[社区发布] {转贴][J2]皇家双妹唛[第一辑][OVA+TV共51集][更新至51集]

freedom246 发布于2008-8-10 08:29 30158 次浏览 306 位用户参与讨论     [复制分享主题]
simon21 发表于 2008-8-15 10:38:15 | 显示全部楼层
原帖由 zcjian 于 2008-8-14 13:49 发表 1 {9 W, h! c, r& {* z
皇家双妹唛好像又出左新一部

4 X4 C3 p  E8 h新个部叫 全速前进 啊~~
" X: E$ i# r: W- p' F% n不过估计未有耐变粤语拉。。。。

ninaomu 发表于 2008-8-15 15:52:22 | 显示全部楼层
原帖由 simon21 于 2008-8-15 10:38 发表 1 d. b$ F9 A- k4 u! M  V8 R% T

& L6 K0 Q; G9 x8 }新个部叫 全速前进 啊~~
  w3 T; |( N& R) q+ j! ?! V不过估计未有耐变粤语拉。。。。

! Q- v7 G# C3 |: @3 A' ~. k- Z以前班人依家就算去配全速前进,个感觉都唔同晒啦,个个都老咗十几年了,再讲娟姐去世都已两年了。。。

simon21 发表于 2008-8-15 19:47:10 | 显示全部楼层
甘又系~```都唔会用原班人马嘎拉。。。。
' p4 C/ m7 x6 _4 A4 A) J3 o系咧~我想问下~点解会有黑边嘎?!ova~3 _7 I6 K, a$ l8 c
我见ninaomu讲过有“无边版”唔系呢个大细个喔`~`

ninaomu 发表于 2008-8-15 19:57:58 | 显示全部楼层
原帖由 simon21 于 2008-8-15 19:47 发表 2 y; d. f/ g) x9 U' _, g2 I2 I
甘又系~```都唔会用原班人马嘎拉。。。。! |: z# o8 X% B, M2 f2 @
系咧~我想问下~点解会有黑边嘎?!ova~+ H4 g7 I+ m( ]4 a/ m& Q5 i2 t7 Y
我见ninaomu讲过有“无边版”唔系呢个大细个喔`~`

' Q' `% O' r1 b- J/ E* s7 z9 T. H楼主转过来的係无黑边版,起码前3集係,4-7集我未down所以唔清楚。

ninaomu 发表于 2008-8-15 20:00:53 | 显示全部楼层
楼主呀,请问你係米down完一集就会将呢一集由头睇到尾嘎?
7 B$ c' x3 W6 x: x5 b: d/ g係的话请你睇果时留意下站长版有无出现声画不同步的现象(即係声音比画面快了或慢了,多数情况下是声音比画面快了)。好似小P版的第5、6集就出现了颇严重的声画不同步现象

lyz4733 发表于 2008-8-15 20:23:04 | 显示全部楼层
支持过了.
5 O$ ^, a0 N3 `7 k2 G
; ^" O' C7 u. L, h: C9 N0 T2 a0 h又有TV版更新啰.

freedom246 发表于 2008-8-15 20:28:36 | 显示全部楼层
系啊,我down完会睇一次噶,站长版应该无小P版声话唔同步既问题。
" w# T6 C4 k: o6 f: w小P版既前半段的确有声话不同步的现象,站长版声话同步又无黑边,收藏欣赏都一流3 b. J' s0 u: S6 w$ I4 u! ?0 l
真系要多谢站长啦!!

GavinDX 发表于 2008-8-15 21:46:34 | 显示全部楼层
终于等到更新啦,多谢晒。

bowie582 发表于 2008-8-16 00:28:49 | 显示全部楼层
多谢转帖

simon21 发表于 2008-8-16 00:59:45 | 显示全部楼层
a  ?啊?!~无理由啊嘛?~7 Q; c5 ?7 @9 |2 r( ?# Y+ N( w9 B' U
我down LZ提供嘎 MU个喔~`down佐3份~3份都系收窄嘎~~
. F! [5 d! X4 z1 H; g7 _$ O7 z. U% A真系唔理解拉。。。

火中君 发表于 2008-8-16 08:09:29 | 显示全部楼层
好野!终于有更新啦!

zft668145 发表于 2008-8-16 12:14:26 | 显示全部楼层
无黑边版本啊!太好啦