[社区发布] [原創][星球流浪記][粵日雙語][1024x768 HDTVRip][01-52集][完](更新部份音頻)

漫步雲端 发布于2010-3-8 16:23 18673 次浏览 224 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2010-3-9 03:53:44 | 显示全部楼层
我果時睇重播版。。0 Y1 A" w) _& q) k# x/ p/ _( v" E
係招早播既。。。希望你連載啦。。4 V, o% ~; l7 Q/ e$ i
, g2 X9 p) k" Z; r
DVDRIP都唔錯了。。不過點解粵語本身就有既?港版DVD?

ytwokabo 发表于 2010-3-9 06:50:10 | 显示全部楼层
下来收藏~~~~~~~~~~~

Ace0210 发表于 2010-3-9 08:47:41 | 显示全部楼层
哦套好似好耐了

Ace0210 发表于 2010-3-9 09:40:34 | 显示全部楼层
我找到字幕# |! T8 F( B! F+ I) x
無人要嗎?

happyboy 发表于 2010-3-9 11:43:51 | 显示全部楼层
正呀, thx sharing, old cartyoon for review, i like ^^

maplep 发表于 2010-3-9 11:44:12 | 显示全部楼层
我找到字幕5 K: M. ^# }% B5 g" Z) R. _: W* R
無人要嗎?
  L+ i+ @- Q: v. A( E- |Ace0210 发表于 2010-3-9 09:40

+ O: Q: A4 p* [- i; c; R; l4 d! K$ O! `7 Z2 o: F3 H% @+ @

7 H* C: j$ J, L5 J/ h  Y+ f; b    问他们。。。

Ace0210 发表于 2010-3-9 11:50:40 | 显示全部楼层
好呀
4 z9 ^0 H6 |: |: d; R慢步要唔要字幕呀?

漫步雲端 发表于 2010-3-9 12:50:56 | 显示全部楼层
好呀9 i3 t) z+ c/ b+ K0 k: a
慢步要唔要字幕呀?
4 _2 }* d- d$ v9 L9 t# c; `Ace0210 发表于 2010-3-9 11:50
( D5 ~+ G$ W# s$ K
8 _  g& @7 U3 {- r
当然要啦 全集?

沙漠看海 发表于 2010-3-9 12:51:08 | 显示全部楼层
多谢分享

Ace0210 发表于 2010-3-9 13:03:28 | 显示全部楼层
http://www.mediafire.com/download.php?ymur2kewize
; z. E4 z/ j  W2 i2 E8 K; B7 D, i7 r2 C! g& M
睇睇系唔系呢個~

漫步雲端 发表于 2010-3-9 13:05:41 | 显示全部楼层
我果時睇重播版。。
) R, L3 i( R# n8 |係招早播既。。。希望你連載啦。。, H0 |' L6 y. `1 d+ V2 M1 p

) p" g0 S8 T3 o  k. c5 O1 RDVDRIP都唔錯了。。不過點解粵語本身就有既?港 ...& c$ ~; |5 e7 W
kwanyeung 发表于 2010-3-9 03:53
5 e" S! b# L* l0 E
/ s; H( q9 y2 a5 w
唔喺港版DVD粤语都喺录影版音频合成的 只喺刚刚发帖时标题唔记得打粤语两个字有人就误会了以为喺日语
( V7 ]& ~  T9 }. K4 s3 a* S8 }2 N8 P; ]
睇下多唔多人支持哩个DVDRIP片源再考虑是否继续更新

Ace0210 发表于 2010-3-9 13:07:33 | 显示全部楼层
慢步你有無KALEIDO STAR 片源係mu下載呀~