[动漫讨论] 美少女戰士(第一部)將於8 月中在2播放

ngyan1600 发布于2010-6-10 13:53 8400 次浏览 103 位用户参与讨论     [复制分享主题]
丞相 发表于 2010-6-11 21:02:17 | 显示全部楼层
我記得唔知第幾套GE片尾叫"不必放棄"
4 F5 U- o9 N6 p  ?我覺得戈首歌好好聽GA~~

阿叮 发表于 2010-6-11 23:43:03 | 显示全部楼层
我記得唔知第幾套GE片尾叫"不必放棄"
  ^# M- j2 [" Y  m: B: z我覺得戈首歌好好聽GA~~
- P5 {! Z+ i6 T+ @% ]丞相 发表于 2010-6-11 21:02
( b( N: i0 U" x3 S) ~) A' T) B
3 C) G/ c( e( r9 |! ?9 R, g
+ |6 d+ a7 p. K% \* }$ ~

) Z7 S5 M6 k% c' {; h係阿.., P% ^) O/ J- f: m9 }# [
我都觉得嗰首好好听...4 [3 o7 E( e! {/ n2 P: p2 ~' X
好似係s.嘅片尾嚟咖...

阿叮 发表于 2010-6-11 23:48:46 | 显示全部楼层
我記得唔知第幾套GE片尾叫"不必放棄") W; @; ]8 ?! Y( C; Q4 x
我覺得戈首歌好好聽GA~~
3 N8 s# e' U- g. ?: o8 f$ A6 H4 t丞相 发表于 2010-6-11 21:02

8 J+ ^6 S- Q& b4 O, f
, }1 o3 i: X% d& G3 u" v# H( ^+ z1 C! U, K1 U( C
    ' W6 E7 M/ G  y1 c- a3 ]* T
" @/ x0 G  l) q# U/ u$ j
不必放棄讓我爭取到底..9 e, w: [/ C7 a3 g- I
是對是錯堅持多一次徹底..
3 d9 b. {- l! n6 Q# a盼會共你  如神話美麗../ n, K7 U+ e& Z8 p! A. I
像煙像花癡迷  令你令我癡迷..* S2 O/ I* `( @
世上哪可找到取替....~
3 L( ^$ m3 C1 Q% k' M$ K) h# \. d: F3 e/ [8 E

/ Y: s6 d3 I9 t. S  y& u& [, m哈哈..

freedom246 发表于 2010-6-12 00:04:48 | 显示全部楼层
係阿..
# E1 W3 y8 i5 Q! y! [+ h* y* V$ n5 v# q1 e0 f我都觉得嗰首好好听...
+ E. p, w. Y; n, @2 `好似係s.嘅片尾嚟咖...
6 J9 \: |( o; J3 m3 q+ J" y5 X8 I阿叮 发表于 2010-6-11 23:43

: ^9 f0 |8 H3 P/ K) F; x! r/ u% u- z; O7 V

( o- W5 ]) q+ `/ v7 h6 [係SS既第2片尾先岩!!

阿叮 发表于 2010-6-12 00:09:58 | 显示全部楼层
回复 52# freedom246
" j/ y6 k' A5 k& I  Y- O& g! V7 V3 E( t  j+ [- M

, v# P& f  f) D# Y& k: C    - z) O& u% w# a, q" v

$ l9 Z$ R$ @0 g0 w哈哈...係阿?..9 l8 m% S/ p0 F1 {
明白...
1 S/ w6 [4 g! m  a& `当时啱升小学咋...>.<..

SA_127 发表于 2010-6-12 01:29:28 | 显示全部楼层
最好聽係月亮下禱告!!!4 e% E, G' j9 u' J% W( `) u
好正

kwanyeung 发表于 2010-6-12 05:25:36 | 显示全部楼层
真係架?神奇了。不過應該唔會播中文OP+ED。希望佢會播啦。

frtff 发表于 2010-6-12 12:59:17 | 显示全部楼层
不错不错,哪里有BT下啊

丞相 发表于 2010-6-12 14:45:47 | 显示全部楼层
真係架?神奇了。不過應該唔會播中文OP+ED。希望佢會播啦。
  ~) w1 B) g% q# Fkwanyeung 发表于 2010-6-12 05:25
8 u, x7 ~5 m5 ~) y2 \. V
5 X& U0 Y' x& y. \$ r
4 }. G' m+ |* @) b, y5 o) z
    HAHA~
$ z# C: Z! ~0 p呢樣可以話係我E+對美少女戰士比較深GE印象

马桶帅哥 发表于 2010-6-12 20:10:40 | 显示全部楼层
我已经开心到哭唔出了~~~~!!!   
+ l* X- k/ M; ~" w9 `
8 ~5 I, S! B- N: [8 j一定要有人录晒全套199集TVB粤语啊!!!  
7 m3 U4 F0 L+ I' r* ?1 z. B3 P% {0 a% R* |, V! y, t
好似而家钢炼甘正既音质!!
& p3 y( U4 Z8 E, H% E5 f, {
# L2 Y2 i  e' b2 i: Q2 m  w9 R2 m黄生无力再玩,就等我来啦!!! 完美的美战!!!!

342834473 发表于 2010-6-13 08:08:27 | 显示全部楼层

大天使007 发表于 2010-6-13 08:08:50 | 显示全部楼层
粤语配音可以更清晰啦~太好了!!