[动漫周边] 动新101豪华版QB枕头~~~~~~~大家睇下

as499383231 发布于2011-7-8 13:36 2187 次浏览 15 位用户参与讨论   [复制分享主题]
9 a+ c/ m( x; V  \! t0 f9 s' q- `6 c7 F/ Y3 e% r2 w2 d5 J. @4 l0 |. i% j
4 C( B, v: ]' T; B给大家欣赏下,刚稳到枕心
- K2 J  f7 F# |“如果边个系清远想买噶噶,你可以联系115:eric92”

已有(15)人评论

FeTale 发表于 2011-7-8 14:23:30 | 显示全部楼层
应该是只萌物……LZ有爱就好

kental 发表于 2011-7-8 14:41:53 | 显示全部楼层
超讨厌呢只甘噶死鬼也!超黑人憎噶哇!我林睇过madoka噶人无几多会中意距

基拉杰特 发表于 2011-7-8 15:50:45 | 显示全部楼层
这个就没兴趣了

HARO-哈罗 发表于 2011-7-8 16:32:31 | 显示全部楼层
喂喂,你又哇唔要价?坤人啊你....

昌兆及冢 发表于 2011-7-8 16:54:39 | 显示全部楼层
幾得意 我都想要

ksisibi 发表于 2011-7-8 18:36:04 | 显示全部楼层
我期期都买噶,CLANNAD特刊都唔错噶

as499383231 发表于 2011-7-8 19:07:40 | 显示全部楼层
喂喂,你又哇唔要价?坤人啊你....% M$ z& s0 d: i1 E
HARO-哈罗 发表于 2011-7-8 16:32

2 y/ U& k6 g% u; r  F& _$ ^# {
, p$ ]/ m" l* }  d2 y& y- ?) j9 n5 W* F1 z
    哪个系我朋友店里面单独拿货翻来卖噶

HARO-哈罗 发表于 2011-7-9 00:27:44 | 显示全部楼层
哪个系我朋友店里面单独拿货翻来卖噶  V3 i) I* r4 h) E$ N2 m5 D
as499383231 发表于 2011-7-8 19:07
, v  Y7 ^2 K  q1 y* p1 o

' D; G% a: S6 q3 R: h0 }! C. y1 B: q. A2 a8 x
    呃 ......甘都得......刚刚先体到最后个行 ,不过话时话你起清远价,清远边啊

as499383231 发表于 2011-7-9 07:27:12 | 显示全部楼层
呃 ......甘都得......刚刚先体到最后个行 ,不过话时话你起清远价,清远边啊[em2 ...
6 ]) Q+ W( `$ WHARO-哈罗 发表于 2011-7-9 00:27

0 q$ i) O; B4 E! b5 a* \
; _- h9 s: n1 V4 h
3 g0 M$ {, Y" Y7 v0 _    清心书园,你知唔知道系边啊

HARO-哈罗 发表于 2011-7-9 18:01:41 | 显示全部楼层
( e8 Z# ?/ Q7 ~' u# O
清心书园,你知唔知道系边啊
8 e& {: C" J" R5 g& {. p. _4 [as499383231 发表于 2011-7-9 07:27
- {# q6 F7 G" e& F$ K

% h3 Z8 u3 ?2 m3 e/ E$ e6 H+ q$ u
! c7 P8 ]6 Y7 N: }, h8 P    呃 .....话时话我真是唔识,不过我有个表哥起大湾,年头果阵我先去过来,仲过左去奇石河一转,好似有路过清心书园,好似是三水上点,嘻嘻 ......

as499383231 发表于 2011-7-9 20:44:50 | 显示全部楼层
呃 .....话时话我真是唔识,不过我有个表哥起大湾,年头果阵我先去过来,仲过左去奇石河一 ...- A0 p; S5 }. C% E8 g
HARO-哈罗 发表于 2011-7-9 18:01

' B' t+ k% B0 }9 J: e* o- r2 k1 V  _9 {6 E" ^

( \! K' b* J) ]    我讲噶清心是系大观街距到,你系唔系清远人啊

12下一页