[每日闲聊] 珍惜現在

夜月星辰 发布于2008-6-13 10:30 2563 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
尋晚同一班朋友去睇咗功夫熊貓( T0 ]8 T* n! {
! D# l) @2 b# a# W5 b1 C
烏龜講過Yesterday is history. Tomorrow is a mystery. Today is a gift, 【that's why it is called the present】
! @) T: y- ~# _+ o# p& D成句應該加翻最後一部分
. L9 _/ k  {% ^  t! n  `$ o& Y- E% S* K7 }  W8 O
昨日已經成為歷史,明日是未知的,今日是一份禮物
& u/ Q+ |, Y3 @( s3 R  U0 `所以就算你的生活是如意還是不如意,都要好好珍惜現在5 ^+ t( |, Q& Z, ?8 G8 U: d
& u# u/ H! e, R3 ?' M
好似好耐冇出現了

已有(28)人评论

熊猫仔 发表于 2008-6-13 10:44:02 | 显示全部楼层
a a a  a a a  ~~~~~~~~~~~~~~~~我都好想去睇功夫熊猫啊~~~~~~
1 N9 y3 @5 T+ t/ b0 B" l
% ^( r$ o% C. e% m1 q  o  D! f/ B听你甘讲~~~呢部戏好似几有哲理波!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~
huang 发表于 2008-6-13 11:02:30 | 显示全部楼层
边个有下载数码暴龙合成版25.26的帮忙做下种8 r, Q0 v4 l3 T1 q
偶昨天才下啊
夜月星辰 发表于 2008-6-13 11:21:21 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2008-6-13 10:44 发表 + y  U# ~$ o0 {; _
a a a  a a a  ~~~~~~~~~~~~~~~~我都好想去睇功夫熊猫啊~~~~~~ * m' @* s5 R3 I' V

3 \- I1 I. [& h2 r+ x( ~7 f: _0 `听你甘讲~~~呢部戏好似几有哲理波!!!!!!!!!!!!~~~~~~~~~~
" G  t/ t5 {: n  `
8 Z* a$ ?! S: |9 L4 v* P5 @3 m, V
都ok啦,幾好笑嘅
" q: ~1 T6 ~- G3 D: v# g如果你學過哲學,喺幾有哲理嘅,& y& R3 |; S% J6 m
4 I- ~% h- K, i, E
不過後面個部分喺我寫的
夜月星辰 发表于 2008-6-13 11:25:57 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-6-13 11:02 发表 7 a& E9 L7 z# f+ u% r- L
边个有下载数码暴龙合成版25.26的帮忙做下种
! r* c2 j1 `5 }+ j0 r, s3 n) O8 y偶昨天才下啊
1 G- T1 g, l4 R0 {5 z
0 E1 n0 p( d9 j# ^7 F

: z; ^$ Q. ?. }。。。。。。。
6 f, X1 X# }/ G喺呢個帖問?
ks128 发表于 2008-6-13 11:33:28 | 显示全部楼层
原帖由 huang 于 2008-6-13 11:02 发表
2 _9 @* Z, n/ c$ K3 ]边个有下载数码暴龙合成版25.26的帮忙做下种
" l& o( j: a; g& Q& f偶昨天才下啊

@  s0 k2 U* }; X2 \4 u使吾使甘啊,你下到几多啊
ks128 发表于 2008-6-13 11:34:41 | 显示全部楼层
即系话今朝有酒今朝醉,明日咩咩咩咩咩
夜月星辰 发表于 2008-6-13 11:48:55 | 显示全部楼层
蠢問題。我唔答你,
ks128 发表于 2008-6-13 11:52:53 | 显示全部楼层
基本意思已经有就够
平常心 发表于 2008-6-13 11:58:19 | 显示全部楼层
要加多一句,准备将来,
熊猫仔 发表于 2008-6-13 12:33:03 | 显示全部楼层
点解讨论嘅野同主题好似无咩关系甘嘅~~~~~~~~
lqyy2k 发表于 2008-6-13 12:54:42 | 显示全部楼层
你潜水都潜得耐啦.............
123下一页