[版务建议] 建议开个签到区。。。赞同不?

maplep 发布于2010-7-10 12:52 3727 次浏览 28 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2010-7-10 14:15:42 | 显示全部楼层
我觉得开翻打工就算~有D贡献..* l7 v' e+ A0 H2 d( T
签到只会变水区

timaousi 发表于 2010-7-10 14:22:02 | 显示全部楼层
楼上的。。哈哈。。。好建议。。
7 p  I5 m" C" u# \2 _# mmaplep 发表于 2010-7-10 14:02

, }; O+ n) A/ P" G! w
* _- {& E& h3 c' [+ y呵呵!雖然我都好想呢個建議成功!但系睇到大家嘅回覆好似系無希望噶啦!

maplep 发表于 2010-7-10 17:00:35 | 显示全部楼层
哇3,3,3.。= =

迪格斯 发表于 2010-7-10 17:29:31 | 显示全部楼层
我个人感觉上没有这个必要吧,但多谢楼主的建议。

Kiver 发表于 2010-7-10 19:08:48 | 显示全部楼层
贊成啦!張貼再搞D花樣甘會幾好玩!例如邊個簽名到 整十樓+1星夢,整百楼+5星夢,整千楼+10星夢!抢楼时 ..." r3 m% M, [' B5 H+ c
timaousi 发表于 2010-7-10 13:59

2 s" s2 k  @, B# S, p: d0 g
- s. n; E/ B: ~6 v( d: z: ]7 ]0 I. O5 \) a& h2 X7 z0 T% T' l
    哗
) A1 L! u0 q$ h: Y, r' z, P, v' S5 C+ j2 F
这个有难度啵~~~

cancomcom 发表于 2010-7-10 19:32:35 | 显示全部楼层
有沒有都沒所謂!!!

世界 发表于 2010-7-10 19:46:54 | 显示全部楼层
会唔会变左抢楼+水区?...

timaousi 发表于 2010-7-10 20:01:43 | 显示全部楼层

4 D+ q. k. x0 z. ~: x/ @; |% y* }7 V7 n, S
这个有难度啵~~~
3 ?( q8 a$ Q1 i% JKiver 发表于 2010-7-10 19:08
# f2 {/ J4 X) [( A" y+ ]- {2 I
" Z, j7 H% ?/ h

# n, `0 N5 O% O% r- [
* v0 i3 K1 I3 `; m聽你講話嘅語氣好似呢個建議仲有小小希望可以採納甘啵~

huang 发表于 2010-7-10 20:10:28 | 显示全部楼层
设个万人冢,新人初到必览区,注明:这就是违规的下场

Kuromi19 发表于 2010-7-10 21:17:19 | 显示全部楼层
签到咗,咁又点呢

maplep 发表于 2010-7-10 21:37:47 | 显示全部楼层
签到咗,咁又点呢- ^0 }% V( j* a/ j7 n! ?
Kuromi19 发表于 2010-7-10 21:17

' [1 E: C7 B( f4 n
: _" X- K: y" S. k
- W8 |. O0 }0 w3 w    就去面对面向K社报道。。。= =

kevinchan 发表于 2010-7-10 22:01:11 | 显示全部楼层
贊成啦!張貼再搞D花樣甘會幾好玩!例如邊個簽名到 整十樓+1星夢,整百楼+5星夢,整千楼+10星夢!抢楼时 ...
" `0 ?& Z4 t  I" Stimaousi 发表于 2010-7-10 13:59

, a' W5 x/ E* j$ G7 v9 ^9 V/ t- ^: I* Q8 a' `9 t$ h: W  r9 a4 l8 u7 C

: K- [2 y* z* H8 U    咁样需要多啲人管理先得= =!