[版务建议] [求助] 版主进...

zhi 发布于2010-5-21 19:27 3459 次浏览 27 位用户参与讨论   [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2010-5-22 01:26:30 | 显示全部楼层
冇乜特别,主要係希望蓄够2W以上可以开间支行。现实中开唔到银行, 唯有喺呢度满足下自身嘅虚荣心 ...+ _$ e- W& y; k- v5 r3 C
zhi 发表于 2010-5-22 01:18
问K社借住2W先係啦,佢大把银两,两皮嘢对于佢湿湿碎

tandong 发表于 2010-5-22 01:27:14 | 显示全部楼层
冇乜特别,主要係希望蓄够2W以上可以开间支行。现实中开唔到银行, 唯有喺呢度满足下自身嘅虚荣心 ...1 K) ?. E" F% m( O3 N1 ~8 x
zhi 发表于 2010-5-22 01:18
/ S8 R8 T1 k! }. q8 _

4 N' z& g5 o1 e* L! g
% r. v, Z! @2 ~7 [6 z    你同K社争生意?小心被大银行挤挎啊!!

tandong 发表于 2010-5-22 01:28:58 | 显示全部楼层
问K社借住2W先係啦,佢大把银两,两皮嘢对于佢湿湿碎
; ?- F  m  K) _- ?' rkevinchan 发表于 2010-5-22 01:26
9 y! I8 Z/ P( [$ x) s2 _

# ^% ~" C3 b: R  U& N  B: w* V1 U4 ~! Q' p2 M
    到时K社迫你还贷,你破产了!!

kevinchan 发表于 2010-5-22 01:40:56 | 显示全部楼层
到时K社迫你还贷,你破产了!!4 [0 E$ f- j6 F  }0 @
tandong 发表于 2010-5-22 01:28
但係就算佢点衰都好,最后都有点券顶住,咔咔

tandong 发表于 2010-5-22 09:01:24 | 显示全部楼层
但係就算佢点衰都好,最后都有点券顶住,咔咔
2 W3 G4 e. J# wkevinchan 发表于 2010-5-22 01:40
* A; ]8 e7 e5 p- B& o- F' c2 p

9 O. R  E: h: c- ^9 u) ^+ F' j, d0 `$ s- n
    雀仔,你就来万帖户了!!

alexhus 发表于 2010-5-22 10:19:43 | 显示全部楼层
系啵,雀仔就来万帖户啦。。。顺便恭喜下。。。' r0 X$ P4 s( P$ }9 n
) S: J& N+ Y5 M4 a2 w* O$ q  j- I
PS:继续追讨工资,K社。。。

基拉杰特 发表于 2010-5-22 13:29:24 | 显示全部楼层
雀仔,你就来万帖户了!!
0 `1 u) g  y# Ktandong 发表于 2010-5-22 09:01
) v% k. B" F* [5 y+ r" W% k) P/ e
/ [$ j/ w. j0 c5 w2 d

# ]4 r% b" |! p7 l2 B    在首页看到张图!还以为雀仔被通缉了

kevinchan 发表于 2010-5-22 14:06:04 | 显示全部楼层
系啵,雀仔就来万帖户啦。。。顺便恭喜下。。。/ C' K5 G/ p) B$ |5 W( e; J9 k

( I* @  x- n, t; uPS:继续追讨工资,K社。。。
7 Q8 V' H4 R4 t! Aalexhus 发表于 2010-5-22 10:19
到时记得嚟奖励下我啊

kevinchan 发表于 2010-5-22 14:07:15 | 显示全部楼层
雀仔,你就来万帖户了!!$ o3 |7 b8 Y8 u& e
tandong 发表于 2010-5-22 09:01
依家已经到咗啦

kevinchan 发表于 2010-5-22 14:07:34 | 显示全部楼层
在首页看到张图!还以为雀仔被通缉了
3 ?/ |5 H2 _% O* k5 F基拉杰特 发表于 2010-5-22 13:29
係我身上绝对唔会有呢种事情发生

zhi 发表于 2010-5-23 01:33:13 | 显示全部楼层
到时K社迫你还贷,你破产了!!, a' i+ Q" D1 E  v- f) U# r3 r
tandong 发表于 2010-5-22 01:28
" X$ @3 r/ Q: q' G

$ b3 u% c3 J  l, K; B+ k& S' B+ o, X3 n7 m( d
    同意啊,赚鸡碎咁多仲为够还贵利,好似广东话俗话,卖HI唔够补裤裆!!!

aaron81 发表于 2010-5-23 09:14:40 | 显示全部楼层
现在才发觉原来有这么多有钱人~