[每日闲聊] VIP网盘下载 对我来讲 好好用~~吾洗再烦MU下野麻烦了

bobo0755 发布于2011-10-12 17:55 3176 次浏览 27 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
之从入来粤漫两个几月, 觉得MU下野太麻烦了 不过以家有了中转 ' O! k7 V( S+ G/ O
  下野同迅雷离线一样瞒速  解决晒我的问题  K社你系得咖

已有(27)人评论

aubert22 发表于 2011-10-12 18:32:59 | 显示全部楼层
英雄所见略同啊~

s0659162 发表于 2011-10-12 18:41:54 | 显示全部楼层
我也覺得是
$ }6 E! c8 r1 J, A, b; Y) q) ^但我還是學生,所以考慮中

chrisrex 发表于 2011-10-12 18:41:56 | 显示全部楼层
vip应该善用网盘功能,上传埋115,顺便分流- -一举多得

kevinchan 发表于 2011-10-12 18:51:42 | 显示全部楼层
vip的确係好嘢,而且唔算好贵

asd123456 发表于 2011-10-12 18:55:31 | 显示全部楼层
你地講到甘好`我又有D想用

我冇野讲 发表于 2011-10-12 19:24:05 | 显示全部楼层
回复 4# chrisrex
6 P: g) g& J  Z4 I# j! X9 a8 N1 D2 F
4 X" V2 z8 Y' Y! z5 z3 v; f0 U0 L
   115我喜欢

Hatsuki 发表于 2011-10-12 19:33:45 | 显示全部楼层
有點HARD SELLING成份

help6288 发表于 2011-10-12 19:39:48 | 显示全部楼层
人窮無辦法....
5 C2 `5 K3 g/ G6 ~# r+ Z; F不過...始終mu上資源有限...自己mu基本上只下載論壇粵語合成作品. W8 N* F+ w* m: @$ O. D6 V% E

; n2 J" l! _- f9 x- {% t4 u樓主得閒幫手分下流去115啦

235795561 发表于 2011-10-12 19:51:07 | 显示全部楼层
人窮無辦法....! K) \7 E' ]0 ^9 T/ b
不過...始終mu上資源有限...自己mu基本上只下載論壇粵語合成作品- M. \% v" w0 N6 U4 @
: p% e# L; [' ^, K7 H2 z
樓主得閒 ...- u; b( F0 w1 ?. ?& q4 T( a2 o6 h
help6288 发表于 2011-10-12 19:39

F7 ~$ ?5 K1 s
* A3 w# z; D! G9 M+ l1 I5 U' G1 s; ~0 M
    MU你明噶

迪格斯 发表于 2011-10-12 19:56:37 | 显示全部楼层
其实我都觉得几好用,批量唔使逐个添加真系方便好多,不过我仲考虑紧用唔用,1个月后应该唔得闲下载咁多野了.

help6288 发表于 2011-10-12 20:17:20 | 显示全部楼层
MU你明噶
( s/ m* @" H% s4 m# n3 a235795561 发表于 2011-10-12 19:51
1 A. T$ F3 Q; M, S4 ?  R, _
% ^) b2 ?+ ]* w- Y+ c8 Z
速度比中轉站快N倍...不過按到手痛

123下一页