[新手问题] 這裡有沒得改名的?

漫步雲端 发布于2010-10-8 17:02 7114 次浏览 73 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-10-8 22:36:21 | 显示全部楼层
冇点解 。。。。。。

kevinchan 发表于 2010-10-8 23:49:21 | 显示全部楼层
賺咗一筆點會唔開心啊 4 r) i; w* K" ]2 d& X

0 w# H1 R# c7 o; g1 [2 V* ?講笑啫 這是手續費應該的! S4 x2 O' N9 o# \4 }. d/ ]
漫步雲端 发表于 2010-10-8 22:07

# I: t. J! x. E7 u, B" w& t) ?, Q- }7 O* n- R9 h$ d7 F

, a+ f6 c- ~; O/ c+ }    睇嚟漫步改咗名心情大好啵

Kiver 发表于 2010-10-8 23:55:03 | 显示全部楼层
睇嚟漫步改咗名心情大好啵
: J$ ?1 D5 N. Fkevinchan 发表于 2010-10-8 23:49
# p! ^/ l9 ~$ w" V4 m

- k0 o& ~) e+ r. T/ ^5 F, c4 C. w* T* ?* z/ Y: s% d# s" G3 V
    叫漫步派利是~~~

漫步雲端 发表于 2010-10-9 00:02:56 | 显示全部楼层
睇嚟漫步改咗名心情大好啵
% @9 |  f1 V! J! `/ G8 D! mkevinchan 发表于 2010-10-8 23:49
# T/ y% k8 B* b8 g: l. ?( H

: c+ `3 c* G2 ~0 h9 I3 C4 L# D6 a6 `' Q  B
    ' T6 f( o7 j/ r6 |! P4 v
你又知我心情好?

漫步雲端 发表于 2010-10-9 00:04:54 | 显示全部楼层
叫漫步派利是~~~
% i+ h6 |* i% W( f; B9 EKiver 发表于 2010-10-8 23:55
! N# ?; {6 }( e- ]8 f, }
( B2 q6 v1 m" R/ V" j- b
" M4 k& z$ K0 w

, b- m( F8 S% V3 q應該你派比我就差不多,再講就算我想派都派唔到

kevinchan 发表于 2010-10-9 00:28:23 | 显示全部楼层
叫漫步派利是~~~% k' G- h2 F4 V
Kiver 发表于 2010-10-8 23:55

: ^2 `2 m% ~/ L$ n+ w5 O' K
8 a9 x7 @0 N% q6 D- T; v8 n  p  |0 q5 C5 p
    你叫先得,我哋叫无用嘅....佢成日无视我哋

kevinchan 发表于 2010-10-9 00:30:07 | 显示全部楼层
你又知我心情好?& ?) [0 C. j: j: h/ u
漫步雲端 发表于 2010-10-9 00:02
/ J7 U1 Q( S8 X# h6 |7 x

V9 U0 V8 T9 h. O" N8 B/ v( @( w1 G. Y, I. q5 L
    估下啫,我又唔系你肚里面条虫,点会知道你喜怒哀乐嚄

漫步雲端 发表于 2010-10-9 01:19:44 | 显示全部楼层
你叫先得,我哋叫无用嘅....佢成日无视我哋. `4 L4 w* O* j( l, h8 {- m* {7 Z
kevinchan 发表于 2010-10-9 00:28
- Y! M9 Z+ P0 m. k! g' z
2 ?9 o1 D* Y1 v# K- i

: [$ N* [. V! l$ M# s4 r) e   
2 i; q4 t6 f# c/ A' H4 m! c我幾時有無視過你哋?冤枉啊

漫步雲端 发表于 2010-10-9 01:24:09 | 显示全部楼层
估下啫,我又唔系你肚里面条虫,点会知道你喜怒哀乐嚄
* y3 _- F% Y( ]2 j$ nkevinchan 发表于 2010-10-9 00:30

7 l: ~( I5 k! I. ]& a7 w3 ?+ w( s
你就估錯曬啦
1 g# l+ N" a* s+ e! `# t8 X. H9 D( P1 k/ D, s
昨天黑仔到爆所以心情又點會好

help6288 发表于 2010-10-9 01:33:30 | 显示全部楼层
其實係咁嘅...
$ g! b/ W5 C$ a/ F) d- L/ [  d% N- [" N; O6 z
因為以前註冊帳號的時候一時手快快打錯咗字= =!我見on9個邊都可以改的 就係唔知粵漫社有 ...- R5 F  X. e( M
漫步雲端 发表于 2010-10-8 17:02
% t$ F' t: S+ z

+ F/ J7 E1 j& {0 K5 j0 ?- b
8 a- w3 b+ W$ r' E6 X* b3 g3 X    早知早你少少改个MJ名叫"漫步雲端".....等你无得改

kevinchan 发表于 2010-10-9 02:03:09 | 显示全部楼层
我幾時有無視過你哋?冤枉啊! J; w! N) ^* C7 x/ |+ U% ?
漫步雲端 发表于 2010-10-9 01:19
" n7 T& J% R, v+ I

6 z! `7 x# P1 Q5 E6 q" t" `/ [) \. R  @5 ~$ @
    经常啦,不过我唔记得咗具体...算,今次放过你

cuterinoa 发表于 2010-10-9 02:03:27 | 显示全部楼层
不如改 【雨中漫步】 仲好 = ="