[版务建议] 一D建议

fym 发布于2010-1-5 19:12 1648 次浏览 11 位用户参与讨论   [复制分享主题]
其实下载权限或者星梦可不可以低D,大家都是钟意粤语动漫既人,有肋推广粤语动漫
) G4 G& }" u9 a" H% w. v3 W虽然以上都是借口,但真是好想DOWN啊! ^2 c) p+ h8 P' w0 K
我承认我系懒人

已有(11)人评论

kevinchan 发表于 2010-1-5 19:58:21 | 显示全部楼层
呢方面视乎 作者 设定,每个作者都有佢自己嘅谂法,所以话纯粹个人问题+ u& Y% @; ?$ _) d" H* Z: j" b
其实一般你达到45权限就基本畅通无阻啦,到时你想下乜就下乜啦!加油吧

雪比 发表于 2010-1-5 20:40:20 | 显示全部楼层
想得到回报,就需要付出代价。
& Y5 G9 k1 n+ T) ]0 j( y. G天下无免费的午餐嘎!LZ中系努力回帖吧!

Kiver 发表于 2010-1-5 20:40:48 | 显示全部楼层
其实下载权限或者星梦可不可以低D,大家都是钟意粤语动漫既人,有肋推广粤语动漫% h: M% U7 Q0 E& W$ b0 B" z' }
虽然以上都是借口,但真是好想DOWN啊
# j% ?8 u! u" z1 a0 _6 H9 v4 t我承认我系懒人! R4 f' ^9 u& E8 s
fym 发表于 2010-1-5 19:12

3 A! O9 R9 n" i0 t$ ^; }6 g5 ^1 E, y% ^6 s* y4 s% i! c/ ^7 S
所有下载权限和收费都由发布者自定
! b& ]& ^0 [1 m% r% l网站不强行限制发布者的自由# B* ?5 l0 Q! c" V

4 Z! j2 A# K; z' J1 K9 k4 m! N网站只会尽最大能力去协助发布者发布`~
+ y$ U/ _0 x$ ~% Q4 }( d望下载者谅解

aubert22 发表于 2010-1-5 20:46:38 | 显示全部楼层
呢个唔系建议,呢个只系欲望~

kwanyeung 发表于 2010-1-6 03:46:32 | 显示全部楼层
我承認我貪$。星夢一定收。唔似人地咁大方唔洗$。6 x: s. O3 p. Y+ C+ c' i

& C" f1 I4 N  _6 i0 P2個月後將會強制免費,所以你只要靜心等2個月便能一點下載。非常方便。開心了嗎?

ConvoyChan 发表于 2010-1-6 18:17:19 | 显示全部楼层
有时闸人既5止星梦啊 有时系权限。。。。

wjr5200 发表于 2010-1-6 21:14:02 | 显示全部楼层
又一个兰州烧饼

billiard 发表于 2010-1-6 21:27:11 | 显示全部楼层
5# aubert-22 * ~  K4 r1 w8 w) a- x

( v% K6 L, N# B" T( X1 v我都同意,如果自己有贡献就不会怕无权限!

aaron81 发表于 2010-1-9 10:51:12 | 显示全部楼层
LZ现在就如我当时~

fhs890307 发表于 2010-1-19 10:16:55 | 显示全部楼层
呢方面视乎 作者 设定,每个作者都有佢自己嘅谂法,所以话纯粹个人问题+ \- ^% @, e- `9 P
其实一般你达到45权限就基本畅通无阻啦,到时你想下乜就下乜啦!加油吧% V: s( u" h/ J" i; h
kevinchan 发表于 2010-1-5 19:58
2 j/ F. M- S! ?
$ l' Q( w9 o; M+ Z& c* X$ c9 E

/ ?' \+ ^! v5 w) Q- P2 \7 H( u呵呵,arm_arm好,我权限45……(足足入左来5年时间先有呢个资格),我觉得其实35——40都够晒啦!

183334257 发表于 2010-1-20 23:32:11 | 显示全部楼层
好似基本上每个入来的新手都会面对呢个问题