[新手问题] 文件损坏

HKM@MYC 发布于2011-3-14 18:13 2066 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
为什么我从国外网盘下载既文件大部分提示文件损坏嘎?尤其系压缩文件啊,社长,店长,你地可以帮下我无啊?

已有(21)人评论

inber 发表于 2011-3-14 18:19:51 | 显示全部楼层
你問網盤先生吧: `3 ?/ l5 T3 F" t: w% J1 D+ Q
我唔識答

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 18:28:11 | 显示全部楼层
回复 2# iamaboyandog % D: K0 X$ X1 W" ]: D) o5 n
, s; m+ y; ]$ d( T5 [9 t1 z
& s) i4 `  R9 V
    店长,系咪我宽带问题啊?

inber 发表于 2011-3-14 18:29:28 | 显示全部楼层
本帖最后由 iamaboyandog 于 2011-3-14 20:52 编辑 # `# V9 c2 P8 C1 Y$ n1 c4 E
回复  iamaboyandog
* R# z% X- N# A& u8 H
; L% _. O4 N1 }. z
& y3 F( J$ I1 t# ^    店长,系咪我宽带问题啊?; h" Y& b* n0 |) g( L0 n/ ]
HKM@MYC 发表于 2011-3-14 18:28
5 m7 x0 a/ L  m) _! S1 \' U
: n! ?" u! Y; z/ q
以下內容修改過的
( d/ ?* z4 a* `" }4 Q6 W( F; Z& s6 P5 Q3 m; Z
我都唔知
* s, j5 a! A6 V4 v. E: [6 |因為你話"太部分"

Ling1988 发表于 2011-3-14 18:49:57 | 显示全部楼层
依家先發現我都未碰過呢種問題!好數是您下載軟件問題

梦之星际 发表于 2011-3-14 18:50:48 | 显示全部楼层
你用咩下噶?下载文件完整的么?

基拉杰特 发表于 2011-3-14 19:12:48 | 显示全部楼层
那些店长和社长真是神级罗!

Batcat 发表于 2011-3-14 19:42:28 | 显示全部楼层
有坏档唔出奇!!1.可能下左个时出问题,2.个网盘里源文件以经损源!!
$ _, y2 L5 i6 {净念到甘多!!

wulove 发表于 2011-3-14 20:02:16 | 显示全部楼层
有坏档唔出奇!!1.可能下左个时出问题,2.个网盘里源文件以经损源!!# P2 I: ]" x: K( f% {. X) e! h
净念到甘多!!% F: f8 K) Q( Y, n8 E
Batcat 发表于 2011-3-14 19:42

3 x. g; s+ D9 A/ E
5 E3 R4 ~) D( `' u# O. w1 k6 f唔好理佢啦
1 b3 l, A1 I0 H# `4 U1 x( W- w
为什么我从国外网盘下载既大部分提示文件损坏嘎?尤其系压缩文件啊,社长,店长,你地可以帮下我无啊

( b; `. b# ^1 A! w' }$ @
7 S3 u, g) A% o5 A$ M! B- _6 f+ T" S* @佢話大部分提示文件损坏嘎 姐係佢本身自己下載好有問題啦..........呢個神手 人出山就同左好多人嘈呵呵!! (睇佢d 帖都知)

inber 发表于 2011-3-14 20:50:38 | 显示全部楼层
唔好理佢啦
8 J  E6 B6 T" c  m0 F6 s% h3 Z2 X( P6 e: Z- ?: A$ l
* u- y. H/ n# T3 l' U
佢話大部分提示文件损坏嘎 姐係佢本身自己下載好有問題啦..........呢個神手 人出山就 ...$ B, l' S$ \) }1 P1 X# D( C
wulove 发表于 2011-3-14 20:02

7 g3 Z! Y$ i3 E& X4 B
$ z4 D- s7 x9 K$ v: q: E
" e1 K, L! r" a6 m$ M3 \. h"大部分"
* J' }. B% [2 D# T$ _3 [原來我一直無睇到重點

wulove 发表于 2011-3-14 21:23:17 | 显示全部楼层
回复 10# iamaboyandog
% w( I  Y' h  ^- M/ r- D  d  t7 ]$ b4 Q) [8 T6 j
* }; d) G' d" D
    重點係好重要 下次要睇清楚啦 你話啦佢話大部分 你幫到佢嗎??

eegbook 发表于 2011-3-14 21:34:13 | 显示全部楼层
系咪下载问题咋~~~我就未试过。

12下一页