【自压&合成】魔法之星爱美【DVDrip X264】【粤日意3语】更新完毕

kevinchan 发布于2010-5-24 13:34 27180 次浏览 574 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
huang 发表于 2010-5-24 15:22:52 | 显示全部楼层
忙里偷闲都算是一种罪过的哗偶不做人了

alam 发表于 2010-5-24 15:39:03 | 显示全部楼层
( {; X9 Q4 C" a% m: r' g- K
咁你米私下ask him for help  囖$ F9 f" y6 `& p3 R$ P$ Q
kevinchan 发表于 2010-5-24 15:17
/ t2 F; h9 n# _3 b6 R- V

! S- v8 ?2 F$ \# c4 U! A  d0 x; z/ l- v
    我私下ask him for help 啦!  
1 X5 l% |' M: @1. 本來唔想煩他的, 我掛了1集みかん絵日記一個星期, 一半停止傳送! 希望有時間可以send 比我!# l- V3 O/ T! H: m2 X, w
みかん絵日記 第00話 「OP ないしょのバイリンキャット」 (DVD 640x480 DivX521).avi2 J: F) e' n8 s& J5 r" n
2. 就是想知道那裡有好片源: 愛花仙子

netasa 发表于 2010-5-24 15:40:47 | 显示全部楼层
收嚟睇下先。 好似某处有人有做国语嘅,去左个法语佢啦。 我宁愿加个国语入去好过了。 及及有无章节文件先。

alam 发表于 2010-5-24 15:43:18 | 显示全部楼层
( q, n. t6 i$ U$ y+ l
忙里偷闲都算是一种罪过的哗偶不做人了6 w- o0 h0 s5 q( T
huang 发表于 2010-5-24 15:22
" v4 l' B6 D4 |7 v  d

{$ a' p0 |. q, ?/ |& G5 P7 j5 _. o3 |" v7 f# q3 d6 r
    千萬唔好這樣說!  你是我在討論區第一個志同道合的好友! 如果唔係你, 我就唔會在這裡出現, 識了那麼多朋友!

迪格斯 发表于 2010-5-24 15:48:10 | 显示全部楼层
睇下你嘅点先。。。。。。。。

alam 发表于 2010-5-24 15:56:07 | 显示全部楼层
收嚟睇下先。 好似某处有人有做国语嘅,去左个法语佢啦。 我宁愿加个国语入去好过了。 及及有无章节文件 ...1 {3 ^1 U7 k+ w3 V0 F& o
netasa 发表于 2010-5-24 15:40

& |5 }5 }/ V- J6 t) Y* v6 D: S6 T6 t$ e/ [3 F, N4 c0 I% W

+ h- ^4 a" @7 `. p) z. R    章節文件是否目錄:http://pierrot.jp/title/magicgirl/cate03_story.html

eegbook 发表于 2010-5-24 16:01:25 | 显示全部楼层
哦哦哦~~呢部我有睇过,好正架,以前比我评为同美少女同级吖。

kevinchan 发表于 2010-5-24 16:04:56 | 显示全部楼层
" U1 n( e  a6 x. ~1 S7 {/ ?
章節文件是否目錄:
4 x9 }( \2 D# Y* Y2 B9 ?" G! Ualam 发表于 2010-5-24 15:56
应该唔係呢啲,佢指嘅係每集嘅OP,ED,预告等等嘅分割信息

alam 发表于 2010-5-24 16:06:51 | 显示全部楼层
应该唔係呢啲,佢指嘅係每集嘅OP,ED,预告等等嘅分割信息2 W3 @! c3 d$ Q$ o& K1 o" D
kevinchan 发表于 2010-5-24 16:04

- h4 g% w1 }, _5 h( B/ R& r" E
% H7 {- n, ~, Z5 h6 q% c7 ~/ B! T& Y5 V1 f
    oic....

kevinchan 发表于 2010-5-24 16:07:14 | 显示全部楼层
睇下你嘅点先。。。。。。。。
2 W  v' i& e5 P2 t( O( d迪格斯 发表于 2010-5-24 15:48
我係新手,多多指教

alam 发表于 2010-5-24 16:08:41 | 显示全部楼层

3 b' h2 d, G2 @那麼多人,  迪兄, netasa 兄又出現了, 我知 netasa 兄好想知; c+ G& t7 v# o$ Q) i
"我想知迪仔用咩方法拖长时间 加空白桢OR变速?4 q- m  Z: T/ H: ?; h8 q) q9 Q3 r- e
另外,我觉得依片源唔错,仲发唔发落去?"

alam 发表于 2010-5-24 16:28:18 | 显示全部楼层
但venus 未出現!