[其它更多] mu空间 下载速度 变得很慢 怎么回事?

access 发布于2010-6-1 17:35 6396 次浏览 55 位用户参与讨论     [复制分享主题]
batuu 发表于 2010-6-7 01:37:41 | 显示全部楼层
我VISTA用吾到J DOWNLOAD 呀

eegbook 发表于 2010-6-7 07:05:04 | 显示全部楼层
日日全速230KB/S.....路过....4 e+ I& _! j& K
kevinchan 发表于 2010-6-1 21:19

! F& ?8 j" s. _- J" l  m; `
+ t4 `4 q# {0 U% j' K/ ~: L2 N0 g2 B- ?' E1 P
    雀仔兄好利害。。。
+ n0 t& ]0 D3 [9 U我下MU,如果唔系闲时只有150多,少则只有70-60K而已。
, f1 Z/ F% A3 j  z6 Q. W如果是MF,则会时时上200K。

kevinchan 发表于 2010-6-7 11:44:34 | 显示全部楼层
雀仔兄好利害。。。4 A2 x- i: j( Z% o" Q! I  R% @
我下MU,如果唔系闲时只有150多,少则只有70-60K而已。
1 K4 C2 ]2 G; K如果是MF,则会时时 ...
( q# v4 r: k$ g2 ^' Q8 |eegbook 发表于 2010-6-7 07:05
如果我网络许可,几多M都可以达到

eegbook 发表于 2010-6-7 11:46:33 | 显示全部楼层
回复 39# kevinchan
. A' O$ I+ p. {% g1 R4 j
6 P/ E! ]$ f1 w/ A
2 L- F" E  e3 P: D6 ?& x0 A! i    你唔系一栋楼,几百兆果D吖嘛???!!! 好利害。

kevinchan 发表于 2010-6-7 11:55:24 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
) d5 M  X+ y/ v6 o2 Y2 B2 N; Y2 v5 C4 e( d+ k0 E3 K- @" N6 T; J7 R
3 b9 c% W) `5 p, q& C6 ~8 F9 T7 t8 ]5 v
    你唔系一栋楼,几百兆果D吖嘛???!!! 好利害。8 B) m- ^, }6 w
eegbook 发表于 2010-6-7 11:46
我唔係小区咖,我哋一般家庭边有可能有咁好网络

MUfans 发表于 2010-6-7 17:09:48 | 显示全部楼层
在此呼吁各位尽量唔好用迅雷载MU

kental 发表于 2010-6-7 18:24:12 | 显示全部楼层
回复 27# kevinchan 1 X" Q! }  w' G: l6 a' J
  T% Q( {" P! [" z# Q0 |
3 h& f5 F8 D4 z' l/ z* ?7 A
    雀街,始终都系下载唔到喔!而且家下连个网站都登录失败(家下已经用左skipscreen同埋firefox噶啦)

kevinchan 发表于 2010-6-7 20:01:30 | 显示全部楼层
回复  kevinchan
! c. M; F+ U* V
! o% q4 x4 M' _$ c! `
% ?: U& v) s0 W  X" I) M/ p    雀街,始终都系下载唔到喔!而且家下连个网站都登录失败(家下已经用左skipscre ...6 q$ f- A9 B3 m1 g; R  e& E
kental 发表于 2010-6-7 18:24
咁我都帮你唔到啦,我都奇怪点解我下载到

batuu 发表于 2010-6-7 21:17:15 | 显示全部楼层
回复 42# MUfans
# p4 M4 p2 x9 j2 _
# ^) u4 c9 ]' L1 l# ~5 D
9 O9 m/ ~' d; ?/ ]此話何解呢???

miloruan 发表于 2010-6-8 15:17:01 | 显示全部楼层
路过瞄瞄!!!

kental 发表于 2010-6-8 19:30:02 | 显示全部楼层
回复 44# kevinchan
! [3 T$ E4 U4 }5 H7 d$ D  a
$ P& x( f4 m1 L* o" q. x6 h  P8 b9 M. W& X. ]2 R8 a* B
    甘唯有等个位大大翻来睇下有无办法啦!

a72976 发表于 2010-6-8 21:56:07 | 显示全部楼层
我也很慢...一般下午到晚上都慢的!