][TVB] 忍者亂太郎(第10季) (1-15集)[乱太郎仲系卢素娟配音]

alexhus 发布于2008-11-18 20:14 1886 次浏览 39 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】:忍者亂太郎(第十季)( L5 }- O# L0 l% m) |! w
【集       數】:1~15集全
& K+ h8 Y8 I: D) P' R! y) ?【配       音】:粤语

8 b) v$ y/ `8 G# V  a; E3 A% D. `8 g+ S# n( k【每集容量】:125M左右" ~' o9 y# \) v1 B$ x
【文件類型】:TV- RMVB
7 C6 h) }5 H$ i9 m% h) d( r # I; Z$ g- U8 j& S2 b1 ~9 u
见到大家系度Down紧忍者乱太郎咁就顺便发出嚟,呢个唔系永久保存,用咗QQ空间,大家唔好见怪啊。我会一直续期,最少都会16日(VIP6最耐架啦),应该会系寒假我唔上网期间断续,大家想Down就快D啦。
) h7 j! J4 i) X  u! z# e! r 6 h/ Q# H+ u! ?+ b+ W, R. ^
0 n) n6 t4 }. V7 \/ J0 k4 A
6 @9 h4 {+ M, O, X* K2 S
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(39)人评论

alexhus 发表于 2008-11-18 20:14:59 | 显示全部楼层
沙发备用。。。大家Down就快D啦。。。

shason 发表于 2008-11-18 21:27:40 | 显示全部楼层
谢谢alex仔。请问你有无003以前发布过的城市猎人ova(13集版本)?我只有第4、13集

alexhus 发表于 2008-11-18 21:49:35 | 显示全部楼层
原帖由 shason 于 2008-11-18 21:27 发表
0 d; D- ]: S- a: V谢谢alex仔。请问你有无003以前发布过的城市猎人ova(13集版本)?我只有第4、13集

1 V1 g! x  p( a) [3 p% `冇啊。之前冇Down到啊。。。要揾Down到D人补下档啊。。。

kctse06 发表于 2008-11-18 22:08:40 | 显示全部楼层
Thanks

alexhus 发表于 2008-11-18 22:17:26 | 显示全部楼层
原帖由 kctse06 于 2008-11-18 22:08 发表 % a6 M/ ~. _0 f4 j& X
Thanks
! S: r) V6 }$ S' V* H8 }) R% }9 T
点解你唔驶买都可以入嚟灌水???

GavinDX 发表于 2008-11-18 22:34:44 | 显示全部楼层
好耐冇睇过忍者乱太郎,最近下载左jomal兄放嘅第14季,一睇,发觉乱太郎嘅配音换左,当堂冇晒当年嘅感觉,原来乱太郎嘅原配音员系卢素娟啊?听讲距已经去左,究竟系几时嘅事?距享年几多岁?

mcnynbajay 发表于 2008-11-18 22:35:41 | 显示全部楼层
原帖由 alexhus 于 2008-11-18 22:17 发表 " L: `- ^; C& P

' |) z& i  @' y  w( V& ]点解你唔驶买都可以入嚟灌水???

7 M% E" X2 A' ~3 j) W贴系可以入噶,但贴的内容系睇吾到的!
+ f, S; C/ {7 s5 D, L想人地入吾到可以设置高的阅读权限~

mcnynbajay 发表于 2008-11-18 22:39:27 | 显示全部楼层
原帖由 GavinDX 于 2008-11-18 22:34 发表 $ E! p1 J* K. x
好耐冇睇过忍者乱太郎,最近下载左jomal兄放嘅第14季,一睇,发觉乱太郎嘅配音换左,当堂冇晒当年嘅感觉,原来乱太郎嘅原配音员系卢素娟啊?听讲距已经去左,究竟系几时嘅事?距享年几多岁?
& |# F) x$ E% P7 @- }& ^
转:
英文名Doris
綽號娟姐、大雄、小智
出生地 英屬香港
生年月日1952年7月20日1952-7-20
歿年月日2006年7月22日
逝世年齡54歲 (享年55)

GavinDX 发表于 2008-11-18 22:40:24 | 显示全部楼层
第十季嘅OP又系3D化架?楼主有冇更旧嘅版本?好怀念以前嘅OP。

ninaomu 发表于 2008-11-18 22:41:32 | 显示全部楼层
第10季已收齐,支持下* g7 T; q6 x1 B' [5 D! V

( k/ c& R, L* J' |[ 本帖最后由 ninaomu 于 2008-11-18 22:42 编辑 ]

GavinDX 发表于 2008-11-18 22:43:33 | 显示全部楼层
原帖由 mcnynbajay 于 2008-11-18 22:39 发表
4 I$ W: n/ j+ d) k
; G6 Q, D; s4 H. w5 p; G: X* M( V; X转:英文名Doris綽號娟姐、大雄、小智出生地 英屬香港生年月日1952年7月20日1952-7-2 ...

8 o1 c' n- N: S: J1 J, I* S$ n先54岁就去左啦,病死嘅?真系可惜。

1234下一页