[青葱校园] 终于等到放假了。。。。好挂住漫社啊。。

艹傅颖 发布于2011-9-16 20:51 4054 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
初三的生活真系可怕  作业科科都要交  上课唔俾训教     最惨的就系  我记得D师兄师姐曾经讲过一句话:初三咩都唔识惊最怕体育课。。  到呢一刻我终于体会到体育课的黑暗。。。。大腿小腿都快要爆炸了日日都要做仰卧起坐  我个肚痛死了
7 k4 e3 G& I* P) p3 W& Z5 H' m6 r8 i9 T8 V* ^
好怀念初一初二的生活了

已有(28)人评论

Kiver 发表于 2011-9-16 20:53:39 | 显示全部楼层
初三的生活真系可怕  作业科科都要交  上课唔俾训教     最惨的就系  我记得D师兄师姐曾经讲过一句话:初三 ...
9 n9 i: U- I# p3 k艹傅颖 发表于 2011-9-16 20:51

0 @/ t5 G2 }. O' c: T5 x- A6 L1 i9 r) }0 J
& \& F2 N, j' q' D9 I, E
    读初三伽啦8 |2 |9 b% e3 ?( ]1 H

' v- F8 t9 }- w, e1 a$ j: p& Z  W% l读高三更可怕~~~
) h- h. w5 n$ s0 H- M6 a( h  E% c3 {7 W9 m6 F6 B1 o, T
读大学啦
5 P$ H* l8 `, z9 x8 y/ t2 a5 Q: H# B: |" ]
可以上课训教啦`

kevinchan 发表于 2011-9-16 21:02:24 | 显示全部楼层
初三无压力渡过了,还是高中时代最快乐

エツクス 发表于 2011-9-16 21:02:34 | 显示全部楼层
读初三伽啦* ~$ ]8 ?# F' N& H$ ^

3 z1 O' L5 B, D$ b  c+ U" o' |读高三更可怕~~~
* b& Q' o" D. \: v. C
. H( C7 \' u# X- N- `* J8 W读大学啦
4 F# B' [, m2 `6 |$ G( L0 [1 o: l; X& ^. K. S
可以上课训教啦`
' k, ], P4 u5 M. r/ z" U" VKiver 发表于 2011-9-16 08:53 PM
  N, S3 d0 k$ b) n1 K3 x& z3 z

# w0 |6 _1 c9 _2 s
2 u; Q* R& t4 X( E6 J: N. P    但都要睇你係去边度嘅大学啦,虽然可以瞓,不过唔知你敢唔敢瞓啫

我冇野讲 发表于 2011-9-16 21:06:37 | 显示全部楼层
回复 2# Kiver ; L1 m- s; k9 m* L. a3 g. \% F

6 v( a2 N0 l3 B3 d) n8 i+ h( S* \# N" W. C6 t+ I  o9 ^) n
   大学其实很无聊,唔知道有咩做。好颓废!

基拉杰特 发表于 2011-9-16 21:22:31 | 显示全部楼层
初三毫无压力,高三一样轻松,大学更加写意

艹傅颖 发表于 2011-9-16 21:44:22 | 显示全部楼层
初三毫无压力,高三一样轻松,大学更加写意* s8 d( P% `* L1 C
基拉杰特 发表于 2011-9-16 21:22
) \( L" G1 ]! J0 x) h5 ?1 [

8 G/ `/ Q* A( n  \4 H) V7 ^6 m4 ^2 s
    你咋。

艹傅颖 发表于 2011-9-16 21:44:51 | 显示全部楼层
上课唔俾训教嘎。

Kiver 发表于 2011-9-16 21:45:30 | 显示全部楼层
初三的生活真系可怕  作业科科都要交  上课唔俾训教     最惨的就系  我记得D师兄师姐曾经讲过一句话:初三 ...% v( {. X3 R, m1 M
艹傅颖 发表于 2011-9-16 20:51

; W; z/ a9 X! U2 q
6 ~) [# s3 r6 Z8 M, N2 g( h  S4 c$ @+ x/ K8 B6 A* z: y  ^7 F
    依家体育只占好少比重+ R  {: V7 P) A3 C* @2 [5 Q+ Z6 ^  x, l
我地当年就重好多
7 e4 e1 \9 I3 o0 O5 b  L( G
/ T( V/ I) n" y且我仲要系运动白痴~~~+ {/ N- f9 w# G# z. v1 N
惨上加惨' z% p2 F; j2 E/ N
' K; f% r( U& N7 \) ~
我地当年初三晚晚要围住成个乡跑一圈6 ~  M, v  z9 \5 C7 K" [2 A* D
返来再跳够几多下绳先有饭食`~~

by.iceb 发表于 2011-9-16 22:34:42 | 显示全部楼层
高三先过瘾

李嘉明 发表于 2011-9-16 22:42:00 | 显示全部楼层
你那麼……你成績好麼(看你寫的話,上課睡覺,作業不交……)

shadowlxl 发表于 2011-9-16 22:50:50 | 显示全部楼层
初三毫无压力,高三一样轻松,大学更加写意- W9 t  c4 ]! o8 r5 A3 M
基拉杰特 发表于 2011-9-16 21:22
  L7 S1 R- y" m+ Q, B
3 i& \+ X: `2 }# U
, R0 [# H1 ]5 j# w
   +1

评分

chrisrex -5 回复得太水了- -,下次唔好啦+ +

123下一页