星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[纯属测试][咕噜咕噜魔法阵II][DVDrip][测试第15话粤日双语]

Xoun 发布于2008-4-20 20:41 3405 次浏览 11 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【動畫名稱】:咕噜咕噜魔法阵20 E$ X% p" X) p6 J& t
【集       數】:测试第15话! a$ ~3 y# i; s+ H+ Z$ A) w
【配       音】:粤日双语  
! K& s) r7 M% @5 `【每集容量】:300M左右! P* L8 `8 |+ ~" M) N
【文件類型】:DVDrip(avi)4 i4 f/ O: @3 w0 X
【文件大小】:640*4809 m- [5 y  J0 q) h
【語  言】:冇
) [- {) M0 E5 @/ u: S) R' @【水       印】:冇
5 r/ C- T4 F7 [: {8 r3 v* E" }0 Q图片:7 A. _7 _( w: H$ j$ A' m$ b# e4 K  s
01.jpg 02.jpg ' g+ v; [) v  t# f5 g" ~

. g* X8 D+ L. C* ?! J9 @( w[ 本帖最后由 遗忘爱 于 2008-11-20 19:28 编辑 ]

已有(11)人评论

yrj 发表于 2008-4-20 21:36:06 | 显示全部楼层
【語  言】:冇+ h/ y2 g( U, A% z4 q2 I
, \* c, {/ a! v9 s: X: D; r
打错了吧?
ninaomu 发表于 2008-4-20 22:36:04 | 显示全部楼层
其实唔多想要日语音频哦。。。。都未睇过日语
* C3 B7 B" Q2 ]) x& O6 s唔要日语文件可以细翻几十M吧?
Xoun 发表于 2008-4-20 23:26:51 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-4-20 22:36 发表 6 H# T/ c/ l! {6 O; W/ \( z
其实唔多想要日语音频哦。。。。都未睇过日语
8 p: Q8 E/ K; J; @: A& \唔要日语文件可以细翻几十M吧?

& `, Y, c0 A$ x+ Z7 B, y系道林紧唔知哩部卡通多唔多人睇既呢.(当时睇个阵.搞笑到死 )
ninaomu 发表于 2008-4-20 23:33:29 | 显示全部楼层
绝对多人睇啦,我高中果阵仲有不少同学经常讨论到咕噜咕噜II咧(当时翡翠台正在重播II)
ninaomu 发表于 2008-4-21 10:45:50 | 显示全部楼层
X兄,D下载链接全部都打唔开吖~~~~~~~~~~( C  G3 Q  W4 b1 _
Xoun 发表于 2008-4-21 10:48:03 | 显示全部楼层
原帖由 ninaomu 于 2008-4-21 10:45 发表
2 B6 T8 f6 j! e8 `X兄,D下载链接全部都打唔开吖~~~~~~~~~~
' c) _2 z3 k7 Y95600
0 M0 L. i+ W4 a- C/ O
唔知系米个网址今日有问题呢..岩先我做左个试验,先复制个网址到地址栏-->打开(空白一片)-->再点击地址栏-->回车0 d& \# F3 }6 n% u
保存个阵好似会自动保存为"*.txt"文件,到时你只需要在保存个阵选择"所有文件"-->并改名为"咕噜.part1.rar"
6 _: I+ ?9 D2 o0 ?后面个D照样,但名字要有顺序改为"咕噜.part2.rar" 如此类推.....; w0 X; \  l& F8 S4 p+ D6 ]/ j# }

; H: M$ o1 V. z& u: k[ 本帖最后由 Xoun 于 2008-4-21 10:57 编辑 ]
xing 发表于 2008-4-21 22:44:00 | 显示全部楼层
神圣的GURUGURU...
5 q$ `( t0 l& B當然喜歡~, ?* E  e& P& g4 {( y, m6 T, d
有冇意大利文的?
pspching 发表于 2008-4-22 19:44:43 | 显示全部楼层
原帖由 Xoun 于 2008-4-20 23:26 发表 ' f5 ?' E& W: G: h! S
  p4 Z  \6 q0 U) a, \: e$ y+ L8 o
系道林紧唔知哩部卡通多唔多人睇既呢.(当时睇个阵.搞笑到死 )
0 m: o- y/ ?0 K6 K6 q) P2 C
是绝对会多人看,能有全集的话我绝对支持
282812106 发表于 2008-5-3 02:44:23 | 显示全部楼层
你部经典啊..绝对支持啊
282812106 发表于 2008-5-3 02:45:55 | 显示全部楼层
记得以前经常睇....衰在唔见有结局
202448282 发表于 2008-7-14 22:31:54 | 显示全部楼层
很懷念結他他老伯