w/ }5 ?. D) ~
【影片格式】:, A* r) F: p1 l* E( W9 i' H
【語言字幕】:0 l/ ^" `$ }3 [) b/ ^
【死檔日期】:
- g+ m/ I  D. X0 h【原創上傳】︰
5 U/ Y1 S; f6 D这样就好了!

z135z135 发表于 2010-12-10 08:04:06 | 显示全部楼层
没没接触鲁鲁修,但是感觉可以一解我无聊时的时间,决定去下来睇睇。

wulove 发表于 2010-12-10 15:29:34 | 显示全部楼层
更新至12....

wulove 发表于 2010-12-10 17:18:14 | 显示全部楼层
更新完囉..............

cd30434 发表于 2010-12-11 01:08:59 | 显示全部楼层
好@@@@

conshor 发表于 2010-12-12 01:15:34 | 显示全部楼层
鲁鲁修,好睇,睇咗几次啦