[每日闲聊]

xxxx_4 发布于2008-5-27 00:54 3062 次浏览 32 位用户参与讨论   [复制分享主题]
成年无上过黎啦``) f, K4 I; {& V* K
不过论坛网址仲放系收藏夹``2 k' a$ f3 ~  P
0 l( F' Y. |4 n7 e, Q4 r# w
论坛嘅变化好大
0 B7 C# k6 U& @0 g" A4 R3 m; \" `无论系内在定系外在..1 x& t8 }) T$ J8 G

' U$ m; ?1 F6 r% |( j0 b) X想当年,最热闹就系哩个茶餐厅,可谓:
) Y, |- Y) j6 V% R+ _三姑六婆齐聚首
. N# w, b  F/ g+ q四叔八爷无停口
! ~5 A2 @% v" o. X7 W1 ?- g, `5 r& b
如今,茶餐厅冷清了,老茶客们各散东西,
8 u) j) ]7 f* T1 J# w, J( x虽然都有新茶客,不过气氛同以前唔一样啦`
5 ^1 ~. o" l, E讨论嘅话题以时事.娱乐八卦为主啦``" |" Z& o$ j5 n" _" c
不过论坛其他板块比以前更热闹啦,都算可贺.." {9 k. U4 `" e( n

, i6 w4 P  `/ X% A论坛嘅内容比以前更丰富啦,亦可以讲,论坛比以前更进N步啦``
2 [- e" J# X) _) {; P( ^5 i9 k哩D``都系枫哥哩窦功臣共同努力嘅成果,(讲到枫哥哩个名,我突然谂到修叔..-_-)
4 I) u; ]5 b7 S7 F1 P我哩个过客见到`觉得好欣慰..
" S; |6 X8 j' [' b5 K7 X  N9 X因为我系唔少论坛混过,都系觉得"越慢社"最有归属感...
- b: z" c, [+ E5 U5 a) g8 B- p2 N+ W; e5 d! _0 ~
最后想知道,
7 a$ {7 D+ X, S1 l; l( N" A8 [枫哥成功拐骗到同距相洽嘅雌性生物未?``
. q& V; r7 g1 Z# T; @) [6 T& U吖妹一切可好?``
1 J6 D4 ]5 J9 r" p/ c狙生近排点啦?" ]" |* k0 A8 N$ X( ?8 O$ t
MOUSE姐混得如何?# \0 D$ m, C2 _- e( D
小C到底系读三年定四年?
  P  O; c9 D/ r# ^. X( s" S* V# w纸板四周围去有无荡失路?. w- P' I7 z, X  P8 |
MISS兄系米仲甘幽默?, {/ G% }2 `% `( E+ l$ m
只抽王有无打输过?: o& m! G1 C. j3 ?/ ~# D
RX大叔生意点喇?8 @) p4 H' e) v. |" y0 N9 `
H大叔的H习惯有没有收敛?```) d  D: }3 P9 a
老野失踪左甘耐有无返过黎?' i" |/ I& [' E3 r/ f

0 h- S5 K7 \  ]; M& u* O仲有好多人``在此不一一列举了``7 j, V6 }2 b9 ~7 S( _
多谢各位陪我度过左一段好开心嘅时光...

已有(32)人评论

cuterinoa 发表于 2008-5-27 00:58:44 | 显示全部楼层
甘多野想知?
3 g/ B) p; M4 D5 R& ]  [但係有無答案?
xxxx_4 发表于 2008-5-27 01:02:20 | 显示全部楼层
有或无
" Y) z5 ^. l5 t& e% E7 A' }其实不重要
7 {% d& |7 [+ [4 N有答案只是一种踏实
: \+ R) l: v; |$ Q4 c- l# H无答案都系一种遐想
xxxx_4 发表于 2008-5-27 01:03:20 | 显示全部楼层
还我股票!
0 ~1 t+ J& G6 u还我星梦!1 e! M0 t7 N, |7 O$ v
我要起义!
Laputa81 发表于 2008-5-27 01:07:23 | 显示全部楼层
4姑娘你出现嗱???
! w/ i9 \; Q+ {! Z/ x& M. k- h% ~6 K: i; C0 {; ]' B
早两日老虎先话你唔识返娘家·····
quill 发表于 2008-5-27 01:16:59 | 显示全部楼层
系啊~~论坛系到变,人都系到变~~2 v" {. A$ a' [- `! d
有好多也我地都无得去控制噶~~! T) W1 g/ o4 z  `6 Y" s
) S. I0 e3 H" ?- n0 H+ x% k
既然变了就变了,走了就走了~~想起的都系自己的回忆
3 C& Z# A% _/ Z# {! }我想呢D已经系最难得的礼物了~~~
平常心 发表于 2008-5-27 06:22:05 | 显示全部楼层
老坛友,讲句话都事同呢,
tandong 发表于 2008-5-27 08:05:57 | 显示全部楼层
4姑娘番來喇!几时变过"越慢社"架?难怪你唔识返娘家!!
AWP 发表于 2008-5-27 09:38:16 | 显示全部楼层
好耐冇见4仔哥了····
# S/ Y* {" j& x" d. O现在读书还是工作了???
/ i- _5 k' Z" G  q, }' c( U我近排都是有时间才上来
紫舞枫林 发表于 2008-5-27 10:23:01 | 显示全部楼层
哩为姑娘~好熟面口咁啵
abc-like 发表于 2008-5-27 10:56:27 | 显示全部楼层
原帖由 xxxx_4 于 2008-5-27 01:03 发表
' V) j* }' N2 }: U* X# j  H还我股票!4 F9 N. q: n5 J2 G& Y
还我星梦!
9 `& k  G) J! i1 I, n7 a我要起义!
點解會愈變愈少人既
yjb338 发表于 2008-5-27 12:16:36 | 显示全部楼层
潜艇上水面啦!
123下一页