[真人特摄] [原創][結界師][日粵雙語][WMV9-DVD/MKV][共52集完](補115)

漫步雲端 发布于2010-1-21 15:04 26289 次浏览 306 位用户参与讨论    关闭   [复制分享主题]
Ace0210 发表于 2010-1-22 07:43:58 | 显示全部楼层
哇太好啦
8 Q# Q4 H2 i4 `+ j  K) O有粵有日
$ ~5 `, x" W+ J% }4 @有埋字幕5 M  `3 D+ v, J# I5 k, V) |
2 T; X" f: `0 _% G
支持

漫步雲端 发表于 2010-1-22 08:08:50 | 显示全部楼层
伸手要音頻算了~
6 I+ V5 _% ?# M- D9 K上個月皮蛋姨發去JS,算系我第一次能400K全速(同時4個任務)下完全集片源~
5 i. H8 N* N+ m. }! u3 ]5 }早通知佐雀仔佢,期待佢發校正音頻的~6 w( h9 X) k% y- D

- C; a4 r: R, f) F" R: [PS:我唔多中意用英文來命名~寫埋音源出自笨豪& S( ]( t" E, {
      我睇完哩套經 ...
  N3 i6 j7 n: V1 {mcnynbajay 发表于 2010-1-22 03:16

0 x& u1 t9 i3 ^% W6 {! ?- c# H7 R! J% K! F8 m1 Q
音频源来是出自笨豪的啊。。。呢个真系唔知道

漫步雲端 发表于 2010-1-22 08:18:10 | 显示全部楼层
我觉得WMV嘅文件都好大下,但个分辨率好低,虽然全屏出嚟都唔会差好多,但係就硬係无咁正仲要文件大,收藏好似对唔住个硬盘空间咁。
- J. y' v/ g4 knetasa 发表于 2010-1-22 06:26

+ U) {1 P! \; |% u9 V
, [- x  f, }" s3 a, D( m呢个WMV版 已经网上最清晰片源..仲有VC-1的编码清晰度基本和x264差不多就是体积大
2 y& ^6 i7 l1 w- J7 k4 M* v ' l$ k0 L  J9 h% M0 u8 }8 x* o, O
DVDRIP的都这个分辨率了 不是TVRIP

kevinchan 发表于 2010-1-22 13:46:38 | 显示全部楼层
伸手要音頻算了~
0 s. x1 d3 R# z6 B* Y上個月皮蛋姨發去JS,算系我第一次能400K全速(同時4個任務)下完全集片源~
- t) \( L( Q- a2 L早通知佐雀仔佢,期待佢發校正音頻的~
: U' @; S9 p$ V4 z$ @! h$ B+ A
4 E% s* X& \0 R( w4 o0 y: yPS:我唔多中意用英文來命名~寫埋音源出自笨豪2 G2 d& I1 Q& k( w/ R
      我睇完哩套經 ...% w: k8 b" D! d0 ]
mcnynbajay 发表于 2010-1-22 03:16
睇嚟我又要再下载多次拉!

漫步雲端 发表于 2010-1-22 15:20:21 | 显示全部楼层
睇嚟我又要再下载多次拉!
" i. g5 \0 h, Rkevinchan 发表于 2010-1-22 13:46
/ I( Y3 t7 c& w0 O4 |

/ {! |: _, q8 ]: q系就快D啦 可能快要删档....如果你合都好 咁就唔洗我合了
2 r4 L# M7 v2 J' t" D% ~3 j  H. ^# Z* f- x
我得512K上传宽带 要发完全集都唔知要几个月。。有人接手真系求之不得

kevinchan 发表于 2010-1-22 15:44:29 | 显示全部楼层
系就快D啦 可能快要删档....如果你合都好 咁就唔洗我合了9 P/ C) o' r, j* D) B6 U4 D) r# [
( ~' R9 {( Y, g2 I+ B
我得512K上传宽带 要发完全集都唔知要几个月。。有人接手真系求之不得
9 S' W$ o2 g6 s慢步云端 发表于 2010-1-22 15:20
5112K上传宽带即係几多?唔知JS几时删档呢,我都未有咁快可以下载到

漫步雲端 发表于 2010-1-22 15:52:45 | 显示全部楼层
5112K上传宽带即係几多?唔知JS几时删档呢,我都未有咁快可以下载到
& B, Q2 ?# r9 m2 ^kevinchan 发表于 2010-1-22 15:44
2 X, M3 q3 x/ e9 x( ]
" N$ i& k3 ]  r, b6 F
512K=实际54K左右 上传200MB文件就刚刚要一个钟2 D& P% d" @- r, o0 ?" h9 t  x% k
% {& w, g# ^& l: L

6 X1 O4 w4 T! X8 R5 ?6 i( V( S5 g你可以去漫娱叫皮筋儿留多几日档

kevinchan 发表于 2010-1-22 16:47:09 | 显示全部楼层
512K=实际54K左右 上传200MB文件就刚刚要一个钟- h& v) U& u; U6 u0 ~; I+ R
9 k% c5 |1 }7 S6 k
* M2 C6 M# n5 `/ {, R/ x% \6 |+ n
你可以去漫娱叫皮筋儿留多几日档3 v: l; x8 g, L
慢步云端 发表于 2010-1-22 15:52
原来系50+K,对于我哋电信用户嚟讲!咁都唔系十分慢啦!我睇情况啦,我嘅首要任务係谂办法搞掂个硬盘先!

sendohsen 发表于 2010-1-22 17:16:18 | 显示全部楼层
有没有REVB呢!这个版不好

漫步雲端 发表于 2010-1-22 17:17:25 | 显示全部楼层
买个新咪得囖。。西数1T 64M缓存卖6百几

kental 发表于 2010-1-22 17:36:19 | 显示全部楼层
你终于出啦!等左好耐啦!

1010 发表于 2010-1-22 19:10:36 | 显示全部楼层
请问有没有粵語音頻下载?