[每日闲聊] 呢嘛呢嘛控~睇下有咩可以召唤到出来

kalaso 发布于2011-9-25 17:06 7511 次浏览 71 位用户参与讨论   [复制分享主题]
6ffff2e2jw1dlc4p0ywdyg.gif ' V- A' X' @9 q. M# P/ z
魔法召唤~
9 @- I# [$ ~# ]& ?( J睇下D宝刀系唔系已经生晒锈先-_-1 v# V1 v+ N; `: r$ s6 p
5该求其是蛋都整D野出来

已有(71)人评论

inber 发表于 2011-9-25 17:10:43 | 显示全部楼层
咩都唔知的,路過; u" l2 z4 K% H5 [- z5 V( F

chrisrex 发表于 2011-9-25 17:11:54 | 显示全部楼层
ZC6[P]1R`HJX304[PKSTE[9.gif 召唤到超三入嚟

chrisrex 发表于 2011-9-25 17:14:20 | 显示全部楼层
ps.....唔系malimali胸咩

kalaso 发表于 2011-9-25 17:16:39 | 显示全部楼层
回复 2# inber
: }  J  T3 G9 I, N$ k  u! d
# [0 I7 y! U- ]7 S3 y5 L$ b. e
) m$ X, {4 r  ?    唔知道唔紧要
( _; w# b5 b, x; S4 M: c9 \  s9 ^, b  f最紧要有反应

kalaso 发表于 2011-9-25 17:18:49 | 显示全部楼层
召唤到超三入嚟
& C) ~' P/ Z# X. g4 _0 Rchrisrex 发表于 2011-9-25 17:11
: I6 @! m4 s' K  o- X7 F
, s' R# s- c5 ]: A- ~3 X
& q5 m2 A2 W9 O* X
    5错~很好~

基拉杰特 发表于 2011-9-25 17:19:23 | 显示全部楼层
我是路过的,毕竟不是召唤兽,话说超三属性又加多一项了

kalaso 发表于 2011-9-25 17:24:47 | 显示全部楼层
ps.....唔系malimali胸咩8 z0 v- l& j0 L' C
chrisrex 发表于 2011-9-25 17:14

- F! L+ H9 l/ _% x- b2 o- i" ]; i- R: n! ^( J' B" A* _. U" A

2 _  N+ m/ ?! S( u    呢嘛.....( V! X; D3 C6 ~6 R% ~9 L" y8 M
咒语5系重点

kalaso 发表于 2011-9-25 17:26:13 | 显示全部楼层
我是路过的,毕竟不是召唤兽,话说超三属性又加多一项了
1 S2 x+ O! B7 N# L. ?% z0 N基拉杰特 发表于 2011-9-25 17:19

0 G9 a! J) n* f3 ^+ s3 o, g8 ~- x
7 }- C$ B+ V, i0 }1 z& A. h' F
! g" P6 G1 F: j( [4 z1 p    路过都当你系噶喇
) R' K7 `# @% {( L. F' T1 K捕获!!

help6288 发表于 2011-9-25 17:27:30 | 显示全部楼层
見到女仔發帖...我來看看有沒果照

平常心 发表于 2011-9-25 17:31:34 | 显示全部楼层
吹乜风,D旧人都出嚟打个转,

kalaso 发表于 2011-9-25 17:34:11 | 显示全部楼层
見到女仔發帖...我來看看有沒果照
7 V1 F" U+ H& p+ Q4 Chelp6288 发表于 2011-9-25 17:27
2 @( r/ c" N& {  i, ?' c3 ~) Y: q
9 ?% g$ B# @$ R9 i- q( t- H  W

8 {" e5 d7 I/ c* O    有啊!~那~# a) D: p% r) m
全果噶4 S. t' t, B: O% u4 n- E& o" g