唔知中有唔有人记得TVB播过个《梦幻戰隊》呢?

快明天 发布于2011-8-11 15:08 2696 次浏览 26 位用户参与讨论   [复制分享主题]
系2000年TVB播放过的动画
7 q" m  |3 a! |6 {* I3 G
3 J8 u  I+ P9 p  y
$ r1 ^6 q9 C0 T+ m( a0 E- E2 d但系当时没人录低,所以没片源,但系有人云到一个韩国在线视频网页有~!要用代理~!
& n% F3 f3 m+ uhttp://channel.pandora.tv/channel/video.ptv?ch_userid=limsonwoo&prgid=11901277&categid=all&page=2
1 l# R: _8 l! L* ?6 D7 c唔系边位高手,有办法没?0 M* K! P* U- C/ r
细个个阵时最中意《海盗妈宝》同埋《梦幻戰隊》个咯~!

已有(26)人评论

inber 发表于 2011-8-11 15:17:04 | 显示全部楼层
0 T1 Q2 F) p  P* j. H4 \5 m# \- `7 T, e/ E3 i' n) m6 U
有套咁嘅野嘅咩4 R- h9 b4 o& m1 O$ u, l6 \7 T
(可能我重未出世 )
3 W, ^" @( M' O% k# o) {2 T9 k0 @2 s" E. y! x

4 p4 Y, a6 S; y) [/ K視頻網頁的不算是片源吧4 C" W, w' ~5 g$ T
未命名.jpg # M& A( A. z- s6 F. e/ V

: |( \/ B; \% D6 J& `: V& u據我所知畫質高才有做片源的意義吧
- K0 o4 X) X/ L3 C6 j0 Q0 L4 Q- e/ \: g/ ^# |7 V
片是日語韓文! ^/ L4 E) R: m! ^- |1 ]) l0 s
所以睇唔明,聽唔明
1 @' E$ P! d& D0 j+ i8 j1 |入到都應該無用) e9 `& m, R0 B

3 x: U4 |, `9 o& ]# A不過樓主可能聽得明/睇得明

235795561 发表于 2011-8-11 15:19:45 | 显示全部楼层
记得我以前有睇过

快明天 发表于 2011-8-11 15:21:12 | 显示全部楼层
呢套动画好好睇个~!但系......~!

基拉杰特 发表于 2011-8-11 15:35:06 | 显示全部楼层
一直想要的,可惜没,视频网上的不算是片源,的确,YOUTUBE和那个韩网有日语和韩语可惜不全的

lwj23 发表于 2011-8-11 15:54:39 | 显示全部楼层
2000年....5 H% s+ c% P9 P5 y/ N  C
正处于日日打机无时间睇片....

eegbook 发表于 2011-8-11 16:24:50 | 显示全部楼层
唔系好记得哇,应该年代都好久远下?!

QQ车 发表于 2011-8-11 17:06:52 | 显示全部楼层
未睇过,睇片头好像很不错的,希望有人有啦。

七咲逢 发表于 2011-8-11 17:18:42 | 显示全部楼层
如果我冇记错,个男主角好似系点整都唔死得既

kevinchan 发表于 2011-8-11 17:19:35 | 显示全部楼层
唔知係乜,嚟啲嘢

ruiqukq 发表于 2011-8-11 18:01:12 | 显示全部楼层
记得,好搞笑,

asd123456 发表于 2011-8-11 18:17:52 | 显示全部楼层
可惜冇錄,只有等重播喇

123下一页