[新手问题] 点解我无啦啦被扣左星梦啊!只不过系发帖发错区!

缘Yuan 发布于2010-11-9 12:42 3696 次浏览 36 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Batcat 发表于 2010-11-9 20:55:38 | 显示全部楼层
回复  缘Yuan & [# }( _: b5 K6 i

( H# w6 C" t" O: ^9 p  r
# A$ X& T- M0 O    # i3 P/ r) q0 ^2 V
我下午食飯的時候行開咗一陣,跟住我同事就攞我台機來玩# X: v% B8 [% ^: {1 V7 J' ~: D
佢用咗我個號嚟亂扣分[ ...! o) g) o. |8 n8 G/ r/ k
漫步雲端 发表于 2010-11-9 20:23
5 z9 L2 q3 I$ E8 z; ^/ b

8 g0 B5 m. ^/ W$ z; [7 ~7 L
, P" V$ Q1 v' m( O5 b3 d   原来系有幕后黑手!!

漫步雲端 发表于 2010-11-9 21:13:59 | 显示全部楼层
原来系有幕后黑手!!
/ X3 S1 e/ P: m$ b+ M# pkruouo 发表于 2010-11-9 20:55

$ K, U4 c; E( u4 C2 |, V
5 g; |) m0 w' E
+ T; ?& s0 D# y- Y& V8 w7 W   
8 ~; G! Z: G; t( u" c" j: Y+ d9 S激鬼死,亂咁搞人台機

hikaruyin 发表于 2010-11-9 21:34:16 | 显示全部楼层
明知新黎就唔好亂發帖啦,回覆一樣有分的!
; K. d8 {$ x: F3 u# @! W; o何必一來就發帖?4 W6 a+ i; i- B  _
發帖前我睇你都冇認真睇版規了

lovepx 发表于 2010-11-9 21:47:12 | 显示全部楼层
激鬼死,亂咁搞人台機
2 g4 k  F: ]. E/ g: Q, j, a漫步雲端 发表于 2010-11-9 21:13

( k* [- P* q- ^: |. O4 e$ ~7 p! O' T
$ A3 F( J, `# k0 Z. U4 L
    系咪你女朋友啊?一般5会乱搞人哋部电脑

lovepx 发表于 2010-11-9 21:50:46 | 显示全部楼层
俾老虎见到果断咬! q- v" ~3 i3 q5 i
其实我哋都5系打击新人嘅..版规版规..1 x* ]" a/ N6 V) ~
雀仔最近真系5出现H大叔经常出现

aaron81 发表于 2010-11-9 21:59:00 | 显示全部楼层
回复 12# 漫步雲端
& i4 X0 L; l: f漫步乜你这么吾少心架!

aaron81 发表于 2010-11-9 22:00:59 | 显示全部楼层
LZ,新人刚开始发错区都时有~会被咬,我都是这样走过来!

漫步雲端 发表于 2010-11-9 22:07:36 | 显示全部楼层
系咪你女朋友啊?一般5会乱搞人哋部电脑
: h% R2 U6 Z( I' c9 A0 Tlovepx 发表于 2010-11-9 21:47
' X0 P+ C. O) \
& l5 P9 i. w9 D2 G8 k2 @  J4 M

% m. O- R; `1 D$ ]- O    7 H$ R: N( \& h. \. T
公司的男同事= = 佢一向都好多手

漫步雲端 发表于 2010-11-9 22:10:00 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 ; A8 l4 P$ w3 A% h
漫步乜你这么吾少心架!4 D' x2 ^- m6 ]4 i0 \. j9 q
aaron81 发表于 2010-11-9 21:59
- N: R7 j/ i1 C* m) F$ b. T
" S$ q* p. V# L2 [& D2 K
1 x7 m7 A% v5 H, _0 b
    + ~. J, |0 G# ^: v
一時大意沒鎖電腦,唔會再有下次了

Batcat 发表于 2010-11-9 22:18:58 | 显示全部楼层
公司的男同事= = 佢一向都好多手
. a/ U. f! A. [( }% m; k漫步雲端 发表于 2010-11-9 22:07
- y- n6 I9 X6 Q. {8 p2 n

: r0 k9 D2 G% q) @( x7 |
4 L' ^4 J9 O9 D) F   佢甘多手下次真系要提防下!!

aaron81 发表于 2010-11-9 22:57:05 | 显示全部楼层
一時大意沒鎖電腦,唔會再有下次了
% M3 Z+ k! \9 X6 C! P  R# C5 W7 d漫步雲端 发表于 2010-11-9 22:10
4 @3 }9 W- C0 {$ A6 N
其实都是睇人的!, H3 U" S8 }& D0 _' q  X' p
我平是行开行埋都无关的!

Ace0210 发表于 2010-11-10 09:18:58 | 显示全部楼层
離題...我發覺中意K oN的人都唔少$ D: x  X8 L9 Y" c
不過最多都系龍珠0 U$ h) Q# @" F3 e% ]
LZ唔好發水psot就得啦