[粤韵文化] 发点搞笑野比大家睇

东方快意 发布于2009-12-20 22:02 829 次浏览 8 位用户参与讨论   [复制分享主题]
都系银魂吧果度见到嘅,唔知新旧. G1 d. K0 S, P; W1 Q/ f" o
/ g% t  ?+ y; p$ P

7 `- i9 A# h2 Q; G6 a坐飞机的吐槽! B: N6 b4 \2 s4 U) w
( M: t4 B* F8 F5 O* U( X, e! F
0 l! Y, O( q/ @! T; N! W

7 n- g1 x% b" x1 E3 P6 o+ s: {: G) l; N" [' p3 O2 f

6 b2 Q3 X  _1 g' k9 B
# M9 G. [9 r9 B) h/ c4 H% c7 {2 P5 g8 t2 }
雷人芬达广告, y* P9 b5 `( c+ C* ?

4 K! Q( o* p) d! K9 {4 N0 |

已有(8)人评论

aubert22 发表于 2009-12-20 22:37:03 | 显示全部楼层
日本仔即系日本仔~广告方面的确做得唔错,以前睇过几个班~至于上头嘅阵内智则,以后会留意下~

kevinchan 发表于 2009-12-20 23:21:45 | 显示全部楼层
个广告好搞嘢!日本人个脑厉害

wjr5200 发表于 2009-12-20 23:50:56 | 显示全部楼层
日本仔即系日本仔~广告方面的确做得唔错,以前睇过几个班~至于上头嘅阵内智则,以后会留意下~+ F' D5 Q1 S8 m: o7 l
aubert-22 发表于 2009-12-20 22:37
/ k5 X9 q, |0 v1 o- B1 Q# K/ x
4 ~9 p/ u6 I, K" X
日本仔做得好得野不止广告啦

星总 发表于 2009-12-21 12:57:23 | 显示全部楼层
恩...好搞笑..

kevinchan 发表于 2009-12-21 16:27:45 | 显示全部楼层
呢两个视频我睇咗两次,仲係咁搞笑

基斯 发表于 2009-12-23 08:42:54 | 显示全部楼层
睇下点搞笑先

kyo1983 发表于 2009-12-23 11:55:44 | 显示全部楼层
呢两个视频我睇咗两次,仲係咁搞笑
$ X+ I+ o8 k6 W% v, ~" U" ykevinchan 发表于 2009-12-21 16:27

2 {2 k8 ^1 h! @* P5 I, t我都觉,我都睇佐三次

iorirx 发表于 2009-12-27 09:43:49 | 显示全部楼层
太厉害啦!第二个广告里面的老师和校长都超好笑!