关于游戏王的

最爱粤语 发布于2011-5-8 22:58 2338 次浏览 25 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(25)人评论

mcnynbajay 发表于 2011-5-8 23:04:32 | 显示全部楼层
錯~~片源幾乎爛通街的~~反而系ATV粵語唔齊全的~~224集~~ATV斷斷續續播了六年~~2 V" v+ U% K$ b2 G1 B4 R
$ g6 l- W9 g" G
無咩人,可以同佢斗持久戰~~所以,無咩人錄得齊~~
0 z6 N- t; b( }8 l4 m. O3 E- p& g7 y4 A6 c
暫時等緊重播~~或等1600的雙語版!

inber 发表于 2011-5-8 23:04:47 | 显示全部楼层
我只系知粵語音頻/錄影版好難揾

最爱粤语 发表于 2011-5-8 23:09:13 | 显示全部楼层
回复 2# mcnynbajay + y, V# `2 ~( [, h0 z
: n9 Y  R- G, }

1 Q5 a& c$ \( R8 |5 y2 I    哦, 原来是这样啊  ,那也是的ATV的录影版确实是 持久的,

ConvoyChan 发表于 2011-5-9 00:00:28 | 显示全部楼层
片源烂通街 atv录影版稀有物 貌似本来就冇播齐

迪格斯 发表于 2011-5-9 00:23:32 | 显示全部楼层
貌似有一个avi的整套爛通街,不过dvdrip无207集的。我个人贮存了部分dvddisc保存着。。。。

eegbook 发表于 2011-5-9 00:35:46 | 显示全部楼层
游戏王,认真够哂劲!!!!
" E  J9 x2 {6 m4 XAXV嘅,就又长又臭。

Ace0210 发表于 2011-5-9 01:01:28 | 显示全部楼层
回复 2# mcnynbajay
# N% [/ J) [( y" ^% P+ K2 p
, q& V' X7 l* B5 _
: q; _1 r! n- Y& z遊戲王DM~gx都出哂源啦! m4 g, M; j3 K0 O4 y
不過老實講系1-142 好睇1 o) S" w1 `0 |% N. f( P
之後麻麻地

eegbook 发表于 2011-5-9 04:50:23 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay 9 u3 c# o" H! ^' \2 Y) L( x3 ~

9 t6 m2 o8 l* n: W; b0 Q8 `( Q8 [- n; P9 e+ A
遊戲王DM~gx都出哂源啦
* N1 p, @! I4 e/ x* I0 @不過老實講系1-142 好睇, {! X5 k3 K4 o9 O- U3 U
之後麻麻地, }) x# t, ^6 U* a2 v
Ace0210 发表于 2011-5-9 01:01
$ Q+ ?. f8 `/ V3 z
* A2 [) x- t3 G% f. a$ I
/ y9 E+ ~. Y; A+ E$ y
    今日咁有兴致,上黎论坛玩玩嘅?

Ace0210 发表于 2011-5-9 04:56:11 | 显示全部楼层
回复 9# eegbook # C( A  F# B" O& F4 t$ @. o
! }7 u$ y7 N0 W; z( m

+ V6 j+ _) h7 x  w0 p$ f3 y4 F/ U' _
睇下有咩好動畫down

ngyan1600 发表于 2011-5-9 05:57:47 | 显示全部楼层
片源烂通街 atv录影版稀有物 貌似本来就冇播齐" x. f, D! Y' I' |$ L/ n
ConvoyChan 发表于 2011-5-9 00:00
3 i- b7 \: }6 f' F

8 M+ _8 t% P" i9 D8 m# H  k2 ]
: g! G" _+ ?* Q" Z7 V4 u) \    有播齊,問題在重國篇我無錄,城市篇有唔小集數俾我媽媽刪左....乃亞篇我無錄

eegbook 发表于 2011-5-9 06:10:54 | 显示全部楼层
回复  eegbook 8 F: D' h! `2 _7 s

% `8 Y; ]3 L+ T- I
8 d5 V6 {) A1 n& M5 K! z/ o. i
) @2 w6 q) ?+ M# O' s- y1 K睇下有咩好動畫down
; |2 j/ a; {# GAce0210 发表于 2011-5-9 04:56
* R! u3 a* P0 h7 G: F/ q2 H7 \

* O! O4 e$ p8 h: q. W  s3 N& Y' Y5 F5 _. G# @7 y5 |
    原来如此。咁有咩好野吖?

123下一页