跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] [MU原創] [TXB兒童台] 足球小將 第001-128集 完 (更新125-128)

幽助 发布于2010-10-27 11:41 18629 次浏览 331 位用户参与讨论     [复制分享主题]
幽助 发表于 2010-10-27 13:24:21 | 显示全部楼层
我还以为是TVB儿童台,原来真系有TXB儿童台架
: [& k' h- g+ u' ifms2046 发表于 2010-10-27 13:19

# P# v4 P/ z0 B% w9 n7 H@@   txb兒童台   =   tvb兒童台^__^

183334257 发表于 2010-10-27 13:32:42 | 显示全部楼层
重播足球小将么?

inber 发表于 2010-10-27 13:32:48 | 显示全部楼层
我还以为是TVB儿童台,原来真系有TXB儿童台架
* W4 H  N6 I5 Y+ _( o9 ^: lfms2046 发表于 2010-10-27 13:19
1 N- ]$ m- l6 Y, m! c
" f3 N# z7 ?" Q0 ^* N& O, K6 ?

) g: m) ^# s3 Q$ V( u: A( Z樓主說得對4 I+ p$ z8 F/ l
TXB=TVB
: d3 z) T" u6 E7 `# V* y因為岸狗發的片都是寫TXB,所以我睇慣了
: j  c1 V, H4 _! i& y3 P7 T# S所以我以為你知的

inber 发表于 2010-10-27 13:33:41 | 显示全部楼层
重播足球小将么?
1 P  Y7 t4 j% l  R. w1 b183334257 发表于 2010-10-27 13:32
/ _+ C$ E$ [2 l$ E
) c" q3 z9 l% u
/ r7 I7 P# k0 E. G. d: {
明顯的
2 {1 ]0 q, O4 l是重播

hidashen 发表于 2010-10-27 13:45:54 | 显示全部楼层
是旧版那个吧??* e7 |, [* E6 Z$ v
睇睇先,多谢嗮啦!!!

kevinchan 发表于 2010-10-27 13:54:23 | 显示全部楼层
难忘的动画,确实好夸张哈哈

漫步雲端 发表于 2010-10-27 13:58:07 | 显示全部楼层
收費台黎的
" e9 f. h4 O$ f我都無得睇這台
6 c) L* Q1 x. u; uiamaboyandog 发表于 2010-10-27 13:10

, o0 g( }  q  x* Y# z# X/ c5 D5 S( d  W! G& W9 |
& K* }6 f0 S% [& F; ?8 M1 u: F
    ; ^) o5 j$ ~; {7 V" o' D( {" v
原來TXB兒童臺係收費電視啊?我以前有個網絡電視可以睇到呢個臺的

kyo1983 发表于 2010-10-27 14:02:16 | 显示全部楼层
重播足球小将么?
6 T& W9 M( h/ o* a1 d183334257 发表于 2010-10-27 13:32
9 P+ Z! N& e; h/ ^! l
3 ?3 |/ Q1 }+ ~
, l1 c& u" _; R9 t* {$ |
    希望可以一直播落去咁就爽啦

help6288 发表于 2010-10-27 14:03:19 | 显示全部楼层
哇...好怀念呀
# {5 O6 X, @) Z9 l8 X/ y希望有人合成

wzyna 发表于 2010-10-27 14:16:29 | 显示全部楼层
呵呵~~很好

inber 发表于 2010-10-27 14:17:31 | 显示全部楼层
原來TXB兒童臺係收費電視啊?我以前有個網絡電視可以睇到呢個臺的8 S0 j+ \( H1 t
漫步雲端 发表于 2010-10-27 13:58
9 W6 a( {! x) W- u- w7 Z' j8 \
" L; U4 _: [: O

/ X: b( a% r1 j  y3 {  p- ~TXB個網系把個台分類為
) m; Q% b" h9 h+ i- x  u% x"收費電視頻道"

漫步雲端 发表于 2010-10-27 14:23:36 | 显示全部楼层
TXB個網系把個台分類為
: B- L8 X: y2 ~7 Z5 ~" J- x: a: {& P"收費電視頻道"4 E; R! L+ F; _) \& i* H
iamaboyandog 发表于 2010-10-27 14:17
- E. p( ^4 A0 t: F  T  h! o

0 T1 d/ w6 [0 ^7 P0 [
& I$ ?4 @2 }9 s" f4 n: N5 s   
1 y; r  b! o1 z  y哦..要報裝先可以睇,但是我最想睇ANIMAX頻道
, F  L# M5 w- Q# N皆因佢而家播緊輕音部第二期不過就沒人錄