[原創][miga][TOKIWO KAKERU SHOUJYO][穿越時空的少女][纯粤语][DVDRIP][848X480]

唔知 发布于2007-12-12 22:59 3404 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ks128 发表于 2007-12-13 08:28:55 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-12-12 23:49 发表
6 u# v% m  d$ y
2 p! k2 q0 Z% k* b, q4 P& T4 f4 d+ J+ X. ^! D( m# v
系啊......人地要求用呢个.....
& x0 K  {/ n! w+ s3 _
晕死我,不过问题都不大) V% a! Q4 ?$ m" F
都有100-200K% i+ A* n5 Q" ]2 R

i; j- L7 A( q/ }5 `[ 本帖最后由 ks128 于 2007-12-13 08:34 编辑 ]
lyz4733 发表于 2007-12-13 10:06:15 | 显示全部楼层
支持下先.% P1 F% D! P0 P4 t
MU好烦啊.
+ r6 L+ \6 ^9 t
5 w0 d: u6 W$ K: i都系f2y好呢.
hikaruyin 发表于 2007-12-13 12:38:32 | 显示全部楼层
MU我下得超快…所以沒問題…
唔知 发表于 2007-12-13 13:22:25 | 显示全部楼层
原帖由 xing 于 2007-12-13 07:41 发表 & {. W" N2 E% N2 O+ L' g$ C
MU好好使!! 唔該曬
! z. W' i# I  Z, v& h  R, n2 M記住放埋條日語外掛音頻出來 哈!!

( |0 J5 @; ^* F; x: M
, E$ X, L9 R* e& _6 i7 J7 K好.....近排多野做..唔記得左添...
唔知 发表于 2007-12-13 13:23:48 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2007-12-13 08:00 发表
+ A8 W; C8 \7 Z# t0 [( ~2 ]/ zMU储存在CN(亚州)嘅服务器下载会快D稳定D噶!!

* V% Q+ }2 k2 Y; s) f3 V
# e& o9 f) A( P4 ~- m# y" I1 Q起亚洲有服务器咩??唔觉噶?
ttsti 发表于 2007-12-13 14:03:42 | 显示全部楼层
MU都是算罗,反正都睇过VCD版了!
gary32167 发表于 2009-1-12 13:11:48 | 显示全部楼层
呢个资源唔错喔!呵呵!~快过BT好多啊!多谢先!

xiaotian 发表于 2011-3-21 19:54:03 | 显示全部楼层
为了这个,我找了好多论坛................