[MV&音乐] 哈,到我求了~我要高達SEED,SEED-D既TVB錄影版RMVB=3=

ngyan1600 发布于2010-5-14 01:19 4808 次浏览 48 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
ngyan1600 发表于 2010-5-17 01:27:54 | 显示全部楼层
aubert22 发表于 2010-5-14 11:17
% h. n4 o: F, R9 t+ O, m0 L
# ]2 \/ E% [3 j6 W

7 i2 B) j" ~# O5 t% B4 U    謝=3=~~~可惜仲係無特命既tvb版=3=

ngyan1600 发表于 2010-5-17 01:32:03 | 显示全部楼层
seed1 ^& _+ y. U+ Y
7 S  n4 Z" Q' i2 f: |( ~* r

1 C$ ]0 ?- u6 N# e( E8 c  ~2 G) GBY chrisrex( ?! y  H* c9 I# j8 h/ J
岩岩下完 我可以做種的, c7 [$ ]. U. z' G
我本來都想合 但下完之後放棄左...0 B  |; s. p& s, i6 H% _
如果1600大你合 ...
9 f- P- @3 {* s1 _SA_127 发表于 2010-5-14 01:37
4 r+ l1 C6 E+ S* _7 c0 p" w. a
+ P: E! e0 G+ M$ O1 E/ _% {1 J

0 a3 K7 e4 }& |    我套正版既第一部無隕告,緊唔緊要@@?

ngyan1600 发表于 2010-5-17 01:36:37 | 显示全部楼层
特;6既第二集...我只好盡盡人士.....

ngyan1600 发表于 2010-5-17 03:10:57 | 显示全部楼层
3 j% R2 f5 d% j. P- D
6 {! G/ p; _2 e9 L4 c特命第二集音頻較正完畢.........
. o. \) x, C% E$ D9 l) y* pop連op前減左速0.6秒左右,之後由op後起全集被減速1.5秒......* u8 |2 C& u  l( W
點合架.......拉音頻拉到過哂龍....
2 o/ _2 S& C0 H我做既係分段加播速,5分鐘搞掂左
" B6 z& e/ m2 A) C. O) N) [http://www.megaupload.com/?d=CZ25S8WI                機動戰士特種命運 02.mp3

SA_127 发表于 2010-5-17 10:46:05 | 显示全部楼层
我套正版既第一部無隕告,緊唔緊要@@?
( ]4 L" I1 P3 u; w- \3 `ngyan1600 发表于 2010-5-17 01:32

% ]$ x' l6 v) k+ D3 Y( {9 Y唔緊要 正片有就得(廢話) XD

murphy 发表于 2010-5-17 11:18:04 | 显示全部楼层
係一個合得極差既合成版.......# \- J% [: p0 R: ~( A
ngyan1600 发表于 2010-5-17 01:26

5 x+ E. G  v. g: f, C6 E1 v; j' Z/ l% X  [

6 _) `4 |7 x8 X( z. H3 x    我记得有个录影版好似刻左碟既,,,番去稳稳

ngyan1600 发表于 2010-5-17 18:50:12 | 显示全部楼层
我记得有个录影版好似刻左碟既,,,番去稳稳
' Q" N' m% r  ~9 u- pmurphy 发表于 2010-5-17 11:18
+ T& U" r' ~0 Z, h- P% ?
7 }% i  C0 c( W% v- u

# y% M$ I: P" a* k    好呀=3=等你

murphy 发表于 2010-5-17 20:58:15 | 显示全部楼层
好呀=3=等你
# L% A) h) v' R  @( jngyan1600 发表于 2010-5-17 18:50

6 |' R; `1 J- `* v& c6 B& s
4 Y( u7 @, p( O
* I9 P; F  U" w: F( e6 q# D+ W    稳到....不过前面几集音频好似嘛嘛地..吾知系咪我音箱问题..+ +

ngyan1600 发表于 2010-5-17 21:11:36 | 显示全部楼层
稳到....不过前面几集音频好似嘛嘛地..吾知系咪我音箱问题..+ +. ?+ O- _1 `: a# G8 y0 ~5 A
murphy 发表于 2010-5-17 20:58
/ f! x; l& {& y9 u
. d$ I2 W% Q  W1 q# v/ r: D

) @7 C- |- r1 o    唔緊要啦,好過果套合好左既咁畫不對聲

murphy 发表于 2010-5-17 23:06:41 | 显示全部楼层
唔緊要啦,好過果套合好左既咁畫不對聲* v% ^# O" T" m
ngyan1600 发表于 2010-5-17 21:11

0 s* |! L9 d) t7 k1 \) _4 T
$ B4 N7 E0 |9 s
" J) W6 f7 q+ p- Q5 A% b3 _    得...甘点搞法

ngyan1600 发表于 2010-5-18 03:06:52 | 显示全部楼层
睇黎seed都係放棄好d,tvb分段加速,有時就無左一,兩個影格,搞到d位唔岩,唔怪得知第一部無人合...
5 X  D% H, n' n! Z; A9 q第一集第一節搞好左..但係第二節.....糾結左我兩鐘喇/--/....

天使之风 发表于 2010-5-18 11:09:59 | 显示全部楼层
1600有没合钢炼FA呢。。俺找了好久。。。没一个合心意的版本