[动漫讨论] 發現新四驅兄弟片源,已合劇場版

ConvoyChan 发布于2010-7-28 13:39 6374 次浏览 71 位用户参与讨论     [复制分享主题]
ConvoyChan 发表于 2010-7-28 20:52:30 | 显示全部楼层
话甘快,绯月已经有人扔出来了!!- _& L7 q# t8 D# {' f8 A& T
freedom246 发表于 2010-7-28 20:14
$ r9 \& U; ]4 n) V* \% f1 Q) r
* e8 o$ n* ]+ {; p+ {

" q+ D. K. S0 n) v2 J6 k6 H   其實我下好成個星期了 今日狂落雨 學5到摩托先有心情搞

KO999 发表于 2010-7-28 20:54:12 | 显示全部楼层

ConvoyChan 发表于 2010-7-28 20:58:32 | 显示全部楼层
傳送門:
5 C/ F6 n0 s" L4 Z$ n; B7 ^KO999 发表于 2010-7-28 20:54
9 y& @# h1 k# S- n2 X3 H1 K
" M3 U" R6 @+ I/ N3 F# b
1小時之前下完了 雖然無用 不過照樣多謝你既熱心哈

florence5829 发表于 2010-7-28 21:05:35 | 显示全部楼层
四驱兄弟4 }3 T/ J5 U5 s" k7 f
i want to collect them in HQ
) c. b8 f" G3 y3 N) y. @canl you upload this to MKV?
0 U! |5 }4 m$ M/ x) v- M7 q5 \& p2 lthis is the only boylish cartton i like to watch haha

hikari 发表于 2010-7-28 21:28:10 | 显示全部楼层
支持一下,感谢分享

ngyan1600 发表于 2010-7-28 21:33:48 | 显示全部楼层
我無花園ac...下唔到

ngyan1600 发表于 2010-7-28 21:35:37 | 显示全部楼层
靈風個ftp。。。。。。我合好左個新劇場版了 你之前做個5岩使 要重新合過。。。。。。今晚打算放5 ...
  I2 ^& D0 ~/ c, p5 }157972678 发表于 2010-7-28 20:51
$ U+ a2 C, |9 `

( j+ P) W* a9 ^5 u* M1 J& n) c* }
    重合係正確的,因為我個版既片源有刪畫面,片速都有問題,合到我死死下

ConvoyChan 发表于 2010-7-28 21:40:51 | 显示全部楼层
重合係正確的,因為我個版既片源有刪畫面,片速都有問題,合到我死死下, Z5 S) @% R. d  B; E
ngyan1600 发表于 2010-7-28 21:35

" X; |4 B1 d. P1 r, H. t% J% c$ K  Q/ D9 D8 K6 u. y. s2 e
: c, T/ p, {& D% d
   感覺當初個版本根本5系dvd添啊  我覺得系國內某引進商既vcd版本而已,因爲 臺灣版肯定5删節得 就算連香港5敢播既怪談內容都引進日版删節更加天荒夜談 而且根據那奇差既畫質 從vcd抓出來先會系甘樣。。。。。。

huang 发表于 2010-7-28 22:58:53 | 显示全部楼层
绯月有人扔出来了,去下啦

joexm 发表于 2010-7-28 23:29:37 | 显示全部楼层
支持支持.....

rihk 发表于 2010-7-29 01:46:29 | 显示全部楼层
剧场版???好唔好睇架?

res151 发表于 2010-7-29 19:11:14 | 显示全部楼层
放咗肯定第一时间收……呢部嘢可是绝对的童真片啊……