[吃喝玩乐] 同学的名字要看清~

嚣のЪ 发布于2010-8-15 13:07 3148 次浏览 41 位用户参与讨论     [复制分享主题]
MUfans 发表于 2010-8-15 17:00:23 | 显示全部楼层
小学过阵 差D因为 殴打同学而被记过
# Z5 u8 w9 X: Z  t% W0 r* f3 z. Z/ m. S
原因系因为 个###扑# 考勤员 写到我个名 鬼死咁难睇
8 d/ \/ I4 S0 Z' n6 Z
* v; r) P' \; ^# T$ f0 |我一把扫把车过去

hkgtboy 发表于 2010-8-15 17:15:14 | 显示全部楼层
寫成這樣還真是很易誤會的,但是...
4 v4 b8 p! ]" U

eegbook 发表于 2010-8-15 17:34:43 | 显示全部楼层
个老师都好搞嘢下哦。

火宇宙 发表于 2010-8-15 17:50:24 | 显示全部楼层
呵呵,唔出奇,小学生写字系甘上下

wjr5200 发表于 2010-8-15 19:44:39 | 显示全部楼层
名唔系打横写咩

victorsengmo 发表于 2010-8-15 20:13:35 | 显示全部楼层
點睇都睇唔出wor...明顯係林蛋大...

kevinchan 发表于 2010-8-15 23:13:34 | 显示全部楼层
小学过阵 差D因为 殴打同学而被记过* s& [* g( h+ |7 G! ?

! ?. g8 L' D3 z/ T原因系因为 个###扑# 考勤员 写到我个名 鬼死咁难睇' s8 `6 Y* g9 K0 q- D  i; R: P

+ t8 A( c+ d/ B# ^3 G我一把扫把车 .../ L' |! b, C1 ~
MUfans 发表于 2010-8-15 17:00
) B! e0 t# G; c' P  l% {( C, O+ u1 s

! L1 ~8 S/ `! C& |+ {: S2 t0 J' j& F7 z3 [
    估唔到你人仔细细就咁恐怖= =!生人勿近

QQ车 发表于 2010-8-16 00:56:24 | 显示全部楼层
个名打横写就OK了.

MUfans 发表于 2010-8-18 17:23:08 | 显示全部楼层
回复 19# kevinchan
% L- i$ l8 j9 p  F; v4 \
9 X; L$ o+ R8 U3 ^2 u" S' R) y3 ~- j
7 t& R1 v; [+ A' x* j% g1 Q    鬼叫佢 写我个名写得咁样衰

kyo1983 发表于 2010-8-18 18:56:44 | 显示全部楼层
呢个细路仔太有意思了

kevinchan 发表于 2010-8-18 20:55:57 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
* T6 h+ C% {' m/ G7 s
2 l0 V  B1 S  m
5 C3 H: `7 i/ }6 B% ?4 S+ [8 e, U    鬼叫佢 写我个名写得咁样衰
( w- Q$ m" Y9 U, g' kMUfans 发表于 2010-8-18 17:23
1 V$ T# n- a7 K9 x
7 n- g; M* ^0 P* [, S( f$ k
" n. i  f3 x6 H
    咁你以后係米会见到人哋写你个名写得样衰就打人咖

平常心 发表于 2010-8-18 23:59:02 | 显示全部楼层
名改吾好,你可以怪高堂,但写吾好,你只能怨自己,