[动漫讨论] 今日J2播美少女戰士終於有變化!!!

SA_127 发布于2010-8-17 18:52 8453 次浏览 79 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-8-18 07:41:56 | 显示全部楼层
你应该讲支持替换,而唔係合成!   如果合成只係为左首歌嘅就不如唔合。不过无谂到J2播放番D旧片 ...
& i2 E6 b$ X2 c& T+ Nnetasa 发表于 2010-8-18 03:21

+ B( ^8 B+ P5 {2 o9 g1 f. t4 a5 F" f6 V5 x  t
5 J, C9 M! P7 {! p: Z" u
    我意思係合成者如果唔替换就自己手动替换咯,所以,两样都支持

基斯 发表于 2010-8-18 08:53:39 | 显示全部楼层
路过表示支持

bobi0210 发表于 2010-8-18 10:54:54 | 显示全部楼层
j2我很喜欢这频道,一定会支持

lovepx 发表于 2010-8-18 20:54:22 | 显示全部楼层
你应该讲支持替换,而唔係合成!   如果合成只係为左首歌嘅就不如唔合。不过无谂到J2播放番D旧片 ...
3 Y9 N" z. y! r' e5 b! Gnetasa 发表于 2010-8-18 03:21
/ p" ?$ w; }% |! z. b
! i; [- K" ^4 o

' B' I5 j5 s5 ^. s    真系比DVD版好??画面??

SA_127 发表于 2010-8-18 21:03:42 | 显示全部楼层
真系比DVD版好??画面??
; h3 ^4 V1 L1 r! M# w  ]$ u( {lovepx 发表于 2010-8-18 20:54
# z- `3 V2 w- U7 ~
請看# Z4 {1 ?' e/ p/ M! c
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-71234-1-1.html

kevinchan 发表于 2010-8-18 21:13:03 | 显示全部楼层
真系比DVD版好??画面??! t  m8 d5 q9 ~* N* g
lovepx 发表于 2010-8-18 20:54

# {' Q  P1 e3 Q7 K$ t" ?* X* U. `8 j8 ~9 ]3 P( ~

' ?% E& x7 Q6 Q% n- D3 R    係米太多版本搞到你晕坨坨呢?哈哈

lovepx 发表于 2010-8-18 21:27:27 | 显示全部楼层
係米太多版本搞到你晕坨坨呢?哈哈
2 _8 V* J" L5 y/ e7 F& b  dkevinchan 发表于 2010-8-18 21:13
: }3 Y2 ^7 a1 }' h+ E8 T

. d9 X" }+ Y! C9 \* P# O1 P
9 D- J5 _# l  l, ^* \" s    睇评论都睇都我晕坨坨~应该就系用TS档转出黎嘅片最好 0 G9 r  U4 F$ I/ d1 Y; A
    不过有J2台标 如果只有一个人提供TS档会好危险...郁下录5到 3 D" p$ E1 D5 a* z( I# _, F
期待uncle di 嘅J2raw 希望可以完整更新完

kevinchan 发表于 2010-8-18 21:48:25 | 显示全部楼层
睇评论都睇都我晕坨坨~应该就系用TS档转出黎嘅片最好
$ v8 f. e1 I/ Y/ `, Z) {" ^  o9 w    不过有J2台标 如果只有 ...' \, K/ e* s- x+ n8 c
lovepx 发表于 2010-8-18 21:27

! Q( L& u  B; C
4 [# {3 R' _1 j% T& ~
+ B; f. c0 A/ O; T3 K+ h/ g! L    我都係咁好话,有多啲人录而且放出TS档畀大家就好囖

lovepx 发表于 2010-8-18 21:51:25 | 显示全部楼层
我都係咁好话,有多啲人录而且放出TS档畀大家就好囖, S" L! r  R/ ~5 f% ~
kevinchan 发表于 2010-8-18 21:48
4 \5 p. v2 L; k/ q
" F) I/ w5 t# q$ M, O. A( h2 x

+ ^$ a% Y5 l" q" S, [% l7 B    TS档係巨物~有2G+我哋哩啲一般人冇用
1 ^- f  v. e% {; _7 J3 f    提供俾uncle di就够

kevinchan 发表于 2010-8-18 21:55:12 | 显示全部楼层
TS档係巨物~有2G+我哋哩啲一般人冇用 3 D8 ^3 A/ B8 W4 M! ^5 ~
    提供俾uncle di就够8 L/ q; k4 b8 M# B) e8 L
lovepx 发表于 2010-8-18 21:51
  w4 @2 n& n/ q. v: j* g4 B

, x  ?: N7 g) [7 h1 L5 X. ^: G! R9 i6 U
    畀我都有用啊,可以自己压制,几好啊

lovepx 发表于 2010-8-18 23:16:50 | 显示全部楼层
畀我都有用啊,可以自己压制,几好啊
1 T7 ~% a/ `9 ?" Wkevinchan 发表于 2010-8-18 21:55
2 s  i/ T5 K' U! y+ l8 B

4 s. e, m. r' b" N* j; Q# d! t
    我表示5想又多一版本

SA_127 发表于 2010-8-18 23:24:43 | 显示全部楼层
美戰播左4集已經有2集俾人cut左畫面
: b& ]' {6 N2 f* H; Y2 u: g" s; G; j合死人